Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Wikileaks odhaluje

#14601 Wikileaks odhaluje 2016-2017

2017-11-07 11:47

Protirusská ambasáda

#14602

2017-11-07 22:29

Co je to "zazady"? Zas něco českého?

Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy

#14603 Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy

2017-11-11 07:21

Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy v České republice. Noviny ihned zcenzurovaly jména školáků, my vám je přinášíme pro vykreslení představy, co se děje za zády naivních českých rodičů!

Teplický Deník přinesl 1. listopadu fotografie a jména prvňáčků ze Základní školy Prosetice na Plynárenské ulici v Teplicích. Původně bohulibý úmysl se změnil doslova v mediální noční můru mainstreamu [1], protože redakce Deníku de facto natvrdo odhalila proces islamizace a cikanizace českého školství v přímém přenosu. Toto je tvrdá podoba školní inkluze v ČR. Dobře se na to podívejte. Na fotografickém tablu totiž byla zachycena první třída této školy, která je naprosto šokujícím způsobem zastoupena dětmi cizinců z arabského světa a také rómskými dětmi. Na Facebooku a v diskusích se okamžitě rozjela vlna komentářů a nenávisti namířená proti malým dětem, což je opravdu nepřijatelné a my jako redakce AE News se od něčeho takového kategoricky distancujeme, protože děti za nic nemohou, takže komentáře a útočení na malé děti opravdu není na místě.

Islamizace ČR probíhá už 15 let a zcela legálně a za asistence státu

Nejvíce Arabů v ČR podlé údajů ministerstva vnitra, které máme k dispozici v redakci, pochází ze Saúdské Arábie a Kataru. Jedná se o tzv. předvoj islámské kultury, někdy je nazýváme jako “skauty”, jejichž úkolem je příprava a vytvoření základů pro vybudování islámských obcí v České republice a v jednotlivých městech. Arabové islamizují Evropu pomocí dlouhodobých procesů tzv. tiché intifády, která slaví úspěchy v celé západní Evropě. Podívejte se na Velkou Británii, na Francii, na Německo, na Švédsko, na Belgii. Zatímco před 40 lety to byly tradiční západní země s bílou rasou a kulturou, stačily pouhé 2 generace a dnes to jsou islamizované země, kde Arabové vyhrávají volby do zastupitelstev měst (viz. starosta Londýna) a arabští voliči se stávají jedním z nejsilnějších elektorátů, protože bílá rasa nemá o volby zájem, viz. katastrofálně směšná účast na Slovensku při volbách do krajů teď o minulém víkendu. Přitom islamizaci řídí hlavně kraje a krajské zastupitelstva, která zaštiťují dotační a integrační tituly od EU skrze programy ESF. Nejinak je tomu v případě této teplické školy, web mají zde. A podívejte se dolů, jaká loga tam najdete.

Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy v České republice. Noviny ihned zcenzurovaly jména školáků, my vám je přinášíme pro vykreslení představy, co se děje za zády naivních českých rodičů

 

Stropnický míří do Bruselu, Fiala nechce z NATO, všechno jedna proatlantická rodina!

#14604 Stropnický míří do Bruselu, Fiala nechce z NATO, všechno jedna proatlantická rodina!

2017-11-11 07:23

Jakub Janda je zděšen, že Hnutí ANO souhlasí s tím, aby bezpečnostní výbor v parlamentu vedlo SPD. Analytik Evropských hodnot se obává o “proatlantické vazby” zcela zbytečně! Stropnický míří do Bruselu, Fiala nechce z NATO, všechno jedna proatlantická rodina!

“Předsedou branně-bezpečnostního výboru musí být někdo, kdo bude prosazovat naše bezpečnostní vazby a spolupráci v Evropě na půdorysu NATO a pokud vím, SPD nikdy nedeklarovala, že chce z NATO vystoupit, takže nevidím problém v tom, aby třeba SPD tu pozici dostala ve sněmovně”, uvedl exkluzivně pro redakci našeho serveru člen vyjednávacího týmu za Hnutí ANO, který se zúčastnil schůzky s hnutím SPD. A za nedlouho poté už oficiálně to samé potvrdil i Jaroslav Faltýnek, druhý muž v Babišově straně. Představa, že bezpečnostní výbor sněmovny povede zástupce SPD vyvolala prudkou alergickou reakci v neziskovém think-tanku Evropské hodnoty. Jakub Janda ihned zasedl k počítači a sepsal provolání [1] pravicovým opozičním stranám ve sněmovně, aby nepřipustily obsazení postu předsedy bezpečnostního výboru člověkem z SPD, že prý by to ohrozilo proatlantické spojenectví a rovnou doporučil, aby na pozici ve výboru byla dosazena Helena Langšádlová z TOP09. Já opravdu nevím, jestli pan Janda byl posledních několik dnů na dovolené někde na Marsu, ale jeho obavy o proatlantické vazby, jak to on nazývá, jsou zcela a jednoznačně liché.

Co dělat, když oligarcha má překvapivě programový průnik s alternativní stranou?

Ale pojďme dál. Pokud jde o SPD, nechápu obavy Jakuba Jandy už naprosto vůbec. Minulý čtvrtek na ČT24 vyvolal místopředseda SPD Radim Fiala doslova pozdvižení svými výroky ve vztahu k referendu o vystoupení z NATO. Moderátorovi ČT do očí tvrdil v přímém přenosu [3], že SPD nikdy neusilovala o vystoupení z NATO, že neusilovala ani o referendum o vystoupení z NATO, a že pokud by nějaké referendum bylo, potom by SPD nedoporučila svým voličům hlasovat pro vystoupení z NATO, protože v současné době prý není za NATO jiná náhrada a alternativa. Výroky vyvolaly vlnu rozhořčení, která se snesla na Fialův profil na Facebooku, kde ihned následující den v pátek své výroky z ČT korigoval a zcela anuloval tvrzení o tom, že SPD neprosazuje referendum o NATO, protože to se ukázalo jako lež, neboť slib voličům o referendu k NATO má SPD přímo ve volebním programu.

Jenže, co se nestalo. Namísto toho, aby SPD předstoupilo před voliče alternativy a vyslalo jim ubezpečovací signál, že SPD chce z NATO vystoupit, když ne teď, tak alespoň někdy v dohledné budoucnosti, tak místo toho Radim Fiala v pátek na svůj Facebook napsal slova, ze kterých minimálně vlastencům mrazí v zádech. Fiala na svůj FB napsal doslova toto:

Jakub Janda je zděšen, že Hnutí ANO souhlasí s tím, aby bezpečnostní výbor v parlamentu vedlo SPD. Analytik Evropských hodnot se obává o “proatlantické vazby” zcela zbytečně! Stropnický míří do Bruselu, Fiala nechce z NATO, všechno jedna proatlantická rodina!

Ústavní soud zasáhne! Soudci budou rušit pro-národní zákony v ČR stejně, jako je ruší v USA Trumpovi

#14605 Ústavní soud zasáhne! Soudci budou rušit pro-národní zákony v ČR stejně, jako je ruší v USA Trumpovi

2017-11-11 07:26

Rychetský vyslal varování Babišovi a Okamurovi, že pokud dojde k pokusu o zrušení Senátu nebo k přesunu země k přímé demokracii, Ústavní soud zasáhne! Soudci budou rušit pro-národní zákony v ČR stejně, jako je ruší v USA Trumpovi!

Hotové pozdvižení vyvolal minulý týden rozhovor, který poskytl předseda Ústavního soudu ČR Pavel Rychetský pro Hospodářské noviny ze stáje Bakalova mediálního impéria Economia. Pavel Rychetský totiž v rozhovoru nepřímo vyslal varování Andreji Babišovi a Tomiu Okamurovi z pozice ústavního činitele [1]. V rozhovoru odkryl některé rozdané mocenské karty polistopadového uchopení moci v České republice po roce 1989. Podle Rychetského dochází i v ČR k podobným procesům jako v celé Evropě a v USA, kde tradiční politické strany ztrácí důvěru lidu a voliči se přesunují k novým hnutím, které prosazují změnu a stojí za nimi podnikatelé. Jak už jsem několikrát opakoval a zdůrazňoval i na rádiu, globalizační perestrojka je objektivní proces, který probíhá celosvětově podle stejného schématu. Tradiční strany propadají a na jejich místo přichází lidé, kteří o sobě říkají, že nejsou politici, ale businessmani. A není proto divu, že stejné procesy se okopírovaly i do České republiky.

Varování ÚS pro dvě hnutí, které mají v ČR odstartovat “přestavbu”

Obě hnutí sdílí několik společných postojů a programových bodů. Jak už po volbách uvedl Andrej Babiš, nemá problém s obecným referendem, stejně tak chce zrušit Senát, podobně chce SPD zmenšit počet poslanců z dnešních dvou set na 81, zákon o odvolatelnosti politiků si dokáže Andrej Babiš představit a především chce zrušit krajská zastupitelstva a pokud jde o místní samosprávy, Andrej Babiš usiluje o tzv. americký model voleb, kdy voliči budou volit pouze osobu starosty, tzn. jednoho člověka. Ten si po zvolení sestaví vlastní zastupitelstvo, dosadí si do něho vlastní lidi. Pokud dojde na odvolávací proces (impeachment), tak občané mohou odvolat pouze starostu, nikoliv jmenovaného radního, protože ten není (nebude) volen, ale jmenován přímo zvoleným starostou. Odvolání starosty v procesu impeachmentu by znamenalo odvolání celého zastupitelstva. Je to tudíž model tzv. přímé demokracie, kterou tak moc prosazuje Tomio Okamura. Právě proto mají oba podnikatelé k sobě tak blízko po programové stránce, a proto všechny ostatní strany s nimi nechtějí mít nic společného.

A právě Pavel Rychetský těmto dvěma mužům vyslal velice zlověstné varování. Podle druhého odstavce článku 9 Ústavy je změna podstatných náležitostí demokratického právního státu nepřípustná. A protože se jedná o vágní definici a de facto gumový paragraf, jeho výklad má na starosti právě Ústavní soud. A z toho, co řekl Pavel Rychetský, doslova mrazí. Posuďte sami:

Rychetský vyslal varování Babišovi a Okamurovi, že pokud dojde k pokusu o zrušení Senátu nebo k přesunu země k přímé demokracii, Ústavní soud zasáhne! Soudci budou rušit pro-národní zákony v ČR stejně, jako je ruší v USA Trumpovi!

Protirusská ambasáda

#14606 Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům

2017-11-11 16:50

#14603: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích podporovaný russkými špionážními stanicemi 

Proč se tady odkazuješ na www.sračkonet.ru , který už od 1.11.2017 nefunguje? Celá záležitost bybyla zajímavá pouze v případě, že by se jednalo o děti syrských prominentů krvavého Al-Asádova režimu, kterým Česká republika a konkrétně velvyslankyně paní Filipi dává víza, přestože jí to pravidla EU neumožňují.

Česká ambasáda v Damašku čelí kritice, že legitimizuje zločiny syrského prezidenta Bašára Asada. Podle informací týdeníku Respekt čeští úředníci v Damašku vydávají nebývale velké množství víz prominentům diktátorského režimu, kteří jezdí do Česka za odpočinkem, léčením nebo obchodem. "Právě v těchto dnech je tu na návštěvě příbuzný Asadovy rodiny, bývalý vojenský atašé Muhammad Kenan. Spravuje ohromný majetek, jezdí sem za byznysem a za synem," sdělil Respektu na konci minulého týdne jeden ze Syřanů žijících v Česku. Nejde o ojedinělou návštěvu. Podle informací Respektu Prahu minulý rok navštívila delegace syrských tajných služeb a další lidé z blízkosti syrského prezidenta včetně obchodníků, přátel a podporovatelů.

https://domaci.ihned.cz/

Jinak pozemky a domy v Teplicích cizincům neprodali žádní imigranti nebo Evropská unie, ale Češi. Mnohdy tací, kteří dnes píší nenávistné komentáře na Facebook a podobné pseudosociální sítě.


Nepřihlášený uživatel

#14607 Re: Ústavní soud zasáhne! Soudci budou rušit pro-národní zákony v ČR stejně, jako je ruší v USA Trum

2017-11-11 16:52

#14605: Ústavní soud zasáhne! Soudci budou rušit pro-národní zákony v ČR stejně, jako je ruší v USA Trumpovi - Ústavní soud zasáhne! Soudci budou rušit pro-národní zákony v ČR stejně, jako je ruší v USA Trumpovi 

  Nelze popřít, že americký model voleb funguje.  A dává daleko prospěšnější výsledky služeb politiků, než to, co se praktikuje u nás.  To, co používáme, je proti americkému modelu jen chromé šidítko. S výsledky stále horšími a horšími.

      Kdyby to bylo někde jinde, řeknu, že je to pitomý podvod, který všechny jen permanentně frustruje a protahuje novými a novými kocourkovy.

Pohádkář

#14608 Re: Okradmůra míří na ministerstvo zahraničí

2017-11-11 16:57

#14604: Okradmůra míří na ministerstvo zahraničí

Pitomio Okradmůra míří podle posledních informací na ministerstvo zahraničních věcí, které se nově bude jmenovat "Ministerstvo pro zlepšování česko-japonských vztahů a prorusské rektální politiky". Okradmůra prohlásila, že z pozice ministra zruší všechny náměstky a zavede pouze nový post náměsta pro levné letenky do Japonska. Post zřejmě získá sekretářka společnosti Miki Travel.

O post mluvčí nově pojmenovaného ministerstva spolu soupeří Jiří Mluvka Ovčáček a Jelena Vičanová.


Nepřihlášený uživatel

#14609 Re: Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům

2017-11-12 11:51

#14606: Protirusská ambasáda - Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům  

Posty v EU Saudům neprodala EU, ale neznámí úředníci v bruseli.  Petrodolary jsou silnější, než tamní slabomyslní politici.


Nepřihlášený uživatel

#14610 Re:

2017-11-12 12:02

#14602: Protirusská ambasáda -  

Možný překlad do srozumitelštiny je  i " z a     p r  d e l í".

Protirusská ambasáda

#14611 Re: Re:

2017-11-12 12:53

#14610: - Re:  

Co se děje "za prdelí národu"? Stejně nechápu. To bude nějaká zemanovština nebo slovník jiného podobného prasete, ale česky to stále není.

Protirusská ambasáda

#14612 Re: Re: Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům

2017-11-12 12:59

#14609: - Re: Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům  

Máš na mysli  to, jak Zeman po volbách v roce 1999 pelášil do Německého Bambergu a nabízel tam Němcům posty v české státní správě?

https://zpravy.idnes.cz/stale-neni-znamo

To fakt nevím, jestli s tím měli Russové něco společného.

 


Nepřihlášený uživatel

#14613 Re: Re: Re: Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům

2017-11-12 13:29

#14612: Protirusská ambasáda - Re: Re: Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům  

Ten nekompetent? S fíkovým listem z vulgarit místo prochlastaných buněk v mozku? V seznamu jeho lumpáren jsem už dávno ztratil přehled. 


Nepřihlášený uživatel

#14614 Re: Re: Re: Re: Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům

2017-11-12 13:36

Molotov

#14615 Re: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy

2017-11-15 00:04


Nepřihlášený uživatel

#14616 Re: Re: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační proce

2017-11-15 12:38

#14615: Molotov - Re: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační procesy  

Máš zastaralé  bipolární vidění světa.  Lumpů je vícero. Pamětníci uváděli, že už v Rusku po WWI  nebyli jen rudí, ale i zelení. Ti zelení nemluvili o globálním teplení. 


Nepřihlášený uživatel

#14617 Re: Re: Re: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační p

2017-11-16 10:25

#14616: - Re: Re: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizační proce 

    Rudí se vydováděli. Pak je vyvedli. Na smetiště dějin. 

     Ale ti zelení tam neskončili. Dovádět teprve začínají.

 

Pohádkář

#14618 Re: Re: Re: Re: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islamizač

2017-11-16 16:06

Takový kokoty máme ve Vládě vlastně to sou teroristé ne vláda

#14619 Skončily volby v ČR a za jejich výsledek může Aeronet a Putin?

2017-11-17 09:02

Ruský prezident zmanipuloval české volby? Soustředěný útok Bakalových médií a pražské neziskovky na Aeronet kvůli lithiu! Putin prý ovlivnil volby v ČR stejně jako v USA a pomohli jsme prý Babišovi k vítězství! Anebo je to všechno jinak?

Zdeněk Bakala a jeho vydavatelství Economia dnes zahájilo další mediální útok proti Aeronetu a také proti Andreji Babišovi. Rovnou dva redaktoři Bakalových periodik dnes vypustili články na stejné téma, ovlivnění voleb v České republice ze strany Ruska v rámci tzv. hybridní války. Redaktor Aktualne.cz Martin Fendrych publikoval článek [1], který přímo obviňuje Aeronet z toho, že jsme prý zneužili kauzu lithium na poškození ČSSD, díky čemuž tak hnutí ANO mohlo zvítězit s takovým obrovským náskokem. Podle Fendrycha se stala kauza lithium spouštěčem “vykonstruovaných nesmyslů” a ČSSD se stala obětí těchto fake news. Toto výbušné tvrzení je vskutku bizarní, protože pokud by se opravdu jednalo o fake news, potom nechápu, proč se této kauzy účastnilo 200 poslanců poslanecké sněmovny na mimořádné schůzi ve věci lithia a proč na tuto kauzu reagovaly všechny politické strany? Sněmovna na mimořádné schůzi řešila kauzu na základě fake news? To jako vážně? A potom se ptám, proč se nikdo z mainstreamových médií touto kauzou odklánění lithia z českých rukou nezabýval a celou kauzu musel mediálně saturovat náš článek?

Skončily volby v ČR a za jejich výsledek může Aeronet a Putin?

A není bez zajímavosti, že jen pár dní po podpisu memoranda navýšila australská těžební společnost základní jmění a požádala australskou komisi cenných papírů o povolení vytisknutí nových cenných papírů [2], jejichž valuace byla přímo odvozena od toho kusu podepsaného papíru z Ústí nad Labem. Je skandální, že všechny tyto zásadní informace jsme museli přinést my jako nezávislý alternativní server namísto toho, aby se touto kauzou zabýval mainstream, který ovšem v té době měl jiné starosti, nepřetržitou baráž a střelbu na Andreje Babiše kvůli zcela vykonstruované kauze Čapí hnízdo. Mainstream naprosto selhal, protože místo věnování se kauze lithia, kde pár dní před volbami ministr průmyslu a obchodu podepisuje memorandum s australským těžařem ve věci zásob národního bohatství, se český mainstream věnoval do úplného zblbnutí psaní vykonstruovaných článků proti Andreji Babišovi. Takže není divu, že jediným hmatatelným tiskovým zdrojem informací pro tuto kauzu byl náš článek o litihu, ze kterého čerpali nejen politici, ale všichni lidé, kteří se chtěli dozvědět něco o celé kauze z pohledu národních zájmů.

http://www.aeronet.cz 

Protirusská ambasáda

#14620 Re: Skončily volby v ČR a za jejich výsledek může Sračkonet a Putin?

2017-11-17 11:34

#14619: Skončily volby v ČR a za jejich výsledek může Sračkonet a Putin? 

Web www.sračkonet.cz již ukončil svoji činnost. Tento web byl využíván pouze k prorusské propagandě a k ovlivňování nálady občanů České republiky. Protože se prokázalo, že se předpokládaný efekt nedostavil, a zjistilo se, že správce webu se akorát celý den vozí na kolotoči, byla činnost webu zrušena a doména byla přímo převedena pod správu russké FSB.


Nepřihlášený uživatel

#14621 Re: Re: Re: Re: Re: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islam

2017-11-17 22:45

Pohádkář

#14622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil i

2017-11-18 19:41

#14621: - Re: Re: Re: Re: Re: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích s tablem plným multikulti prvňáčků odhalil islam 

Jasmě šmudlo, za chvíli tam budu a náááramně si to užijeme. Jen nedělej ty věci, co tě naučila Okamůra, protože to je fakt odporný.

A my ČT že vysílá hovna a veřejnosti lže prasstitutky prodejne k

#14623 Česká televize obvinila Aeronet, že prý kauza lithium byla dezinformace!

2017-11-21 07:04

VIDEO: Česká televize obvinila Aeronet, že prý kauza lithium byla dezinformace! Okamura má pravdu, je načase Kavčí hory znárodnit, protože takhle už to dál nejde! Nebýt našeho článku, lithium by v tichosti zmizelo za hranicemi!

Ve včerejším pořadu Newsroom na ČT24 [1] byly opět šířeny lži o našem serveru a článku o lithiu [2] takovým nehorázným způsobem, že opravdu začínám mít poct, že Česká televize opravdu plní nějakou zakázku na šíření pomluv namísto toho, aby se sama televize zajímala o podstatu celé kauzy ve věci lithia na Cínovci. Naší redakci se podařilo průkazně dopátrat struktury a vlastnická propojení mnoha společností ve spletenci vztahů firemGeomet, European Metals Holdings, Bacanora Minerals, Black Rock Investments, v článcích [3] jsme zdokladovali vlastníky a schránkové firmy, které drží vlastnické podíly australského těžaře, poukázali jsme na tzv. nominee services společnosti, které poskytují vlastní jednatele a ředitele do firem na zakrytí výkonného vlastnictví, a to všechno jsme provedli v pozici nezávislého alternativního serveru, bez dotací z kapes daňových poplatníků a k tomu mamutího koncesního výpalného v úhrnné výši 6 miliard korun ročně, kterým ČT disponuje.

ČSSD s exekucí na krku za více než čtvrt miliardy v kauze Altner a podpis závazného dokumentu o lithiu pro Australany 17 dní před volbami ministrem právě za ČSSD

Ministerstvo si neudělalo naprosto žádný due diligence vlastnických struktur těžaře, vůbec nikomu nevadilo, že těžaře spoluvlastní firma nabízející nominee services a silent partnerships. To všechno jsme zjistili jako redakce AE News, plně jsme museli nahradit funkci veřejnoprávních médií, které se tím nezabývaly a místo toho se věnovaly útočení na Andreje Babiše a jeho Čapí hnízdo jako do zblbnutí. ČSSD už jednou poškodila český stát, při privatizaci OKD a naše podezření o tichý tunel zásob lithia 17 dní před volbami, když pan Havlíček z ministerstva dal Australanům do ruky vymahatelný podepsaný papír memoranda (vymahatelný u anglosaských soudů), má tudíž jasné opodstatnění.

Zdroj Aeronet.cz 

Protirusská ambasáda

#14624 Re: Česká televize obvinila Aeronet, že prý kauza lithium byla dezinformace!

2017-11-21 09:41

#14623: A my ČT že vysílá hovna a veřejnosti lže prasstitutky prodejne k - Česká televize obvinila Aeronet, že prý kauza lithium byla dezinformace! 

Web www.sračkonet.cz již ukončil svoji činnost. Tento web byl využíván pouze k prorusské propagandě a k ovlivňování nálady občanů České republiky. Protože se prokázalo, že se předpokládaný efekt nedostavil, a zjistilo se, že správce webu se akorát celý den vozí na kolotoči, byla činnost webu zrušena a doména byla přímo převedena pod správu russké FSB.


Nepřihlášený uživatel

#14625 Re: Re: Česká televize obvinila Aeronet, že prý kauza lithium byla dezinformace!

2017-11-21 11:33