Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#13802 Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-22 15:23

#13801: Cech z Prahy - Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

Ty řeči o exodu a vyvražďování populací bych porovnal třeba s osídlováním Ameriky nebo Austrálie :

genocida indiánů

massacres_of_Indigenous_Australians

Během 2. světové války zemřely desítky miliónů lidí, ale o žádném podílu muslimů na vyvražďování jsem neslyšel. Že bych se mýlil?

2. světová válka

Nechci tvrdit, že největší zlo je křesťanství, ale násilné vytlačení muslimů z Pyrenejského poloostrova a okupace tradičních muslimských zemí na Blízkém východě na přelomu 19. a 20. století rozhodbně nevytvořilo žádný přátelstký vztah mezi islámem a křesťanstvím. A ty se to rozhodně nesnažíš nějak urovnat, spíš svojí propagandou podporuješ ty, kteří by na případné další válce s islámským světem profitovali.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13803 Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-23 07:55:00

#13802: Evropan - Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 Aha. Toto je oficiální stanovisko Evropské unie?  Nebo Sicílie?

Cech z Prahy

#13811 Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-24 08:29:53

#13802: Evropan - Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

Zase to porovnavani, kdo je horsi. Genocida domorodcu je samozrejme tragedie, ale kde ji Jezis nebo apostolove propaguji? Nikde, je to svevole pseudokrestanu a dalsich za ucelem zisku a vlivu. Zato Koran je plny prikazu k nasili vuci nevericim, nejvic 8. a 9. sura (ta dokonce kritizuje malo agresivni, dnes tzv. umirnene muslimy). Zrejme jsi nabyl dojmu, a opet mylneho, ze jsem krestan. Vis o me prd a to je dobre.
Neslysel jsi o spouste dalsich veci, hlavne o tech, o kterych slyset nechces. Proto zminim Hitleruv obdiv k islamu pro jeho agresivitu pri sireni (uvazoval do budoucna zavest islam jako statni nabozenstvi Treti rise), na to, jak v Berline pratelsky rokoval s jeruzalemskym muftim al-Husajnim nebo na muslimske divize SS Handzar a Skenderbeg stojici za genocidou v Kosovu. Vice napr. v knize http://www.databazeknih.cz/knihy/islamska-rozpinavost-vcera-dnes-a-zitra-93929
Takze ano, opet se mylis.
Vytlaceni muslimu z Pyrenejskeho pol.? A jak se tam az z Arabskeho pol. dostali? S cestovkou?
Okupace Blizkeho vychodu v te dobe byla hlavne zalezitost Britu. Tech se rozhodne nezastavam, nemeli daleko k nackum, jak ukazali v severnim Irsku, Indii atd. USA pod vlivem globalistu jen sly v jejich stopach. I Trump je v podruci prumyslove-vojenskeho komplexu: link

Tomu, ze jsou na ne slimaci nasrani, se neni co divit. V podstate nikde na svete nejsou Americani oblibeni. Cim to asi je?
Zadnou propagandu nepestuju, zajimaji me jen fakta.
Kdo by profitoval na valce se slimaky? Kdo napomohl zavsiveni zapadni Evropy, az se nasledkem toho zavadi predstupen stanneho prava v UK? Nakonec je videt, ze ve sve tuposti vlastne kritizujes sam sebe, xenofile zradny.

Martin Pospíšil
Brno

#13824 Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-24 21:39:12

#13802: Evropan - Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 Prý násilné vytlačení muslimů z Pyrenejského poloostrova, to je vůl. A jak se asi muslimové na ten Pyrenejský poloostrov dostali? A jak se dostali do celé severní Afriky a na celý Blízký východ, který byl předtím převážně křesťanský, hm? Co vám ten Soroš ve své univerzitě nabulíkoval, že Arabové šířili pravdu a lásku a celé to obrovské území si podmanili na dobré slovo? Douč se dějiny v širším kontextu, ty nemehlo a nepapouškuj tady, cos někde vyslechl od zapálaného islámofilního profesora. Ihned po svém vzniku dobyl islám celý sever Afriky a zničil jeho infrastrukturu z dob Římské říše. Přes Gibraltarský průliv se dostal na Pyrenejský poloostrov a plenil dále. Dostal se i přes hradbu Pyrenejí a nebýt Karla Martela u Poitiers roku 732, pokračoval by i dále do Evropy. Co se islámu nepodařilo ze západu, se o pár století málem podařilo Turkům z východu. Po dlouhém dobývání Byzantské říše si postupně podmanili celý Balkán a několikrát obléhali i samotnou Vídeň. Pakliže by tehdy nedošlo k pomoci ze strany vojsk Svaté ligy, Evropa by jistojistě padla.

A vy jste ve své tragické islámofilní propagandě tak zoufalí, že jediné, čím argumentujete, je to jediné území, odkud Evropa vytlačila pevně zakořeněný islám, ale že většina islámského území na západ od Arabského poloostrova byla dříve křesťanská a dnes tam živoří jen poslední utlačované zbytky křesťanských enkláv, navíc podrobené trvalému útlaku, se vám do vašich zcestných teorií nějak nehodí, proto o tom mlčíte jako hrob.

A ta ubohá argumentace křížovými výpravami, jíž jsem z řad zapálených sluníčkových pseudohistoriků často svědkem, je také nesmysl. Tyto výpravy nebyly žádným zákeřným útokem proti mírumilovné islámské kultuře, jak se vy pomatenci snažíte interpretovat, nýbrž obranou dávných posvátných křesťanských území, jelikož pohanští Saracéni ohrožovali poutníky putující k Božímu hrobu. Ba co více, toto místo, k němuž neměl islám pražádný vztah, označili za svoje svaté místo, prý odsud odletěl Mohamed do ráje. Prostě jen další ze zákeřností islámu, kterak se snažil zostudit a pokořit předchozí náboženství.

A že zrovna ty, zatvrzelý amerikanofil, budeš připomínat genocidu Indiánů a krev, kterou byla vykoupena ona všemi opěvovaná svoboda Spojených států amerických, to bych nečekal. To si poněkud kálíš do vlastního hnízda, nemyslíš? Ale jo, já jsem klidně pro vypořádání historických křivd. Ať se běloši stáhnou z Ameriky zpět do Evropy, ale ať se stáhnou na oplátku Turci z Evropy a Arabové ze Severní Afriky, kde nemají ani jedni co pohledávat.