MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis

2018-02-13 06:50

#125367: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-d 

Nečlenství v EU samozřejmě neimplikuje automaticky totalitu, ale tvůj požadavek (naonacistické SpD)  na nepřijímání uprchlíků a kriminalizaci islámu ano. 

Pro ČR by vystoupení z EU byla ekonomická sebevražda, podobně jako je rozvod manželů ekonomická sebevražda. 

Švýcarsko své partnerství s EU buduje od konce války, podíleli se na všech změnách Evropy, harmonizovali a harmonizují právo, jako by byli členy EU atd. atd. 

Vystoupení z EU z nás Švýcarsko neudělá a to z jednoduchého důvodu desítky let budování vztahů s EU se nedá vystoupením z EU "dohnat", nic složitého na tom není. 

10 mil. stát s obyvateli bez jazykových znalostí se stane hříčkou Russáků. Vystoupení z EU by znamenal v lepším případě pád do listopadu 1989 v horším případě do února 1948. 

Neonacista Okamura je zdatný manipulátor a tvé argumenty "vypadají" sugestivně a jasně, ale nejsou pravdivé, záměrně zamlčují, že všechny západní země, které nejsou členy EU svůj vztah v rámci Evropy - EU budují desítky let a my jsme díky komunistické totality žádný vztah se západem po 40 let neměli. Postupně se začal budovat po pádu komunismu a v EU budeme letos členy 14 let.

Vstup byl obrovský urychlovač vztahů - Evropa zapomněla, že jsme byli totalitní zemí, která jim posílala teroristy páchat odporné teroristické činy a hned jak to bylo jen trochu možné nám umožnili stát se členem se všemi právy i povinnostmi.  Byl to způsob, jak překonat 40 let odporného hnusu, kdy jsme nejen západní Evropu pomlouvali ale dokonce jsme s ní odporným způsobem válčili. 

Je-li tedy dnes na Hradě komunista střižený neonacistou ovládaný partou ruských zločinců a ve Strakovce komunista a StBák, zloděj euro dotací a vyhrožují společně odchodem z EU vytváří to v Evropě velmi podivné reminiscence na únor 1948.  To je naprostá jistota. 

Evropa ale život bez nás zná velmi dobře, umí jej řešit, to my vůbec netušíme díky komunistické totalitě, jak Evropa skutečně žila, jak se vyvíjela, jak rozvíjela smlouvy, nedoučili jsme se to a z toho pramení komunistický nacista Zeman na Hradě a slovenský komunista a StBák, který ani nemluví česky ve Strakovce. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125377 : Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis

2018-02-13 08:04:07

Jdi už se někam spláchnout se žvásty o totalitě a Stb a nacisty. Já nikoho v rodině, kdo by stavěl někde gulagy ani koncentráky, ani nikoho kdo by někde někoho trávil plynem nikdy neměl. Ani moji přátelé ani přátelé mých přátel. Jestli ty ano a cítíš vinu, tak jdi na západ na ubytovnu a jdi tam lízat migrantům prdele. Nesváděj viny tvých příbuzných kolaborantů na český národ zmrde. Běž si do Skopčákova a kuř tam migrantům čuráky, třeba se ti havloide uleví.