MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125349 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 20:39

#125342: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Co to blábolíš. Vystoupením s EU získáme možnost nepřijímat africké krimigranty podle žádných nařízení Bruselu. Když dostatečné množství lidí bude navíc projevovat na všech možných místech naprostý odpor k islámské migraci a náš právní systém znemožní těmto krimigrantům nárok čerpat zde jakékoli dávky, bude to dostatečnou ochranou. Nebudou sem chtít přijít. Takto nám může Brusel klidně nějaké islamisty přidělit, to je ovšem nepřijatelné. Ať si ta banda zmetků zústane v západní Evropě, když jsou na ně Makrela s Makarónem tak nadržení. Jasně že nejde o hranice, jde o pravomoci a ty to moc dobře víš, tak neoblbuj. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125352 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 21:48:08

#125349: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Není pravda, že bychom museli přijmout kohokoliv. Druhá věc je, že je jedině v případě krize, tak je to v Dublin IV. 

Představa, že nepřijmeme afrického migranta, který má nárok na azyl i bez EU je napsto scestná neboť jsme vázáni Všeobecnou deklarací lidských práv. 

Naprosto demagogicky spoléháš na to, že ČR nemá přímý "kontakt" s Afrikou a podle toho tvrdíš, že tu žádný Afričan nemůže požádat o azyl, což není pravdivé. Mohou zde přistávat celá letadla imigrantů z Afriky, podobně jako přistávala letadla emigrantů z ČSSR na západě. 

Je dobré také připomenout, že komunisté sem navozili obrovské množství imigrantů - jen to byli "komunisté" a mnozí navíc  byli v ČR školeni v terorismu. 

Tvé příspěvky jsou manipulativní - je tedy potřeba říci vše. Jsi voličem Okamury, chceš, aby země nebyla zemí demokratickou, nedodržovala mezinárodní závazky a tedy se dostala do izolace. Nový komunismus či nacismus či nějakou kombinaci obojího skutečně si přát můžeš, je potřeba to ale sdělit, neboť je jasné, že se neonacista Okamura nedostal do Sněmovny proto, že by občanům říkal pravdu o sobě jaho "hnutí", ale protože jste občanům lhali o vašich úmyslech. 


Nepřihlášený uživatel

#125353 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 21:54:40

#125349: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Jediní islámští imigranté, kteří sem kdy hromadně přišli, tak přišli v době, kdy byl Miloš Zeman premiérem, mnozí tu zůstali a je velmi zvláštní, že vítač Zeman tehdy na žádné nebezpeční neupozorňoval. Podivné, když je to takový "jasnovidec". 

ČR je cílovou zemi jen imigrantů z Ruska a bývalých russáckých republik, mnozí totiž v ČR vyrůstali v době okupace a vrací se do míst bývalých russáckých lágrů, což je děsivé. 

Pro nikoho dalšího cílovou zemí nejsme a i pro Russáky jsme mnohdy jen místem, jak se dostat dál na západ. To, že jsou mezi desítkami tisíc Russáků imigrujících každoročně do ČR zločinci, je naprosto jasné. Nasvědčuje tomu ruská kriminalita na území ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#125373 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-13 07:42:16

#125349: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Vy jste takový blb, že to svět ještě neviděl ! Co tady šíříte mezi lidi paniku, strach a lži ? Jste normální ? Co vám kdo udělal ? Laskavě s tím rychle skončete!!!!!