Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan
Nepřihlášený uživatel

/ #13678 Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-10 10:30

#13676: antiglobalista - Re: Re:  

Docela by mě zajímalo, odkud si ten článek zkopíroval, protože na tvoji mozkovnu je výkon tak dlouhý souvislý text dát dohromady. Ale netuším, s kým si mě pleteš, když mě řadíš mezi fanoušky chovance ministerstva vnitra. Naopak je mi proti srsti jeho snaha ústavně pojistit právo na automatické zbraně. Ty se pak prodávají v Bruselu na tržnici ...

Ale jinak máš pravdu - jsem globalista, příznivec NATO a EU, žiji v příhraničí, kde žádní utečenci nejsou, jsem fanoušek Angely Merkel a myslím si, že slušným a reprezentujícím prezidentem naší země by byl pan profesor Drahoš. Vadí mi, že u nás dojde k 600 znásilněním ročně a policie nic nevyřeší. Vadí mi, že kdejaký hulvát může přepadnou a zranit člověka typu Petry Kvitové a "pomáhat a chránit" s tím nic nedělají. Vadí mi, že Al-Asad nechal pozabíjet více než 400 tisíc Syřanů a Putin to kreje blokováním všech návrhů na řešení krize v Sýrii. Vadí mi, že Russko napadne Ukrajinu, sebere jí kus území, a zaplacení Čecháčci to v diskusích oslavují, stejně jako v roce 1939 nadšeně vítali fašisty. 

A to, že se necháváš od někoho oteplovat a fascinují tě pornofilmy s Jandou, to sem, prosím, netahej. To jsou snad tvé osobní úchylky, nebo ne?