Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1008 Re: Re: Re:

2016-11-03 17:40

#1001: ShabbaTot - Re: Re:  

Smíření se suděťáky nad rámec toho, co už proběhlo není třeba. Napadli Sudeťáci ve jménu Říše svou vlast - české sudety? Napadli. Tím se jednou provždy o ní připravili. Je to jednou provždy vyřízené. Všechno další slouží jen k tomu aby se sudeťáci domohli svých majetků

Když by jste napadl, zranil a zmrzačil, či dokonce zabil svoje rodiče, kteří Vás vychovávali, tak by bylo správné aby jste byl potrestán a po těch rodičích nic nedědil. Nezasloužíte si to. Ani za sto let - už nikdy. To samé jsou sudeťáci. Je nesmysl aby se to řešilo případ od případu, to by trvalo při našich soudech milion let, není to technicky možné. Většina důkazů by se stejně ztratila...

Český bolševik je pro Vás zřejmě eufemizmus pro kohokoliv, kdy nemá přesně Váš názor. Nálepkovat, dehonestovat, urážet, jak snadné a jak účinné. No tak do toho, nemám stejný názor jako Vy, šup a označte mě za bolševika.

 

 

Odpovědi

ShabbaTot

#1013 Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 18:44:55

#1008: - Re: Re: Re:  

 já se rozhodl,že již nebudu psát,ale ve Vašem případě udělám vyjímku.

poznám ideologii,já bráním ale lidi a pokud se zde a nejen zde volá po provazech,střílení a věšení,soudech a věznění-potom nemohu být zticha a nejedná se pouze o tento web.

Hrdina,přeživší obět shoa byla hrubě uražena a zesměšněna,mám být i k  tomu zticha ?

Jak se na jistých stránkách smějí a tvrdí,že si musel přivézt z Česka kufry medailí a jak mu na nich záleží a pod.

Mě to uráží !

Pan Brady a to je můj názor,si těch vyznamenání plné kufry zaslouží,jenže a to je zase můj názor,on o ně nestojí.

Jako člověk,který přežil peklo vyhlazovacích táborů mu na nějakých vyznamenáních nezáleží,on chce pouze,aby se mohl opět setkat se svou rodinou,příbuzenstvem a nejbližšíma ,které miloval a které ztratil,které mu nacista a zlý člověk zavraždil.

Nechte ho na pokoji,nebo kdo tady pořád o něm píše-nechte ho na pokoji!

Končím definitivně...jsem upřímný kecal a něco mě říká,že se začínám plést do vysoké politiky po které mě nic není.

Takže čus,