MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125353 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 21:54

#125349: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Jediní islámští imigranté, kteří sem kdy hromadně přišli, tak přišli v době, kdy byl Miloš Zeman premiérem, mnozí tu zůstali a je velmi zvláštní, že vítač Zeman tehdy na žádné nebezpeční neupozorňoval. Podivné, když je to takový "jasnovidec". 

ČR je cílovou zemi jen imigrantů z Ruska a bývalých russáckých republik, mnozí totiž v ČR vyrůstali v době okupace a vrací se do míst bývalých russáckých lágrů, což je děsivé. 

Pro nikoho dalšího cílovou zemí nejsme a i pro Russáky jsme mnohdy jen místem, jak se dostat dál na západ. To, že jsou mezi desítkami tisíc Russáků imigrujících každoročně do ČR zločinci, je naprosto jasné. Nasvědčuje tomu ruská kriminalita na území ČR. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125355 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu

2018-02-12 22:05:31

#125353: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Jenže to byli skuteční uprchlíci, které k nám vyhnala UČK. Mafiáni lidem řekli, buďto potáhnete a vyžebráte si azyl, nebo vás hned postřílíme. Lidé byli zbědovaní, byli to mnohdy starci, ženy děti. Hned jak mohli, vrátili se ale zpátky. Africká sebranka dvacetiletých cápků s iphony chce ale přijít do Evropy natrvalo. Ani nechtějí jít k nám, ale Brusel nám je přidělí. Tedy vnímejme prosím patřičně rozdíl.