Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#12501

2016-12-29 19:48

Realita dneška: EU s USA podporují fanatické muslimy a křesťané jsou chráněni diktátorem

26. 12. 2016 9:00:00
Evropští lidovci se stále více profilují, jako spojenci islámistů a nepřátele pro křesťany. V posledních dnech se to ukázalo v souvislosti s jejich oplakáváním porážky islámistů v syrském městě Aleppo.

Po mnoha letech se podařilo jednotkám věrným syrskému prezidentovi Asadovi porazit islamistické povstalce v městě Aleppo. Nebylo by to možné bez pomoci Ruské federace a šítského islamistického hnutí Hizballáh. Naopak na straně sunnitských islamistických povstalců stály například Saudská Arábie, EU a USA.

Porážku islamistů přivítali nejen umírnění syrští muslimové, ale i syrští křesťané. Po mnoha letech teroru a násilí, tak pod ochranou vojsk syrského prezidenta Asada a šítských islamistických milicí z Hizballáhu mohli syrští křesťané s umírněnými muslimy oslavit vánoční svátky. Byl rozsvícen vánoční strom a zpívaly se koledy. Křesťané mávali vlajkami Syrské republiky, Ruské federace a hnutí Hizballáh, na důkaz vděčnosti těm, jenž osvobodili jejich město.

Naopak představitelé Evropských lidovců, v ČR reprezentovaných KDU-ČSL, vyjádřili lítost nad porážkou islamistických povstalců a dali vinu za všechny oběti války Ruské federaci. (Podrobnosti.) Komentátor Eurabia.cz BJ k celé věci napsal, že:

S trochou nadhledu tento týden přišel švýcarský tisk, který narovinu napsal, že stávající situce v Alepu a Sýrii je pro Západ těžkým dilematem, protože jediní potenciální spojenci, kteří mu zbývají, jsou teroristi. Ne, že by se teroristů kdy v Sýrii až tak štítil, ale již dostal příliš za vyučenou, co to znamená mít je doma v Evropě či v Americe. Dnes je tak až příliš jasné, že snažit se zachraňovat teroristy v Alepu znamená zachraňovat své úhlavní nepřátele a ohrožovat světovou bezpečnost, píše švýcarský tisk. Zdroj.

Ve svém komentáři o tom, jak Evropští lidovci oplakávají porážku islamistů v Aleppu jsem zmínil i to, že někteří představitelé KDU-ČSL u nás se snaží prezentovat islamistické povstalce,

Zdroj: Realita dneška: EU s USA podporují fanatické muslimy a křesťané jsou chráněni diktátorem

Odpovědi

Vlastenec

#12631 Re:

2017-01-10 21:08:24

#12501: -  

 Jojo. Než do Sýrie zavlekli džihádistické bojůvky, šlo o jedinou arabskou zemi s náboženskou svobodou. Západ pokrytecky podporuje džihádistické povstalce, kteří řežou křesťanům hlavy, zatímco na vládou kontrolovanuých oblastech křesťané poklidně slaví Vánoce. Ale co čekat od našich představitelů dávno koupených petrodolary. Mohamedánská pakáž už má svýho člověka i na papežském stolci, představa, že by se zkurvysyn František zastal křesťanů, je zcestná. Možná ten pedofilní buzerant ve vatikánské bazilice onanuje při popravách zajatých křesťanů islámským státem.