Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan
Nepřihlášený uživatel

#13678 Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-10 10:30

#13676: antiglobalista - Re: Re:  

Docela by mě zajímalo, odkud si ten článek zkopíroval, protože na tvoji mozkovnu je výkon tak dlouhý souvislý text dát dohromady. Ale netuším, s kým si mě pleteš, když mě řadíš mezi fanoušky chovance ministerstva vnitra. Naopak je mi proti srsti jeho snaha ústavně pojistit právo na automatické zbraně. Ty se pak prodávají v Bruselu na tržnici ...

Ale jinak máš pravdu - jsem globalista, příznivec NATO a EU, žiji v příhraničí, kde žádní utečenci nejsou, jsem fanoušek Angely Merkel a myslím si, že slušným a reprezentujícím prezidentem naší země by byl pan profesor Drahoš. Vadí mi, že u nás dojde k 600 znásilněním ročně a policie nic nevyřeší. Vadí mi, že kdejaký hulvát může přepadnou a zranit člověka typu Petry Kvitové a "pomáhat a chránit" s tím nic nedělají. Vadí mi, že Al-Asad nechal pozabíjet více než 400 tisíc Syřanů a Putin to kreje blokováním všech návrhů na řešení krize v Sýrii. Vadí mi, že Russko napadne Ukrajinu, sebere jí kus území, a zaplacení Čecháčci to v diskusích oslavují, stejně jako v roce 1939 nadšeně vítali fašisty. 

A to, že se necháváš od někoho oteplovat a fascinují tě pornofilmy s Jandou, to sem, prosím, netahej. To jsou snad tvé osobní úchylky, nebo ne?

Odpovědi

Cech z Prahy

#13687 Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-11 15:09:19

#13678: Evropan - Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

On si te neplete, to ty se otevrene hlasis k tomu, ze stojis na strane ceskych loutek brusele, vcetne Drahose.
Obcane beze zbrani, teroriste se zbranemi - je toto tva vize idealni budoucnosti?
Policie, jak vi vetsina lidi u nas, je dobra jen na vybirani pokut. Jeji necinnosti se divi jen nekdo zcela mimo realitu. Zato policie v zapadni Evrope je uplne k nicemu, ma oficialne svazane ruce a odchazeji z ni lidi.
Falesne zpravy mainstreamu o Syrii, zajmove sfere Ruska, vyvratila napr. americka kongresmanka Gabbard, ktera ji pred casem navstivila. Krizi tam vyvolal kdo? Komu vadil zasah Ruska proti IS? Kdo IS podporoval? Komu to vsechno, vcetne invaze islamistu do Evropy, hraje do not?
Ukrajina je dalsi zajmova sfera Ruska, kterou i tak z velke casti ovladli globalisti.