Odvolat ministra Daniela Hermana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Odvolat ministra Daniela Hermana


Nepřihlášený uživatel

#1201

2016-11-13 15:06

NOVINKY LŽI PROAMERICKÉ H..... 

Paříž si připomněla první výročí od teroristických útoků

V neděli je tomu přesně rok od chvíle, kdy se Paříž stala terčem teroristických útoků, při kterých na různých místech francouzského hlavního města zemřelo 130 lidí. Prezident François Hollande na stadiónu v Saint-Denis odhalil první z pamětních desek se jmény obětí.NOVINKY NETŘEBA ODKAZ NA ŽUMPU CO JDE PROTI HLAVĚ STÁTU A VLASTI!!!!!!

FAKAT

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila

VICE-Francie pomáhala trénovat Al-Káida-spojené povstalce spolu s americkými a britskými silami v Jordánsku


Nepřihlášený uživatel

#1202 Re: Re:

2016-11-13 20:11

#1132: - Re:  

 Herman je bezskrupulózní lhář, který kazí naše národní zájmy.


Nepřihlášený uživatel

#1203 Re: Re: Re:

2016-11-14 07:46

#1202: - Re: Re:  

 A? Třeba Zeman je bezskrupulózní lhář, který naše zájmy tlačí jazykem do čínské prdele.

Láma Dalaj

#1204 Re: Re: Re: Re:

2016-11-14 09:40

#1203: - Re: Re: Re:  

Do čínské prdele leze většina států světa neboť je to jedna z nejvyspělejších ekonomik s tisíciletou tradicí, což se o USA do jejíž prdele byste nejraději tlačil jazykem Vy říct nedá. Původní obyvatelé byli vymláceni a když dobyvatelé zjistili, že jsou sami líní jako prasata, dovezli si na práci otroky z Afriky. Toto všechno mají v krvi dobývání a zotročování !!!!!

Ale teď z jiného soudku. Něco pro pana Hermana:

 

Medaile

Danův strejda Brady nevěděl si rady,
byl by velmi rád, kdyby dostal řád.

To je přece jasná věc, zařídí to synovec.
Ministroval zamlada, ministruje dnes,
intriky on ovládá, k tomu dávno kles.

Pak však zjistil, stýček není na seznamu jmen,
vyzval všechny reky slavné z pražských kaváren.

Aby řádů více bylo, vymysleli lest,
zjistili, co všem je milo: zabrnkat na čest.

České zemi dárek dali, prezidenta poplivali,
na svátek si nepočkali, řádů plno posbírali.

Kolik oslů, tolik řádů, medailí a cen.
Nečekal jich tolik strejda, sám byl překvapen.

Dobrá práce, strejdo Jirko, synovec se tlemí,
Je to radost, rozeštvati tuhle českou zemi!

Antonius

#1205

2016-11-14 10:54

Skoda, ze se neustale mluvi o Bradym, ale o tech, co vyznamenani dostali skoro ne. Snad krome Hulky (Zemanuv kamaradicek, dalo se to cekat) si podle me vsichni ostatni vyznamenani zaslouzi a jejich prinos nikdo nikde neresi, protoze je Brady zastinil. A to me moc mrzi.

Kvuli jednomu, co mozna mel a mozna nemel vyznamenani dostat, zapadla jmena jako Josef Sousedík, plk.v.v. Alois Dubec, brig. gen. i. m. Karel Kuttelwascher, arm. gen. i. m. Karel Janoušek a genpor. Jaroslav Klemeš...

Prinos techto a dalsich lidi je zastinen jen proto, ze si Hermann chtel zaridit dostatek publicity zejmena pro sebe a zviditelnist se. Protoze kopat do Zemana je proste v mode a ministr kultury je kazdemu jinak putna.


Anonymous

#1206 Re:

2016-11-14 16:28


Nepřihlášený uživatel

#1207 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-14 19:48

#1204: Láma Dalaj - Re: Re: Re: Re:  

 Tak tohle natuty zhudební Ortel, anebo jiný pičák s vlasteneckým výtokem.

Antonius

#1208 Re: Re:

2016-11-14 20:18

#1206: - Re:  

 Jsou tisíce lidí, kteří byli těžce poznamenaní válkou a nikdo z nich žádné ocenění nedostal a nikdy ani nedostane. Jistě, pan Brady si ocenění zaslouží, ne však více než kdokoliv jiný, kdo si prošel stejnými útrapami. A je jedno, jestli je židovského či jiného původu.

Že mu Zeman ocenění neudělil, nepovažuji za správné, ale stejně tak nepovažuji za správné to divadlo, které se kolem toho odehrálo a které většina Zemanových politických odpůrců využila jako nástroj k jeho mediálnímu očerňování. V téhle kauze o žádného Bradyho nešlo, ten byl jen nechutně zneužit k mocenským hrám. A navíc to dehonestovalo i celý předávací ceremoniál, protože jména ostatních vyznamenaných naprosto zmizela v záplavě mediálního běsnění ohledně pana Bradyho.

Apropos neudělení vyznamenání panu Bradymu nelze od pana Zemana brát nikerak jako protiizraelský postoj, jak se zde snažíte naznačit, neboť pan Zeman (a taktéž i já) je silně proizraelský, to ví všichni moc dobře a mnohým jeho příznivcům to vadí, mně však ne. A své protiislámské postoje deklaroval ještě v době svého premiérského postu (byť třeba ne tak hlasitě jako dnes), kdy se o žádné přímé prezidentské volbě ještě ani neuvažovalo, takže to nelze přičítat na vrub populismu, jak se mu v této věci mnozí snaží přiřknout. 


Nepřihlášený uživatel

#1209 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-15 21:00

#1207: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Táhni nazpátek do prdele, opičáku, nikdo tě sem nezval!


Nepřihlášený uživatel

#1210 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-15 21:52

#1209: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jsem nevěděl, že Ortelovi se říká opičák… jako Ortel Pičák? To je dost dobrý :))

ShabbaTot

#1211 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člov

2016-11-15 23:29

#1197: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. 

 co si mám nechat do kavárny ?!

Odsuzování antisemitzmu ?

A nyní mě řekni kam patříš ?

NACIONÁLNÍ SOCIALISTO !


Nepřihlášený uživatel

#1212

2016-11-16 08:59

Podepisuji:Veselý Jindřich

Nepřihlášený uživatel

#1213 Projev maďarského premiéra Viktora Orbána-Polský katolický duchovní Roman Kneblewski

2016-11-17 13:07

Projev maďarského premiéra Viktora Orbána ze dne 15.3.2016 u příležitosti oslav Maďarského Národního dne (připomenutí revoluce z r. 1848). Zmiňuje se o nebezpečích imigrace a "anonymních mezinárodních silách" které se snaží Evropu zruinovat a přeměnit její etnickou, kulturní a náboženskou strukturu. Vyzývá všechny Evropany zdravého rozumu k odporu proti plánované destrukci.

VICE-Viktor Orbán vyzývá k odporu cz titulky

VICE-2016-Viktor Orbán o migrační krizi: Buďme realisté cz titulky

Polský katolický duchovní Roman Kneblewski, známá autorita pro věřící nejen v Polsku, již mnohokrát promluvil o hrozbách multikulturalismu, socialismu či islámu. V tomto kázání z loňského roku překročil další sporný Rubikon - vyjádřil podporu nacionalistickým organizacím, které tehdy levicová polská média označovala jako radikální extremisty.
Samozřejmě vyjádřil také svůj proslulý pohled na migrační krizi, že jde o muslimskou invazi a je nutné chránit hranice.

VICE-Polský katolický kněz Roman Kneblewski - "Braňme se invazi!" cz titulky

 


Nepřihlášený uživatel

#1214

2016-11-17 13:09

KDYŽ NÁM G.SOROS DOTUJE UPRCHLICKOU KRIZI FALEŠNOU!!!!A MEDIA DRŽI HUBU HRAJOU NA BLBÉ

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině , ale jako jedna poznámka odhalený v masivních DCLeaks mezipaměti je patrné, že globalistická rovněž usilovat o přímou manipulaci západních médií sladit s tímto politické agendy.S názvem " Ukrajina Media Projekt ," autoři Memorandum má přiznat, že"To není správné nezávislé žurnalistiky a my se mohou poškodit naši důvěryhodnost s novináři," ale že "novináři mohou vznikat příběhy, které nemají význam pro vyprávění se snažíme informovat nebo příběhy, které jsou kontraproduktivní (prosazování příběhy fašismu, atd.) "VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

VICE-Hackeři uveřejnili dopisy George Sorose zaslané Porošenkovi. Kamarádi z FEDu, zvednu telefon, zavolám, udělej tohle a támhleto aneb loutkové divadlo na nejvyšší úrovni


Nepřihlášený uživatel

#1215

2016-11-17 13:09

REVOLUCE REVOLUCE než nás vlada debilu co nemaj rozum nechá zabijet svrhnem tu pakáš co porusuje ustavu tohle video jste mohl kazdej videt v ČT H... ale zase sestřihano v pořadu hnuj a lži Český žurnál: Český Alláh VICE-Krátké momentky z Prahy dne 28.10.2016, které v televizi neuvidíte


Nepřihlášený uživatel

#1216

2016-11-17 13:10

1.8.2016 - Clinton Foundation vazby na francouzský průmyslový gigant Lafarge, společnost, která se zabývá dělal ISIS.
Clintonova nadace získala pravidelné dary od francouzský průmyslový gigant Lafarge, na jehož palubě Hillary Clinton sloužil v roce 1980. Lafarge, která byla vystavena podle Le Monde pro tajné financování islámského státu za účelem dosažení zisku.


25.března 2016 - Francie a Spojené království tvrdí, nárok na libyjských energetických rezerv e-maily Clintona odhalují
E-mail od Sidney Blumenthal Hillary Clintonové naznačuje, že jeden měsíc po pádu Tripolisu francouzský prezident Nicolas Sarkozy cestoval do Tripolisu k setkání s Národní Transition rady Libye, s důrazem na "stiskněte tlačítko vůdce NTC odměnit jejich brzké podporu povstání proti Muammara Kaddáfího. Sarkozy a Cameron očekávat, že toto uznání bude hmatatelný, ve formě výhodných smluv o francouzské a britské energetické společnosti, které chtějí hrát hlavní roli v libyjském ropném průmyslu. Podle tohoto zdroje, Sarkozy cítí velmi silně, že bez francouzského podpory nebylo by žádná revoluce a že NTC vláda musí prokázat, že si uvědomuje tuto skutečnost. "Podle Blumenthal, Francie chtěla rezervovat," 35% ropy Libye související odvětví pro francouzské firmy, zejména hlavní francouzské energetické společnosti TOTAL.VICE-WikiLeaks Globál odpočátku až do konce FRANCIE FAKTA


Nepřihlášený uživatel

#1217

2016-11-17 13:10

8. července 2015 - NSA zachytí německá kancléřka Angela Merkelová:
Americký velvyslanec byl svolán kancléřky Merkelové náčelníka štábu poté, co WikiLeaks publikoval seznamy voliče NSA, které obsahují telefonní čísla Angely Merkelové kancléřství její nejvyšší úředníky, asistenty, náčelníka štábu, dokonce i její fax. Průsečíky ukazují, že většina vyšších úrovní amerického výkonného pozorně sledují kancléřky Merkelové plány o tom, jak reagovat na mezinárodní finanční krizi a záchranu bank eurozóny. Její soukromé názory Obamy střetnutí s Íránem byly zadrženy jakožto mluvila do Spojených arabských emirátů korunní princ Šejch Muhammad bin Zayid al-Nuhayyan.


20. července 2015 - NSA zachytí německý ministr zahraničí Frank-Walter Steinmeier:
WikiLeaks zveřejnila důkazy o Národní agentury pro bezpečnost (NSA) špehuje německý ministr zahraničí Frank-Walter Steinmeier spolu se seznamem 20 cílových selektory pro ministerstvo zahraničí. Tento seznam ukazuje, že NSA špehování na ministerstvu zahraničí zasahuje do pre-9/11 éry, včetně čísel pro kanceláře v Bonnu a cílení Joschka Fischer, vicekancléř a ministr zahraničí v letech 1998 až 2005..VICE-WikiLeaks Globál odpočátku až do konce NĚMECKO FAKTA


Nepřihlášený uživatel

#1219

2016-11-17 13:12

manipulace veřejného mínění pokracuje

Český žurnál: Český Alláh

Dokumentární sonda do názorů a postojů českých občanů k problémům spojených s aktuální imigrační vlnou. Režie Z. Piussi Celovečerní dokument Zuzany Piussi Český Alláh je tragikomickým časosběrným filmem, který v perspektivě dvou let sleduje reakce české společnosti na příchod uprchlíků před válečnými konflikty do Evropy a související mediální tematizaci Islámu jako vážného ohrožení našeho života. Postavami filmu jsou lidé, kteří k těmto tématům nedokázali zůstat lhostejní a každý se z hlubiny své pravdy snaží o její společenské uplatnění a naplnění.NA HO...... NETŘEBA ODKAZ 

VICE-Makedonská armáda použila proti ilegálním imigrantům slzný plyn a gumové projektily

VICE-Imigranti co média neukázala, to youtube ,,představil''

VICE-Imigranti - Mainstreamová média vs. Realita


Nepřihlášený uživatel

#1220

2016-11-17 13:14


Nepřihlášený uživatel

#1221 Laciný trik na voliče

2016-11-17 13:15

Výstava se koná příští týden ve čtvrtek 17. listopadu od 14:00 v Praze na Václavském náměstí (u stanice metra Můstek). Chtěli občané skutečně nezaměstnanost, exekuce, rozkradení státu, bezdomovce, nekvalitní potraviny anebo to všechno bylo jinak? 17. 11. proběhne na Václavském náměstí vernisáž výstavy, která hledá odpověď na otázky proč a jak byla revoluce občanům a studentům ukradena.

Výstavu zahájí Tomio Okamura a na zahájení zahraje Pepa Nos.

VICE-Tomio Okamura: Laciný trik na voliče


Nepřihlášený uživatel

#1222 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého

2016-11-17 13:23


Nepřihlášený uživatel

#1223

2016-11-17 14:04

Závěrečná pozvánka na veřejné shromáždění k příležitosti "oslav" 17.listopadu.
Shromáždění se zůčastní i lidé ze zahraničí, a to jak v řadách řečníků, tak návštěvníků. Nejen u nás, ale i v dalších Evropských státech je ohrožena svoboda. Jen v jednotě je síla, proto se spojujeme s dalšími organizacemi a hnutími nejen doma, ale i v zahraničí.
Společně to dokážeme a naší svobodu ubráníme!

VICE-17.listopad 2016 - NÁROD SOBĚ - Praha, Nám.Republiky


Nepřihlášený uživatel

#1224

2016-11-17 14:30

Rozhovor na skype s Vladimírem Kapalem ze svobodného rádia o pražském Majdanu.

Výzva k občanům na podporu našeho řádně zvoleného prezidenta a podporu proti útokům na něho a českou státnost: Mítink 17.listopadu v Praze na podporu prezidenta a demokracie v naší zemi. Demonstrace se uskuteční 17.11.2016 v Praze na Palackém náměstí od 14 hodin.
Svolává ALIANCE národních si

VICE-Vladimír Kapal o pražském Majdanu a podpoře prezidenta 17.listopadu (TV MAGAZÍN 31.10.2016)


Nepřihlášený uživatel

#1225 Vybraný slovník pražské kavárny

2016-11-17 21:00

„Zamrdaná zkurvená kupa hoven a sraček na hradě, vytlemený prasečí držky, ať už konečně chcípnou v ošklivejch a táhlejch bolestech. Zmrdi smradlavý, zkurvysyni vyjebaný, tupý debilové. I s tou bandou kreténů čuráckejch, co to navrhujou. Do nejhlubší prdele s váma, vy hovnožrouti.“

David Černý, "výtvarník" a člen pražské kavárny. "Noblesa" a "kultivovanost" v krystalicky čisté formě, není-liž pravda?