Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#13855 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-29 07:18

Odpovědi

Já člověku nesloužím já sloužím Bohu a J.Kristu

#13856 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-29 07:48:24

#13855: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

Problém je že já člověku nesloužím jednou už sem to psal idiote.Ani Rusku ani teroristum s USA

Syrachovec 21-22

9,Kdo učí hlupáka,jako by slepoval střepy anebo budil spáče z hlubokého spánku.10.Kdo se domlouvá s hlupákem,jako by hovořil s ospalcem:ten se nakonec zeptá:Co je?"

TESALONICKÝM 1,2-3-Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku ((od židů))

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali;nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

Hlupák 

Syrachovec 21-22

Těžkosti s nemoudrými 

9,Kdo učí hlupáka,jako by slepoval střepy anebo budil spáče z hlubokého spánku.10.Kdo se domlouvá s hlupákem,jako by hovořil s ospalcem:ten se nakonec zeptá:Co je?"

Vyhni se mu a najdeš klid a nebudeš znechucen jeho ztřeštěností.14,Co může být těžší než olovo?Může mít jiné jméno než hlupák"?15,Lehčím břemenem je pisek,sůl i kus železa než člověk bez rozumu.

Marek 16.20

17Ty, kdo uvěří, budou provázet tato znamení: Ve jménu mém budou vyhánět démony a mluvit novými jazyky;18budou brát hady do ruky, a vypijí-li něco smrtícího, nic se jim nestane; na choré budou vzkládat ruce a uzdraví je.“19Když jim to Pán řekl, byl vzat vzhůru do nebe a usedl po pravici Boží.20Oni pak vyšli, všude kázali; a Pán s nimi působil a jejich slovo potvrzoval znameními.

Galatským 1,6-10

.10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Jan 2-3 

Ježíš a Jan Křtitel

31,Kdo přichází shůry,je nade všecky.Kdo pochází ze země,náleží zemi a mluví o pozemských věcech.Kdo přichází z nebe,je nade všecky, svědčí o tom, co viděl a slyšel,ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.33,Kdo však jeho svědectví přijal,potvrďil tím,že Bůh je pravdivý.34,Ten koho poslal Bůh,mluví slova Boží,neboť Bůh udíli svého Ducha v plnosti.

 

 

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ

ISIS s USA kerkama to sou mě teda NATO mírovou armádou teroristé 

ISIS USA kerky co maj složky od NATO fuj tajksel 

https://youtu.be/F76K3mEDeIk