Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy

#14603 Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy

2017-11-11 07:21

Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy v České republice. Noviny ihned zcenzurovaly jména školáků, my vám je přinášíme pro vykreslení představy, co se děje za zády naivních českých rodičů!

Teplický Deník přinesl 1. listopadu fotografie a jména prvňáčků ze Základní školy Prosetice na Plynárenské ulici v Teplicích. Původně bohulibý úmysl se změnil doslova v mediální noční můru mainstreamu [1], protože redakce Deníku de facto natvrdo odhalila proces islamizace a cikanizace českého školství v přímém přenosu. Toto je tvrdá podoba školní inkluze v ČR. Dobře se na to podívejte. Na fotografickém tablu totiž byla zachycena první třída této školy, která je naprosto šokujícím způsobem zastoupena dětmi cizinců z arabského světa a také rómskými dětmi. Na Facebooku a v diskusích se okamžitě rozjela vlna komentářů a nenávisti namířená proti malým dětem, což je opravdu nepřijatelné a my jako redakce AE News se od něčeho takového kategoricky distancujeme, protože děti za nic nemohou, takže komentáře a útočení na malé děti opravdu není na místě.

Islamizace ČR probíhá už 15 let a zcela legálně a za asistence státu

Nejvíce Arabů v ČR podlé údajů ministerstva vnitra, které máme k dispozici v redakci, pochází ze Saúdské Arábie a Kataru. Jedná se o tzv. předvoj islámské kultury, někdy je nazýváme jako “skauty”, jejichž úkolem je příprava a vytvoření základů pro vybudování islámských obcí v České republice a v jednotlivých městech. Arabové islamizují Evropu pomocí dlouhodobých procesů tzv. tiché intifády, která slaví úspěchy v celé západní Evropě. Podívejte se na Velkou Británii, na Francii, na Německo, na Švédsko, na Belgii. Zatímco před 40 lety to byly tradiční západní země s bílou rasou a kulturou, stačily pouhé 2 generace a dnes to jsou islamizované země, kde Arabové vyhrávají volby do zastupitelstev měst (viz. starosta Londýna) a arabští voliči se stávají jedním z nejsilnějších elektorátů, protože bílá rasa nemá o volby zájem, viz. katastrofálně směšná účast na Slovensku při volbách do krajů teď o minulém víkendu. Přitom islamizaci řídí hlavně kraje a krajské zastupitelstva, která zaštiťují dotační a integrační tituly od EU skrze programy ESF. Nejinak je tomu v případě této teplické školy, web mají zde. A podívejte se dolů, jaká loga tam najdete.

Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy v České republice. Noviny ihned zcenzurovaly jména školáků, my vám je přinášíme pro vykreslení představy, co se děje za zády naivních českých rodičů

 

Odpovědi

Protirusská ambasáda

#14606 Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům

2017-11-11 16:50:17

#14603: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích podporovaný russkými špionážními stanicemi 

Proč se tady odkazuješ na www.sračkonet.ru , který už od 1.11.2017 nefunguje? Celá záležitost bybyla zajímavá pouze v případě, že by se jednalo o děti syrských prominentů krvavého Al-Asádova režimu, kterým Česká republika a konkrétně velvyslankyně paní Filipi dává víza, přestože jí to pravidla EU neumožňují.

Česká ambasáda v Damašku čelí kritice, že legitimizuje zločiny syrského prezidenta Bašára Asada. Podle informací týdeníku Respekt čeští úředníci v Damašku vydávají nebývale velké množství víz prominentům diktátorského režimu, kteří jezdí do Česka za odpočinkem, léčením nebo obchodem. "Právě v těchto dnech je tu na návštěvě příbuzný Asadovy rodiny, bývalý vojenský atašé Muhammad Kenan. Spravuje ohromný majetek, jezdí sem za byznysem a za synem," sdělil Respektu na konci minulého týdne jeden ze Syřanů žijících v Česku. Nejde o ojedinělou návštěvu. Podle informací Respektu Prahu minulý rok navštívila delegace syrských tajných služeb a další lidé z blízkosti syrského prezidenta včetně obchodníků, přátel a podporovatelů.

https://domaci.ihned.cz/

Jinak pozemky a domy v Teplicích cizincům neprodali žádní imigranti nebo Evropská unie, ale Češi. Mnohdy tací, kteří dnes píší nenávistné komentáře na Facebook a podobné pseudosociální sítě.

Molotov

#14615 Re: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy

2017-11-15 00:04:15