MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125354 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 21:58

#125351: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

    Byli jsme před EU, budeme i po ní. Investice tu byly před EU, budou i potom, tedy nestraš s nesmysly. Jde samozřejmě hlavně o islámskou imigraci, která znepříjemní život úplně každému, protože je to přítěž. Migranti k nám dobrovolně nepůjdou, pouze na příkaz Bruselu a od něj se musíme trhnout. Ano to je jediný a poslední východisko. Chceš říci, že když tu založí fiktivní firmu nebo neziskovku CIA, nebo Sorosovská Open Society Foundation, že je to v pořádku a že máme být rádi? Nemyslím si to.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125357 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 22:27:17

#125354: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Jediní investoři přišli až v době, kdy jsme požádali o vstup do EU, měli smlouvy o ochraně investic a harmonizovali jsem právní řád se státy EU. 

Další vlna investic přišla přesně se vstupem - neboť jsme se stali součástí jednotného trhu a nebylo nutné řešit administrativní překážky. Od té doby je příliv investic stabilní. 

Pan Kubice odtud před žádoští o vstup do EU vyhnal "russácké" "investory" zásahem u Holubů a znemožnil mafiánským špičkám vstup do ČR na 20 let. 

Co je jistota - pokud vystoupíme z EU i VW uslyší od své vlády - vraťte se zpět, je to riskatní a vaše investice nic nechrání, mohou být dokonce kdykoliv znárodněny, Češi už takové jednání předvedli a to např. těsně před vstupem do EU - viz. abitráž s Nomurou. Navíc uslyší - proč jednat s někým, kdo jasně sděluje, že jednat nechce. Toto přesně slyší japonští investoři v GB a to je GB země, která je schopná fungovat velmi samostatně a má měnu, která je stále volně směnitelná na celém světě. Korunu od nás nikdo nevykoupí na západě ani dnes. Žádná banka na celém širém světě nepřijme českou korunu a taková je to "tvrdá měna" :-). 

EU je totiž skvělá v tom, že je to institucionalizované nepřetržité jednání států v Evropě, to je na EU vlastně to nejlepší, neboť dokud se jedná, tak se neválčí. 

Evropan

#125388 Re: Bude únor 2018 konečně porážkou zastydlého antievropanství?

2018-02-13 09:03:28

#125354: - Re: Únor 2018 - konečně porážka debilismu! 

Měl byste konečně začít přemýšlet. U nás žije několik tisíc muslimů a ročně přijmeme asi 500 imigrantů a nikdo (ani Bumbál ani Okradmůra) neřeší, jestli jsou to muslimové, křesťani, pravoslavní nebo hinduisté. Pokud vystoupíme z EU, bude následovat to, co se děje ve Velké Británii, ale bude to násobně horší. Británie je jednou z nejvýznamnějších ekonomik světa a společně z Holanskem je základním prvkem demokratické historie Evropy. Na začátku by se propadla hodnota koruny. U libry to bylo 10%, kolik by to bylo u bezvýznamné koruny? Pak by vyschl proud peněž z "Bruselu" a bůhví, jak by to dopadlo s projekty, jejichž financování nebylo ukončeno nebo má problémy jako Burešovo hnízdečko. To by samozřejmě vedlo k ekonomické krizi, byť třeba krátkodobé, ale možná horší, než byla ta před deseti lety. To by opět znamenalo zmrazení nebo pokles platů, a asi by se zmrazili důchody, a to na delší dobu. Mezitím by stoupaly ceny, takže reálné mzdy by se snížily. Ty firmy, které tu podnikají kvůli naší levné pracovní síle, tak ano, ty tu zůstanou a budou dále tlačit na snížení nebo zachování nízkých platů. Ty, které platí více, jsou hodně závislé na stabilitě kursu a výhledové stabilitě politiky, ty by asi odešly a s nimi i část odborníků, kteří si najdou práci v cizině. To bude znamenat dílčí odliv lidí, kteří platí vyšší než průměrné odvody do našeho daňového i sociálního systému. Jak vidíte, s imigrací to vlastně nemá vůbec nic společného.

Nevím, kdy vám dojde, že to vše, co by potenciálně nastalo, se dotkne lidí s průměrnými a podprůměrnými platy, tedy vás, co tak horujete pro czexit. A budete to zase vy, kteří budete nadávat, jak vám ubližuje nějaká nedefinovatelná pražská kavárna a budete chtít někoho věšet na kandelábry. Kdy vám to konečně všechno dojde?