Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Já člověku nesloužím já sloužím Bohu a J.Kristu

#13856 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-29 07:48

#13855: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

Problém je že já člověku nesloužím jednou už sem to psal idiote.Ani Rusku ani teroristum s USA

Syrachovec 21-22

9,Kdo učí hlupáka,jako by slepoval střepy anebo budil spáče z hlubokého spánku.10.Kdo se domlouvá s hlupákem,jako by hovořil s ospalcem:ten se nakonec zeptá:Co je?"

TESALONICKÝM 1,2-3-Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku ((od židů))

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali;nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

Hlupák 

Syrachovec 21-22

Těžkosti s nemoudrými 

9,Kdo učí hlupáka,jako by slepoval střepy anebo budil spáče z hlubokého spánku.10.Kdo se domlouvá s hlupákem,jako by hovořil s ospalcem:ten se nakonec zeptá:Co je?"

Vyhni se mu a najdeš klid a nebudeš znechucen jeho ztřeštěností.14,Co může být těžší než olovo?Může mít jiné jméno než hlupák"?15,Lehčím břemenem je pisek,sůl i kus železa než člověk bez rozumu.

Marek 16.20

17Ty, kdo uvěří, budou provázet tato znamení: Ve jménu mém budou vyhánět démony a mluvit novými jazyky;18budou brát hady do ruky, a vypijí-li něco smrtícího, nic se jim nestane; na choré budou vzkládat ruce a uzdraví je.“19Když jim to Pán řekl, byl vzat vzhůru do nebe a usedl po pravici Boží.20Oni pak vyšli, všude kázali; a Pán s nimi působil a jejich slovo potvrzoval znameními.

Galatským 1,6-10

.10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Jan 2-3 

Ježíš a Jan Křtitel

31,Kdo přichází shůry,je nade všecky.Kdo pochází ze země,náleží zemi a mluví o pozemských věcech.Kdo přichází z nebe,je nade všecky, svědčí o tom, co viděl a slyšel,ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.33,Kdo však jeho svědectví přijal,potvrďil tím,že Bůh je pravdivý.34,Ten koho poslal Bůh,mluví slova Boží,neboť Bůh udíli svého Ducha v plnosti.

 

 

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ

ISIS s USA kerkama to sou mě teda NATO mírovou armádou teroristé 

ISIS USA kerky co maj složky od NATO fuj tajksel 

https://youtu.be/F76K3mEDeIk 

Odpovědi

Evropan

#13860 Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-29 12:16:13

#13856: Já člověku nesloužím já sloužím Bohu a J.Kristu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

Ty propagandisto russkej, že sloužíš Bohu? A to nemáš strach, že tě za ty lži potrestá? Jseš pouhý nevěřící červ, co se za víru schovává. Zopakuj si třeba kromě češtiny (tu opravdu, ale opravdu neovládáš) také desatero :

1. Já jsem Hospodin, tvůj Bůh; já jsem tě vyvedl z egyptské země, z domu otroctví.

2. Nebudeš mít jiného boha mimo mne.

3. Nezneužiješ jména Hospodina, svého Boha. Hospodin nenechá bez trestu toho, kdo by jeho jméno zneužíval.

4. Pamatuj na den odpočinku, aby ti byl svatý. Šest dní budeš pracovat a dělat všechnu svou práci, ale sedmý den je dnem odpočinku, zasvěceným Hospodinu, tvému Bohu.

5. Cti svého otce a svou matku, abys byl dlouho živ na zemi, kterou ti dává Hospodin, tvůj Bůh.

6. Nezabiješ.

7. Nesesmilníš.

8. Nepokradeš.

9. Nevydáš proti svému bližnímu křivé svědectví.

10. Nebudeš dychtit po ženě svého bližního ani po jeho otroku nebo po jeho otrokyni ani po jeho býku ani po jeho oslu, vůbec po ničem, co patří tvému bližnímu.

Myslím, že třeba s přikázáními 3. a 9. máš docela velká problém. 

A pro zajímavost korán přímo popisuje v 17. súře nazvané Noční cesta předání deseti přikázání Mojžíšovi: A darovali jsme Mojžíšovi Písmo a učinili jsme je pro dítka Izraele vedením řkouce: „Nevezmete sobě vedle Mne nikoho jiného za ochránce, ó potomci těch, jež nesli jsme v arše s Noem, jenž služebníkem byl Naším vděčným!“