Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post


Anonymous

#1206 Re:

2016-11-14 16:28

Odpovědi

Antonius

#1208 Re: Re:

2016-11-14 20:18:38

#1206: - Re:  

 Jsou tisíce lidí, kteří byli těžce poznamenaní válkou a nikdo z nich žádné ocenění nedostal a nikdy ani nedostane. Jistě, pan Brady si ocenění zaslouží, ne však více než kdokoliv jiný, kdo si prošel stejnými útrapami. A je jedno, jestli je židovského či jiného původu.

Že mu Zeman ocenění neudělil, nepovažuji za správné, ale stejně tak nepovažuji za správné to divadlo, které se kolem toho odehrálo a které většina Zemanových politických odpůrců využila jako nástroj k jeho mediálnímu očerňování. V téhle kauze o žádného Bradyho nešlo, ten byl jen nechutně zneužit k mocenským hrám. A navíc to dehonestovalo i celý předávací ceremoniál, protože jména ostatních vyznamenaných naprosto zmizela v záplavě mediálního běsnění ohledně pana Bradyho.

Apropos neudělení vyznamenání panu Bradymu nelze od pana Zemana brát nikerak jako protiizraelský postoj, jak se zde snažíte naznačit, neboť pan Zeman (a taktéž i já) je silně proizraelský, to ví všichni moc dobře a mnohým jeho příznivcům to vadí, mně však ne. A své protiislámské postoje deklaroval ještě v době svého premiérského postu (byť třeba ne tak hlasitě jako dnes), kdy se o žádné přímé prezidentské volbě ještě ani neuvažovalo, takže to nelze přičítat na vrub populismu, jak se mu v této věci mnozí snaží přiřknout.