Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Martin Pospíšil
Brno

/ #13824 Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-24 21:39

#13802: Evropan - Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 Prý násilné vytlačení muslimů z Pyrenejského poloostrova, to je vůl. A jak se asi muslimové na ten Pyrenejský poloostrov dostali? A jak se dostali do celé severní Afriky a na celý Blízký východ, který byl předtím převážně křesťanský, hm? Co vám ten Soroš ve své univerzitě nabulíkoval, že Arabové šířili pravdu a lásku a celé to obrovské území si podmanili na dobré slovo? Douč se dějiny v širším kontextu, ty nemehlo a nepapouškuj tady, cos někde vyslechl od zapálaného islámofilního profesora. Ihned po svém vzniku dobyl islám celý sever Afriky a zničil jeho infrastrukturu z dob Římské říše. Přes Gibraltarský průliv se dostal na Pyrenejský poloostrov a plenil dále. Dostal se i přes hradbu Pyrenejí a nebýt Karla Martela u Poitiers roku 732, pokračoval by i dále do Evropy. Co se islámu nepodařilo ze západu, se o pár století málem podařilo Turkům z východu. Po dlouhém dobývání Byzantské říše si postupně podmanili celý Balkán a několikrát obléhali i samotnou Vídeň. Pakliže by tehdy nedošlo k pomoci ze strany vojsk Svaté ligy, Evropa by jistojistě padla.

A vy jste ve své tragické islámofilní propagandě tak zoufalí, že jediné, čím argumentujete, je to jediné území, odkud Evropa vytlačila pevně zakořeněný islám, ale že většina islámského území na západ od Arabského poloostrova byla dříve křesťanská a dnes tam živoří jen poslední utlačované zbytky křesťanských enkláv, navíc podrobené trvalému útlaku, se vám do vašich zcestných teorií nějak nehodí, proto o tom mlčíte jako hrob.

A ta ubohá argumentace křížovými výpravami, jíž jsem z řad zapálených sluníčkových pseudohistoriků často svědkem, je také nesmysl. Tyto výpravy nebyly žádným zákeřným útokem proti mírumilovné islámské kultuře, jak se vy pomatenci snažíte interpretovat, nýbrž obranou dávných posvátných křesťanských území, jelikož pohanští Saracéni ohrožovali poutníky putující k Božímu hrobu. Ba co více, toto místo, k němuž neměl islám pražádný vztah, označili za svoje svaté místo, prý odsud odletěl Mohamed do ráje. Prostě jen další ze zákeřností islámu, kterak se snažil zostudit a pokořit předchozí náboženství.

A že zrovna ty, zatvrzelý amerikanofil, budeš připomínat genocidu Indiánů a krev, kterou byla vykoupena ona všemi opěvovaná svoboda Spojených států amerických, to bych nečekal. To si poněkud kálíš do vlastního hnízda, nemyslíš? Ale jo, já jsem klidně pro vypořádání historických křivd. Ať se běloši stáhnou z Ameriky zpět do Evropy, ale ať se stáhnou na oplátku Turci z Evropy a Arabové ze Severní Afriky, kde nemají ani jedni co pohledávat.