Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Cech z Prahy

#13687 Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-11 15:09

#13678: Evropan - Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

On si te neplete, to ty se otevrene hlasis k tomu, ze stojis na strane ceskych loutek brusele, vcetne Drahose.
Obcane beze zbrani, teroriste se zbranemi - je toto tva vize idealni budoucnosti?
Policie, jak vi vetsina lidi u nas, je dobra jen na vybirani pokut. Jeji necinnosti se divi jen nekdo zcela mimo realitu. Zato policie v zapadni Evrope je uplne k nicemu, ma oficialne svazane ruce a odchazeji z ni lidi.
Falesne zpravy mainstreamu o Syrii, zajmove sfere Ruska, vyvratila napr. americka kongresmanka Gabbard, ktera ji pred casem navstivila. Krizi tam vyvolal kdo? Komu vadil zasah Ruska proti IS? Kdo IS podporoval? Komu to vsechno, vcetne invaze islamistu do Evropy, hraje do not?
Ukrajina je dalsi zajmova sfera Ruska, kterou i tak z velke casti ovladli globalisti.

Odpovědi

Evropan

#13688 Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-11 19:47:51

#13687: Cech z Prahy - Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

Rusko někdy bojovalo proti Daeš (nebo jak ty píšeš proti Islámskému státu?). Vždyť Putin tam jen drží ochrannou ruku nad masovým vrahem Al-Asadem, který již má na svědomí více než 400.000 mrtvých, a jen méně než promile byli fanatičtí islamisté. Proti Daeš bojují hlavně Kurdové podporované demokratickým světem.

A to, že je Ukrajina v nějaké mocenské sféře Ruska nemá nic společného s tím, že by si Ukrajinci neměli sami rozhodovat o své budoucnosti. Na Krymu už poznali, že je žádná skvělá budoucnost s Putinem nečeká, a v Donbasu je jen otázka času, než se tam samovládci navzájem pobijí. Jen doufejme, že při tom zase za podpory Russáků nesestřelí nějaké civilní letadlo. A co sever Gruzie. Ten je také možný obětovat, protože je to zájmová sféra Ruska? A nejsme my náhodou také zájmová sféra Russka?

No jasně, odpověď dorazí, až ti pošlou instrukce z jejich ambasády, kde se teď buď ožírají nebo chrápou. A Češi v Praze nemají háčky a čárky? Asi nebudeš mít českou klávesnici, že?