Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11949 Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku.

2016-11-21 10:24

Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku. Globalistické korporace chtějí servery odpojit od příjmů z reklamy. Model pro Evropu a obavy mainstreamu z alternativní intifády?

Alternativa nahrazuje funkci mainstreamu

Určitě jste si v poslední době všimli, že mainstreamová média změnila svůj charakter z informačních stanic na propagandistické stroje, které protlačují na veřejnost vlastní politickou agendu. Celý americký mainstream razil proti-Trumpovskou a současně pro-Clintonovskou agendu, podobně jako v Evropě mediální mainstream razí proti-ruskou a zároveň pro-migrační hysterii dohnanou až za hranice únosnosti. Média a „Big Money“ jsou jako dvojčata. Zájmy korporací, bank a globalizovaných elit prosazují globalisty vlastněná média, anebo alespoň globalisty ovládaná zevnitř. Stále více lidí si uvědomuje, že pro pravdivé informace musí člověk jít na internet a alternativu, namísto zapnutí si televize nebo rádia.

VICE-Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku. Globalistické korporace chtějí servery odpojit od příjmů z reklamy. Model pro Evropu a obavy mainstreamu z alternativní intifády?

Odpovědi

Ten, co netančí s bruselskými vlky

#11967 Re: Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku.

2016-11-21 21:23:37

#11949: - Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku. 

 Více než polovina obyvatel Evropské unie nevěří ve svobodu médií ve své zemi a jen něco málo přes padesát procent Evropanů si myslí, že jim média poskytují důvěryhodné informace. Vyplývá to z průzkumu Eurobarometer. Vypadá to, že čas proamerické mainstreamové propagandy nadobro skončil, lidé už mají plné zuby těch žvástů a věčného věšení bulíků na nos! Díky Bohu!