Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12501

2016-12-29 19:48

Realita dneška: EU s USA podporují fanatické muslimy a křesťané jsou chráněni diktátorem

26. 12. 2016 9:00:00
Evropští lidovci se stále více profilují, jako spojenci islámistů a nepřátele pro křesťany. V posledních dnech se to ukázalo v souvislosti s jejich oplakáváním porážky islámistů v syrském městě Aleppo.

Po mnoha letech se podařilo jednotkám věrným syrskému prezidentovi Asadovi porazit islamistické povstalce v městě Aleppo. Nebylo by to možné bez pomoci Ruské federace a šítského islamistického hnutí Hizballáh. Naopak na straně sunnitských islamistických povstalců stály například Saudská Arábie, EU a USA.

Porážku islamistů přivítali nejen umírnění syrští muslimové, ale i syrští křesťané. Po mnoha letech teroru a násilí, tak pod ochranou vojsk syrského prezidenta Asada a šítských islamistických milicí z Hizballáhu mohli syrští křesťané s umírněnými muslimy oslavit vánoční svátky. Byl rozsvícen vánoční strom a zpívaly se koledy. Křesťané mávali vlajkami Syrské republiky, Ruské federace a hnutí Hizballáh, na důkaz vděčnosti těm, jenž osvobodili jejich město.

Naopak představitelé Evropských lidovců, v ČR reprezentovaných KDU-ČSL, vyjádřili lítost nad porážkou islamistických povstalců a dali vinu za všechny oběti války Ruské federaci. (Podrobnosti.) Komentátor Eurabia.cz BJ k celé věci napsal, že:

S trochou nadhledu tento týden přišel švýcarský tisk, který narovinu napsal, že stávající situce v Alepu a Sýrii je pro Západ těžkým dilematem, protože jediní potenciální spojenci, kteří mu zbývají, jsou teroristi. Ne, že by se teroristů kdy v Sýrii až tak štítil, ale již dostal příliš za vyučenou, co to znamená mít je doma v Evropě či v Americe. Dnes je tak až příliš jasné, že snažit se zachraňovat teroristy v Alepu znamená zachraňovat své úhlavní nepřátele a ohrožovat světovou bezpečnost, píše švýcarský tisk. Zdroj.

Ve svém komentáři o tom, jak Evropští lidovci oplakávají porážku islamistů v Aleppu jsem zmínil i to, že někteří představitelé KDU-ČSL u nás se snaží prezentovat islamistické povstalce,

Zdroj: Realita dneška: EU s USA podporují fanatické muslimy a křesťané jsou chráněni diktátorem