MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#125376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis

2018-02-13 08:00

#125374: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-d 

Všechny vysokoškolské koleje měly své komunistické agenty z celého komunistického světa - poznali se tak, že od druhého ročníku (mnohdy už od prvního) měli "individuální studijní plán". Na koleje si vodili šlapky, disponovali velkým množstvím peněz a na zkoušky prakticky nechodili natož na přednášky a cvičení, přesto postupovali z ročníků do ročníku. 

Bylo jasné, že jsou to komunističtí agenti a dnes je jasné, že jejich hlavní náplní bylo školení v terorismu KGBáky a StBáky. 

Jednalo se spíše o tisíce lidí než o stovky, nacházeli se na všech vysokých školách a byla to skutečně natolik odporná pakáž, že to na nich v drtivé většině bylo snadno rozpoznatelné. 

Někteří "absolventi" z té doby se dnes nachází přimo vedle zločince Asada. 

 


Nepřihlášený uživatel

#125377 : Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis

2018-02-13 08:04

Jdi už se někam spláchnout se žvásty o totalitě a Stb a nacisty. Já nikoho v rodině, kdo by stavěl někde gulagy ani koncentráky, ani nikoho kdo by někde někoho trávil plynem nikdy neměl. Ani moji přátelé ani přátelé mých přátel. Jestli ty ano a cítíš vinu, tak jdi na západ na ubytovnu a jdi tam lízat migrantům prdele. Nesváděj viny tvých příbuzných kolaborantů na český národ zmrde. Běž si do Skopčákova a kuř tam migrantům čuráky, třeba se ti havloide uleví.

Nepřihlášený uživatel

#125378 A my tu máme komunistického neonacistu Zemana na Hradě, který porušuje Ústavu a nejsme schopni....

2018-02-13 08:05

Jihoafrický prezident Zuma dostal 48 hodin na odstoupení z funkce

.....se ho zbavit a jsme ti pro smích i Kremlu, který si ho na Hrad dosadil. 


Nepřihlášený uživatel

#125379 Re: : Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis

2018-02-13 08:12

#125377: - : Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis 

Dikce tvého příspěvku poměrně jednoznačně dokládá tvé základní neznalosti z historie, tvé komunistické smýšlení i dnes a mimo jiné dokládá, že neproběhlá debolševizace a základní neznalosti poválečného vývoje západní Evropy vede k tomu, že jsi volil komunistického neonacistu Zemana a slovenského komunistu a StBáka Babiše. 

Tvé vyjádření, že neneseš žádný podíl na komunistické totalitě se jeví nedůvěryhodným, přestože např. podnikatel Děděk s jeho nekomunistickou minulostí je dnes velkým příznivcem slovenského komunisty a StBáka Babiše, což si lze vysvětlit jen tím, že degeneroval do idiota. 

Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis

2018-02-13 08:04

 

Jdi už se někam spláchnout se žvásty o totalitě a Stb a nacisty. Já nikoho v rodině, kdo by stavěl někde gulagy ani koncentráky, ani nikoho kdo by někde někoho trávil plynem nikdy neměl. Ani moji přátelé ani přátelé mých přátel. Jestli ty ano a cítíš vinu, tak jdi na západ na ubytovnu a jdi tam lízat migrantům prdele. Nesváděj viny tvých příbuzných kolaborantů na český národ zmrde. Běž si do Skopčákova a kuř tam migrantům čuráky, třeba se ti havloide uleví.

Nepřihlášený uživatel

#125380 Kreml, to je hnus jak Hrad v Praze......

2018-02-13 08:14

 

 

https://youtu.be/RQZr2NgKPiU

Ale Zeman si fakt to "napadení ňadry" v russákově neobjednal, tak to ani náhodou :-)


Nepřihlášený uživatel

#125381 Tam se jel Zeman učit normalizovat společnost, dle jeho vlastních slov......

2018-02-13 08:19

 

 

Nechte se zbít, jste dno společnosti. V Číně bují školy morálky pro ženy

12. února 2018  20:12
Budíček zvoní o půl páté ráno, následuje drhnutí podlahy a hodina teorie. Ta učí, že správná manželka neodmlouvá a nevzdoruje, když ji manžel bije. Záběry ze skryté kamery, které odhalují filozofii jedné „školy morálky“ pro ženy, pobouřily Čínu. Podobných kurzů přitom v zemi přibývá.

Nepřihlášený uživatel

#125382 Re: : Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis

2018-02-13 08:23

#125377: - : Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis 

Nečlenství v EU samozřejmě neimplikuje automaticky totalitu, ale tvůj požadavek (naonacistické SpD)  na nepřijímání uprchlíků a kriminalizaci islámu ano. 

Pro ČR by vystoupení z EU byla ekonomická sebevražda, podobně jako je rozvod manželů ekonomická sebevražda. 

Švýcarsko své partnerství s EU buduje od konce války, podíleli se na všech změnách Evropy, harmonizovali a harmonizují právo, jako by byli členy EU atd. atd. 

Vystoupení z EU z nás Švýcarsko neudělá a to z jednoduchého důvodu desítky let budování vztahů s EU se nedá vystoupením z EU "dohnat", nic složitého na tom není. 

10 mil. stát s obyvateli bez jazykových znalostí se stane hříčkou Russáků. Vystoupení z EU by znamenal v lepším případě pád do listopadu 1989 v horším případě do února 1948. 

Neonacista Okamura je zdatný manipulátor a tvé argumenty "vypadají" sugestivně a jasně, ale nejsou pravdivé, záměrně zamlčují, že všechny západní země, které nejsou členy EU svůj vztah v rámci Evropy - EU budují desítky let a my jsme díky komunistické totality žádný vztah se západem po 40 let neměli. Postupně se začal budovat po pádu komunismu a v EU budeme letos členy 14 let.

Vstup byl obrovský urychlovač vztahů - Evropa zapomněla, že jsme byli totalitní zemí, která jim posílala teroristy páchat odporné teroristické činy a hned jak to bylo jen trochu možné nám umožnili stát se členem se všemi právy i povinnostmi.  Byl to způsob, jak překonat 40 let odporného hnusu, kdy jsme nejen západní Evropu pomlouvali ale dokonce jsme s ní odporným způsobem válčili. 

Je-li tedy dnes na Hradě komunista střižený neonacistou ovládaný partou ruských zločinců a ve Strakovce komunista a StBák, zloděj euro dotací a vyhrožují společně odchodem z EU vytváří to v Evropě velmi podivné reminiscence na únor 1948.  To je naprostá jistota. 

Evropa ale život bez nás zná velmi dobře, umí jej řešit, to my vůbec netušíme díky komunistické totalitě, jak Evropa skutečně žila, jak se vyvíjela, jak rozvíjela smlouvy, nedoučili jsme se to a z toho pramení komunistický nacista Zeman na Hradě a slovenský komunista a StBák, který ani nemluví česky ve Strakovce. 


Nepřihlášený uživatel

#125383

2018-02-13 08:23

Žiji roky v cizině, když přijedu na pár dní do ČR ,vidím, že chování Čechů se nezměnilo, jsou pořad namyšlení a nadutí . Chápu to vzhledem k tomu že  byl komunismus který je k tomuto vedl.

Dnes je v ČR  demokracie , ale i přes to, ty jejich komunistické nálady přežívají. Namyšlenost a nadutost zůstává a  nynější  česká vláda lidi v tom ještě podporuje.


Nepřihlášený uživatel

#125384 Re: A my tu máme komunistického neonacistu Zemana na Hradě, který porušuje Ústavu a nejsme schopni.

2018-02-13 08:25

#125378: - A my tu máme komunistického neonacistu Zemana na Hradě, který porušuje Ústavu a nejsme schopni.... 

Zeman měl dostat 48 hodin hned po excesu u korunovačních klenotů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#125385 Re: Re: A my tu máme komunistického neonacistu Zemana na Hradě, který porušuje Ústavu a nejsme scho

2018-02-13 08:34

#125384: - Re: A my tu máme komunistického neonacistu Zemana na Hradě, který porušuje Ústavu a nejsme schopni. 

Je to skutečně šílené poslanci a senátoři za pět let se ani nepokusili Zemanovo porušování Ústavy tedy jeho velezrádné jednání řešit.

Včera se nechal slyšet už asi šílený Gazdík, jak je potřeba řešit zákon o financování politických strana a kampaní. Měl na to celých pět let, neudělal nic. 

Na jednu stranu nechci alespoň trochu demokratické uskupení nijak dramaticky kritizovat, ale už mi min. někteří ve STAN připadají naprosto směšní a ubozí.

Tedy žádný poslenec demokratických stran se ani nepokusil zločinnost Zemana řešit. Kalousek byl ve své kritice velmi osamocen a STAN si navíc naběhl na ANO ŠtB 2011 když si nechal radit od takových kreatur jako je egyptolog Bárta předseda správní rady vlivové ogranizace ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#125386 V tomto chtějí opravdu lidé, kteří si mohou koupit byt za desítky milionů bydlet?

2018-02-13 08:47

Mrakodrap bohatých otevírá. Být Jágrovi sousedem vyjde na desítky milionů

13. února 2018  7:01
Byty v patrně nejdražším bytovém domě v Česku - pražském V Toweru si přebírají jejich noví majitelé. Jsou mezi nimi miliardáři a podnikatelé, ale třeba i kyperská společnost s nedohledatelným vlastníkem. Být sousedem hokejové legendy Jaromíra Jágra, mediálních magnátů Soukupa a Voráčka ale také třeba kontroverzního lobbisty Romana Janouška vyjde na desítky milionů korun.

....Proč? Jaký k tomu mají racionální důvod? Považují to za "investici"? 


Nepřihlášený uživatel

#125387 Karel Šlechtová dokládá, že je členkou neobolševické ANO StB skutečně velmi správně.....

2018-02-13 08:53

Šlechtová chce nový školní předmět, děti se mají učit bránit vlast

....jasně dokládá, že demokraci vůbec nerozumí. Školství má řešit ministerstvo školství. Ministerstvo obrany má řešit obranu, armádu ne "výchovu dětí". ANO StB svůj neobolševismus dokládá každý den. 

 

Evropan

#125388 Re: Bude únor 2018 konečně porážkou zastydlého antievropanství?

2018-02-13 09:03

#125354: - Re: Únor 2018 - konečně porážka debilismu! 

Měl byste konečně začít přemýšlet. U nás žije několik tisíc muslimů a ročně přijmeme asi 500 imigrantů a nikdo (ani Bumbál ani Okradmůra) neřeší, jestli jsou to muslimové, křesťani, pravoslavní nebo hinduisté. Pokud vystoupíme z EU, bude následovat to, co se děje ve Velké Británii, ale bude to násobně horší. Británie je jednou z nejvýznamnějších ekonomik světa a společně z Holanskem je základním prvkem demokratické historie Evropy. Na začátku by se propadla hodnota koruny. U libry to bylo 10%, kolik by to bylo u bezvýznamné koruny? Pak by vyschl proud peněž z "Bruselu" a bůhví, jak by to dopadlo s projekty, jejichž financování nebylo ukončeno nebo má problémy jako Burešovo hnízdečko. To by samozřejmě vedlo k ekonomické krizi, byť třeba krátkodobé, ale možná horší, než byla ta před deseti lety. To by opět znamenalo zmrazení nebo pokles platů, a asi by se zmrazili důchody, a to na delší dobu. Mezitím by stoupaly ceny, takže reálné mzdy by se snížily. Ty firmy, které tu podnikají kvůli naší levné pracovní síle, tak ano, ty tu zůstanou a budou dále tlačit na snížení nebo zachování nízkých platů. Ty, které platí více, jsou hodně závislé na stabilitě kursu a výhledové stabilitě politiky, ty by asi odešly a s nimi i část odborníků, kteří si najdou práci v cizině. To bude znamenat dílčí odliv lidí, kteří platí vyšší než průměrné odvody do našeho daňového i sociálního systému. Jak vidíte, s imigrací to vlastně nemá vůbec nic společného.

Nevím, kdy vám dojde, že to vše, co by potenciálně nastalo, se dotkne lidí s průměrnými a podprůměrnými platy, tedy vás, co tak horujete pro czexit. A budete to zase vy, kteří budete nadávat, jak vám ubližuje nějaká nedefinovatelná pražská kavárna a budete chtít někoho věšet na kandelábry. Kdy vám to konečně všechno dojde?


Nepřihlášený uživatel

#125389 Re: Karel Šlechtová dokládá, že je členkou neobolševické ANO StB skutečně velmi správně.....

2018-02-13 09:04


Nepřihlášený uživatel

#125390 Fiala z neonacistické SpD je skutečně odporný parazit. 150 mil. dotací do úklidové firmy to je hnus.

2018-02-13 09:05

Firma druhého muže SPD Fialy získala více než 150 milionů z dotací. Zaměstnává handicapované a dává jim minimální mzdu


Nepřihlášený uživatel

#125391 Re: Re: Bude únor 2018 konečně porážkou zastydlého antievropanství?

2018-02-13 09:12

#125388: Evropan - Re: Bude únor 2018 konečně porážkou zastydlého antievropanství? 

Řekl  bych, že zásadní problém, který by nastal, by byla neexistence smluvních vztahů ČR s okolními zeměmi. Výmluvy, že "by se to vyřešilo" během dvouletého přechodného období jsou mimo realitu. Snahu řešit jakési nejasné právní vakuum investic by okolní státy přiliš neměly, daleko pravděpodobněji by spíše své podnikatele vyzvali - vrať zpět své investice, stát není schopen ti garantovat bezpečnost tvé investice v ČR. Bylo by takové jednání nejen naprosto pochopitelné, ale také daleko snadnější, než vytváření nových smluvních vztahů a co více, bylo by i z hlediska takové situace dokonce mravnější. Dokonce je možné, že by dostali dańovou pobídku na přenesení investic do domovské země. 

Neonaciista Okamura je ale opravdu odporný zločinec a manipulátor, jak jeho trollové předvádí v této diskusi. 

---------

Mimochodem libra se propadla o 20 % vůči euru. https://www.patria.cz/kurzy/EUR/GBP/kurzy.html

Z brexitu se opravdu nic pozitivního vykřesat nedá, obzvláště, když administrativa EU musí tvrdě hájit zájmy členských zemí EU, tedy prakticky od členských států administrativa nezískala žádný prostor k velkorysosti a tedy GB tim pádem tahá za kratší konec. Odchází, nikdo je k tomu nenutil, důsledky jsou naprosto jasné, sami si vygenerovali nejistotu vztahů se státy Evropy. 


Nepřihlášený uživatel

#125392 Re: Re: Karel Šlechtová dokládá, že je členkou neobolševické ANO StB skutečně velmi správně.....

2018-02-13 09:16

#125389: - Re: Karel Šlechtová dokládá, že je členkou neobolševické ANO StB skutečně velmi správně..... 

To samozvaní "ochránci práva" nedávno předvedli dostatečně. 

Jeden bude souzen za vraždu - rozstřílel člověka, který nikoho neohrožoval, udělal to proto, že měl zbraň a záchvat "spasitelství" a druhý střílel po člověku venčícího psa na Štědrý den, když jej upozornil, že dělobuchy nejsou nic vhodné pro veřejné prostranství - veřejný prostor, který dotyčný sdílí s ostatními občany, tedy bude souzen za pokus o vraždu. 


Nepřihlášený uživatel

#125393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis

2018-02-13 09:41

#125374: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-d 

Adamov je kousek od Brna a taky tam byla za bolševika obří fabrika Adast


Nepřihlášený uživatel

#125394 Re: Re: Karel Šlechtová dokládá, že je členkou neobolševické ANO StB skutečně velmi správně.....

2018-02-13 09:46

#125389: - Re: Karel Šlechtová dokládá, že je členkou neobolševické ANO StB skutečně velmi správně..... 

Pokud by se dali Čechům do rukou zbraně, tak soused postřílí souseda od závisti anebo za to, že mu spí se ženou.


Nepřihlášený uživatel

#125395 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho ha

2018-02-13 09:49

#125393: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis 

Jsou pouze tři výrobci ofsetových tiskových strojů na světě a jedním z nich byl (je) právě Adast. Nedávno chtěli technologie adastu ukrást Číňané a nevím, jestli se jim to povedlo či nikoliv. Vypadá to, Adast zatím ukraden Čínany ani Russáky nebyl. 

 


Nepřihlášený uživatel

#125396 Re: Re: Re: Karel Šlechtová dokládá, že je členkou neobolševické ANO StB skutečně velmi správně.....

2018-02-13 09:51

#125394: - Re: Re: Karel Šlechtová dokládá, že je členkou neobolševické ANO StB skutečně velmi správně..... 

Jakousi psychologickou patologii této země lze skutečně vyvodit ze zvolení komunistického neonacisty Zemana ovládaného Kremlem prostřednictvím Nejedlého s Mynářem a komunisty a StBáka Babiše. 

 


Nepřihlášený uživatel

#125397 Patříte do Bohnic

2018-02-13 10:04

#125377: - : Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis 

!!!!!!!!!! VY SE BĚŽTE OKAMŽITĚ LÉČIT NA PSYCHIATRII !!!!!!!!!!

JSTE ÚPLNĚ MIMO REALITU A NAVÍC MÁM PODEZŘENÍ, ŽE JSTE SNAD VŮBEC NECHODIL ANI NA ZÁKLADNÍ ŠKOLU.

POKUD JSTE CHODIL, TAK OPRAVDU NEVÍM, CO JSTE TAM DĚLAL.


Nepřihlášený uživatel

#125398 Tedy jsou firmy lidmi kolem Zemana už 5 let vydírány, aby přispívali do "jeho fondu" a nikdo to.....

2018-02-13 10:10

Důvěrnice jihokorejské exprezidentky dostala dvacet let za korupci

13. února 2018  9:02, aktualizováno 9:40
Soud udělil v úterý dvacetiletý trest vězení za korupci důvěrnici bývalé jihokorejské prezidentky Čche Son-sil. Prokuratura pro ni žádala 25 let. Odsouzená žena stojí v centru skandálu, který loni v březnu vedl k sesazení prezidentky Pak Kun-hje. Soud podle BBC také udělil Čche pokutu 18 miliard wonů, v přepočtu skoro 342 milionů korun.

....neřeší. Připadá to už všem naprosto normální, přitom se jedná o naprosto stejný způsob korupce, viz. financování Zemanovy volební kampaně. 

Evropan

#125399 Re: Patříte do Bohnic

2018-02-13 10:12

#125397: - Patříte do Bohnic 

Podle příspěvku asi chodil za školu, ale chodil tam kouřit něco jiného než cigarety.

Evropan

#125400 Re: Prostě Ruska, co k tomu dodat? Nic, jen trochu tolerance.

2018-02-13 10:18

#125375: - Prostě Ruska, co k tomu dodat..... 

No tentokrát bych to nesváděl na to, že je Russka. Oni to dělají i jiní sportovci, jen o tom tak otevřeně nemluví. V rámci biatlonu to byla třeba Dorothea Wierer, které v Anterselvě také tímto způsobem blokovala dotírající Domračevu, a na předloňském mistrovství světa v Oslu to zkloušel i Šlesinger, ale ten si naběhl a spadl. Měl dojem, že ho tam také neprávem blokují. V rámci těchto kontaktních sportů se tomu nedá úplně vyvarovat. Hezky se to kritizuje, ale člověk neví, jak by se v takové chvíli zachoval sám, protože v tom momentě se neřídíte žádným klidným rozumem. Vždyť v hokeji a ve fotbale je také sposta drobných faulů, které se přehlížejí.