Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Cech z Prahy

/ #13811 Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-24 08:29

#13802: Evropan - Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

Zase to porovnavani, kdo je horsi. Genocida domorodcu je samozrejme tragedie, ale kde ji Jezis nebo apostolove propaguji? Nikde, je to svevole pseudokrestanu a dalsich za ucelem zisku a vlivu. Zato Koran je plny prikazu k nasili vuci nevericim, nejvic 8. a 9. sura (ta dokonce kritizuje malo agresivni, dnes tzv. umirnene muslimy). Zrejme jsi nabyl dojmu, a opet mylneho, ze jsem krestan. Vis o me prd a to je dobre.
Neslysel jsi o spouste dalsich veci, hlavne o tech, o kterych slyset nechces. Proto zminim Hitleruv obdiv k islamu pro jeho agresivitu pri sireni (uvazoval do budoucna zavest islam jako statni nabozenstvi Treti rise), na to, jak v Berline pratelsky rokoval s jeruzalemskym muftim al-Husajnim nebo na muslimske divize SS Handzar a Skenderbeg stojici za genocidou v Kosovu. Vice napr. v knize http://www.databazeknih.cz/knihy/islamska-rozpinavost-vcera-dnes-a-zitra-93929
Takze ano, opet se mylis.
Vytlaceni muslimu z Pyrenejskeho pol.? A jak se tam az z Arabskeho pol. dostali? S cestovkou?
Okupace Blizkeho vychodu v te dobe byla hlavne zalezitost Britu. Tech se rozhodne nezastavam, nemeli daleko k nackum, jak ukazali v severnim Irsku, Indii atd. USA pod vlivem globalistu jen sly v jejich stopach. I Trump je v podruci prumyslove-vojenskeho komplexu: link

Tomu, ze jsou na ne slimaci nasrani, se neni co divit. V podstate nikde na svete nejsou Americani oblibeni. Cim to asi je?
Zadnou propagandu nepestuju, zajimaji me jen fakta.
Kdo by profitoval na valce se slimaky? Kdo napomohl zavsiveni zapadni Evropy, az se nasledkem toho zavadi predstupen stanneho prava v UK? Nakonec je videt, ze ve sve tuposti vlastne kritizujes sam sebe, xenofile zradny.