BOJKOT UMĚLCŮ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#446 Re:

2016-11-21 09:25

#445: ShabbaTot -  

 Co sem furt taháte ty židy, je tu někdo napadá nebo co? Jste nějaký zakomplexovaný ne? Tady není Palestina a nikdo tu židy nezabíjí, nevypaluje sinagogy, nebrání vyznávat židovskou víru. Ve městě, v kterém bydlím, je taktéž židovská sinagoga, kde se židé schází, rovněž tak pravoslavný kostel, kde zas rusové vyznávají svou víru, samozřejmě římskokatolické kostely, církev husitská, motlitebna jehovistů atd., nevím ani jaké všechny možné církve a vyznání a nikdo nikomu neubližuje, ani nikoho za jeho víru nenapadá. Spousta židů je mezi umělci, spousta v politice a pokud se nemýlím, tak i ve vládě. Tam kde žijete Vás snad někdo ohrožuje na životě nebo Vás napadá nebo o co Vám jde?? 

Odpovědi

ShabbaTot

#447 Re: Re:

2016-11-21 11:07:59

#446: - Re:  

 ale já se chci zviditelnit ,ale tak,aby nikdo nevěděl kdo ve skutečnosti jsem a to nejde na foru,které vyžaduje plnou adresu bydliště,emajl a jméno a tak píši pouze tam,kde to jde anonymně.

Nejdřív jsem psal na Islam Info,pak na Eurabia,potom na EUserver,pak na ERETZ,pak na Deník cz a pak na Doktorku cz a nyní píši sem ..opět na ERETZ a bráním svůj sijonistický idol a Israel a mé Židy.

Pokud jsem se Vás dotkl,že nenavazuji téma dizkuze,potom teda sorry.))))

Ale stejně je to krásné,že se našel někdo a to i když se neví kdo,kdo se těch Židů zastal..jinak proti lání na této dizkuzi proti EU a USA docela nic nemám,at si každý laje dle libosti.