Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Protirusská ambasáda

#14606 Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům

2017-11-11 16:50

#14603: Skandál 1. třídy ZŠ v Teplicích podporovaný russkými špionážními stanicemi 

Proč se tady odkazuješ na www.sračkonet.ru , který už od 1.11.2017 nefunguje? Celá záležitost bybyla zajímavá pouze v případě, že by se jednalo o děti syrských prominentů krvavého Al-Asádova režimu, kterým Česká republika a konkrétně velvyslankyně paní Filipi dává víza, přestože jí to pravidla EU neumožňují.

Česká ambasáda v Damašku čelí kritice, že legitimizuje zločiny syrského prezidenta Bašára Asada. Podle informací týdeníku Respekt čeští úředníci v Damašku vydávají nebývale velké množství víz prominentům diktátorského režimu, kteří jezdí do Česka za odpočinkem, léčením nebo obchodem. "Právě v těchto dnech je tu na návštěvě příbuzný Asadovy rodiny, bývalý vojenský atašé Muhammad Kenan. Spravuje ohromný majetek, jezdí sem za byznysem a za synem," sdělil Respektu na konci minulého týdne jeden ze Syřanů žijících v Česku. Nejde o ojedinělou návštěvu. Podle informací Respektu Prahu minulý rok navštívila delegace syrských tajných služeb a další lidé z blízkosti syrského prezidenta včetně obchodníků, přátel a podporovatelů.

https://domaci.ihned.cz/

Jinak pozemky a domy v Teplicích cizincům neprodali žádní imigranti nebo Evropská unie, ale Češi. Mnohdy tací, kteří dnes píší nenávistné komentáře na Facebook a podobné pseudosociální sítě.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14609 Re: Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům

2017-11-12 11:51:46

#14606: Protirusská ambasáda - Re: Skandál s vyhrožováním prvňáčkům  

Posty v EU Saudům neprodala EU, ale neznámí úředníci v bruseli.  Petrodolary jsou silnější, než tamní slabomyslní politici.