MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#125351 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 21:40

#125350: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Problém s tebou je, že směšuješ ty, kterým byl skutečně azyl udělen a mezi těmi, kteří žádají. 

Problém je také s tebou v tom, že žiješ ve vskutku šílené představa, že se živelné migraci dá bránit, přestože je migrace lidí součástí lidské existence od jejího vzniku. 

Snažíš se vytvářet představu, že lze živelné migraci zabránit tím, že necháme migranty za hranice, ale už vůbec nesděluješ, jak to chceš realizovat. Vytváříš dojem, že když vystoupíme z EU tak sem nebude nikdo imigrovat - především  by se to týkalo investic, ty by zmizely opravdu jako pára nad hrncem během tří měsíců. 

Skutečně by sem žádní migranté nechtěli, to máš pravdu, nechtějí sem ani dnes, tedy pokud se nejedná o migranty, kteří byli KGB na území ČR školeni pod krytím vysokoškolského studia. 

Řešením to není, riští krmininální migranté sem příchází po houfech, zakládají tu firmy - živnosti, z kterých sice neplatí žádné daně, nihoko nezaměstnávají, ale díky živnosti zde mohou zůstat, absurdní stav. 

Tedy žádné krmininální migraci jsem nebyli ušetřeni, jen je tato krmininální migrace z Russákova, z Číny a post russáckých republik včetně Běloruska. 

Je zvláštní, že tento druh imigrace vůbec neřeší, přitom kriminalitu Rusů na našem území je nedozírná. 


Nepřihlášený uživatel

#125352 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 21:48

#125349: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Není pravda, že bychom museli přijmout kohokoliv. Druhá věc je, že je jedině v případě krize, tak je to v Dublin IV. 

Představa, že nepřijmeme afrického migranta, který má nárok na azyl i bez EU je napsto scestná neboť jsme vázáni Všeobecnou deklarací lidských práv. 

Naprosto demagogicky spoléháš na to, že ČR nemá přímý "kontakt" s Afrikou a podle toho tvrdíš, že tu žádný Afričan nemůže požádat o azyl, což není pravdivé. Mohou zde přistávat celá letadla imigrantů z Afriky, podobně jako přistávala letadla emigrantů z ČSSR na západě. 

Je dobré také připomenout, že komunisté sem navozili obrovské množství imigrantů - jen to byli "komunisté" a mnozí navíc  byli v ČR školeni v terorismu. 

Tvé příspěvky jsou manipulativní - je tedy potřeba říci vše. Jsi voličem Okamury, chceš, aby země nebyla zemí demokratickou, nedodržovala mezinárodní závazky a tedy se dostala do izolace. Nový komunismus či nacismus či nějakou kombinaci obojího skutečně si přát můžeš, je potřeba to ale sdělit, neboť je jasné, že se neonacista Okamura nedostal do Sněmovny proto, že by občanům říkal pravdu o sobě jaho "hnutí", ale protože jste občanům lhali o vašich úmyslech. 


Nepřihlášený uživatel

#125353 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 21:54

#125349: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Jediní islámští imigranté, kteří sem kdy hromadně přišli, tak přišli v době, kdy byl Miloš Zeman premiérem, mnozí tu zůstali a je velmi zvláštní, že vítač Zeman tehdy na žádné nebezpeční neupozorňoval. Podivné, když je to takový "jasnovidec". 

ČR je cílovou zemi jen imigrantů z Ruska a bývalých russáckých republik, mnozí totiž v ČR vyrůstali v době okupace a vrací se do míst bývalých russáckých lágrů, což je děsivé. 

Pro nikoho dalšího cílovou zemí nejsme a i pro Russáky jsme mnohdy jen místem, jak se dostat dál na západ. To, že jsou mezi desítkami tisíc Russáků imigrujících každoročně do ČR zločinci, je naprosto jasné. Nasvědčuje tomu ruská kriminalita na území ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#125354 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 21:58

#125351: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

    Byli jsme před EU, budeme i po ní. Investice tu byly před EU, budou i potom, tedy nestraš s nesmysly. Jde samozřejmě hlavně o islámskou imigraci, která znepříjemní život úplně každému, protože je to přítěž. Migranti k nám dobrovolně nepůjdou, pouze na příkaz Bruselu a od něj se musíme trhnout. Ano to je jediný a poslední východisko. Chceš říci, že když tu založí fiktivní firmu nebo neziskovku CIA, nebo Sorosovská Open Society Foundation, že je to v pořádku a že máme být rádi? Nemyslím si to.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#125355 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu

2018-02-12 22:05

#125353: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Jenže to byli skuteční uprchlíci, které k nám vyhnala UČK. Mafiáni lidem řekli, buďto potáhnete a vyžebráte si azyl, nebo vás hned postřílíme. Lidé byli zbědovaní, byli to mnohdy starci, ženy děti. Hned jak mohli, vrátili se ale zpátky. Africká sebranka dvacetiletých cápků s iphony chce ale přijít do Evropy natrvalo. Ani nechtějí jít k nám, ale Brusel nám je přidělí. Tedy vnímejme prosím patřičně rozdíl.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#125356 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debil

2018-02-12 22:19

#125355: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu 

Jak jsem psal, tvá představa o tom, kdo může v EU získat azyl je naivní a stejně tak je naivní, že by "cápek" s Iphonem riskoval život na migrační cestě. Tvé příspěvky jsou záměrně velmi zjednodušující a používáš v nich účelové lži. 

Co platí jednoznačně:

migrace je součástí lidí a nezmizí i kdybychom si to stokrát přáli

každá demokratická země je cílovou zemí migrantů z totalit - ČR například Russáků. 

živelná migrace nejspíše organizovaná teroristy vyškolenými russáky byla skutečně velmi vážná věc, neboť je skutečně velmi nepravděpodobné, že by vznikala živelně - pro omezení migrace totiž stačila informační kampan v zemích původu migrace. 

Tedy je cesta jak nemít migranty - totalita a izolace - už jsme to 40 let zažili a výsledek byl pro tuto zemi devastující. ČSR zažilo hned několik emigračních vln a logicky odcházeli ti, kdo měli šanci se uživit kdekoliv na Světě. 

Je tedy potřeba abyste vy neonacistická SpD i neokomunistická ANO StB řekli, že chcete vygenerovat totalitu a tím také zničit opět tuto zemi. 

Navíc nás totalita před imigrací neochráni a tím spíše před kriminální migrací - komunisté sem vozili komunistické zločince z celého světa po tísících. KGB zde školila teroristy a z ČSSR byla páchána odporná teroristická činnost. Tedy ani komunistická totalita problém s imigrací neřešila a už vůbec ne z Afriky a např. Kuby. 


Nepřihlášený uživatel

#125357 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 22:27

#125354: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Jediní investoři přišli až v době, kdy jsme požádali o vstup do EU, měli smlouvy o ochraně investic a harmonizovali jsem právní řád se státy EU. 

Další vlna investic přišla přesně se vstupem - neboť jsme se stali součástí jednotného trhu a nebylo nutné řešit administrativní překážky. Od té doby je příliv investic stabilní. 

Pan Kubice odtud před žádoští o vstup do EU vyhnal "russácké" "investory" zásahem u Holubů a znemožnil mafiánským špičkám vstup do ČR na 20 let. 

Co je jistota - pokud vystoupíme z EU i VW uslyší od své vlády - vraťte se zpět, je to riskatní a vaše investice nic nechrání, mohou být dokonce kdykoliv znárodněny, Češi už takové jednání předvedli a to např. těsně před vstupem do EU - viz. abitráž s Nomurou. Navíc uslyší - proč jednat s někým, kdo jasně sděluje, že jednat nechce. Toto přesně slyší japonští investoři v GB a to je GB země, která je schopná fungovat velmi samostatně a má měnu, která je stále volně směnitelná na celém světě. Korunu od nás nikdo nevykoupí na západě ani dnes. Žádná banka na celém širém světě nepřijme českou korunu a taková je to "tvrdá měna" :-). 

EU je totiž skvělá v tom, že je to institucionalizované nepřetržité jednání států v Evropě, to je na EU vlastně to nejlepší, neboť dokud se jedná, tak se neválčí. 


Nepřihlášený uživatel

#125358 Jaká podobnost s neonacistou Zemanem či T. Okamurou....

2018-02-12 22:45

Sám Strache se pokusil svůj výrok zmírnit slovy: „Rakousko nezávislost Kosova uznalo. To je realita a fakt. Skutečností je ale i to, že Srbsko stále považuje Kosovo za svou součást - také ve smyslu rezoluce Rady bezpečnosti OSN číslo 1244.“


Nepřihlášený uživatel

#125359 Tam se jel Zeman učit normalizovat společnost, dle jeho vlastních slov......

2018-02-12 23:00

Nechte se zbít, jste dno společnosti. V Číně bují školy morálky pro ženy

12. února 2018  20:12
Budíček zvoní o půl páté ráno, následuje drhnutí podlahy a hodina teorie. Ta učí, že správná manželka neodmlouvá a nevzdoruje, když ji manžel bije. Záběry ze skryté kamery, které odhalují filozofii jedné „školy morálky“ pro ženy, pobouřily Čínu. Podobných kurzů přitom v zemi přibývá.

 


Nepřihlášený uživatel

#125360

2018-02-12 23:04

Havlisti jsou nepřátelé vlasti.


Nepřihlášený uživatel

#125361 Re: Závěry XV sjezdu KSČ splníme

2018-02-12 23:11

#125360: -  

...........


Nepřihlášený uživatel

#125362

2018-02-12 23:50

Havlomrdi smrdí. 


Nepřihlášený uživatel

#125363 Re: My komunisté stojíme za soudruhem soukmenovcem Milošem Zemanem....

2018-02-13 01:06

#125362: -  

..........


Nepřihlášený uživatel

#125364 To je odporný parazit, 160 mil. dotací úklidové firmě, to je opravdu velký hnus....

2018-02-13 01:21

Firma místopředsedy SPD Fialy výrazně těží z dotací


Nepřihlášený uživatel

#125365 Kreml, to je hnus jak Hrad v Praze......

2018-02-13 01:54

https://youtu.be/RQZr2NgKPiU

Ale Zeman si fakt to "napadení ňadry" v russákově neobjednal, tak to ani náhodou :-)


Nepřihlášený uživatel

#125366 Tedy opravdu únor 2018 neobolševické ÁNO ŠtB 2011?

2018-02-13 02:01


Nepřihlášený uživatel

#125367 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-d

2018-02-13 05:01

#125356: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debil 

Je snad ve Švýcarsku totalita jen proto, že není v EU? Co to zase meleš za žvásty? Co má suverenita národa společného s totalitou ty ulhané havlistické hovado? 

 


Nepřihlášený uživatel

#125368 Re: Re: Re:

2018-02-13 06:28

#125269: - Re: Re:  

Ó nikoliv. Bližší informace o Barnevernetu viz Necyklopedie.


Nepřihlášený uživatel

#125369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlis

2018-02-13 06:50

#125367: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-d 

Nečlenství v EU samozřejmě neimplikuje automaticky totalitu, ale tvůj požadavek (naonacistické SpD)  na nepřijímání uprchlíků a kriminalizaci islámu ano. 

Pro ČR by vystoupení z EU byla ekonomická sebevražda, podobně jako je rozvod manželů ekonomická sebevražda. 

Švýcarsko své partnerství s EU buduje od konce války, podíleli se na všech změnách Evropy, harmonizovali a harmonizují právo, jako by byli členy EU atd. atd. 

Vystoupení z EU z nás Švýcarsko neudělá a to z jednoduchého důvodu desítky let budování vztahů s EU se nedá vystoupením z EU "dohnat", nic složitého na tom není. 

10 mil. stát s obyvateli bez jazykových znalostí se stane hříčkou Russáků. Vystoupení z EU by znamenal v lepším případě pád do listopadu 1989 v horším případě do února 1948. 

Neonacista Okamura je zdatný manipulátor a tvé argumenty "vypadají" sugestivně a jasně, ale nejsou pravdivé, záměrně zamlčují, že všechny západní země, které nejsou členy EU svůj vztah v rámci Evropy - EU budují desítky let a my jsme díky komunistické totality žádný vztah se západem po 40 let neměli. Postupně se začal budovat po pádu komunismu a v EU budeme letos členy 14 let.

Vstup byl obrovský urychlovač vztahů - Evropa zapomněla, že jsme byli totalitní zemí, která jim posílala teroristy páchat odporné teroristické činy a hned jak to bylo jen trochu možné nám umožnili stát se členem se všemi právy i povinnostmi.  Byl to způsob, jak překonat 40 let odporného hnusu, kdy jsme nejen západní Evropu pomlouvali ale dokonce jsme s ní odporným způsobem válčili. 

Je-li tedy dnes na Hradě komunista střižený neonacistou ovládaný partou ruských zločinců a ve Strakovce komunista a StBák, zloděj euro dotací a vyhrožují společně odchodem z EU vytváří to v Evropě velmi podivné reminiscence na únor 1948.  To je naprostá jistota. 

Evropa ale život bez nás zná velmi dobře, umí jej řešit, to my vůbec netušíme díky komunistické totalitě, jak Evropa skutečně žila, jak se vyvíjela, jak rozvíjela smlouvy, nedoučili jsme se to a z toho pramení komunistický nacista Zeman na Hradě a slovenský komunista a StBák, který ani nemluví česky ve Strakovce. 

 


Nepřihlášený uživatel

#125370 Re: Re: Re: Re:

2018-02-13 06:53

#125368: - Re: Re: Re:  

Bližší informace na "necyklopedii", ty jsi fakt idiot? 

www.zvolsi.info

 


Nepřihlášený uživatel

#125371 Je logické že komunistovi Jičínskému nevadí komunista StBák Babiš....

2018-02-13 07:16

ČSSD by s Babišem měla vládnout, myslí si Jičínský

Úřadující šéf soc. dem. Milan Chovanec by na sjezdu 18. února neměl kandidovat na předsedu ani do vedení ČSSD. Právu to řekl doyen soc. dem., profesor ústavního práva a někdejší poslanec Zdeněk Jičínský s tím, že ČSSD by do vlády měla vstoupit.

.....a velmi vítá neokoministickou ÁNO ŚtB 2011 jaká to podobnost s únorem 1948. 


Nepřihlášený uživatel

#125372 Vojtěch je naprostý šílenec. Nepochopil základní demokratické principy a vstup do neokomunistické...

2018-02-13 07:26

Nebyla to msta, nic osobního. Němeček měl melouch, mohl jsem ho odvolat dřív, říká ministr Vojtěch

....ÁNO ŠtB 2011 to samozřejmě potvrzuje. To co vyvádí je opravdu naprostá šílenost. Jeho představa, že ředitelé státních nemocnic jsou na trhu práce kdykoliv k dispozici a je představa idiota, který to vyčetl z velmi pochybné xls tabulky o které neví odkud pochází. 

Vojtěch je opravdu "manažerský blázen"......

Nebylo to tedy tak, že byste měl v ruce nějaký audit nebo dokument, na jehož základě byste se rozhodl Němečka odvolat?

Audit nemám. Byl tu nějaký nález NKÚ, který ukázal, že se nakupovalo bez výběrového řízení, bez dodržování zákonného zadávání veřejných zakázek. Nechci ale tvrdit, že by tam vše bylo špatně, to určitě ne.


Nepřihlášený uživatel

#125373 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-13 07:42

#125349: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Vy jste takový blb, že to svět ještě neviděl ! Co tady šíříte mezi lidi paniku, strach a lži ? Jste normální ? Co vám kdo udělal ? Laskavě s tím rychle skončete!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#125374 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-d

2018-02-13 07:49

#125356: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debil 

Ano, vzpomínám, když jsem jel takhle jednou  v sobotu,  v r. 1986, vlakem přes Adamov .. Viděl jsem z okénka vlaku , jak na místním stadionu hraje 20  statných Kubánců basket..


Nepřihlášený uživatel

#125375 Prostě Ruska, co k tomu dodat.....

2018-02-13 07:52

"Věděla jsem, jak je Bescondová silná na lyžích. Snažila jsem se běžet takticky. Vím, že moje chování na trati nebylo právě vzorné. Několikrát jsem soupeřce vstoupila do cesty, abych ji nepustila před sebe," prohlásila Kuzminová