Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#901 Re:

2016-11-01 17:56

#881: -  

 Pro 881 - Smekám před Vaším vtipem

 

Pro Shabba Tot , nebo jak si poturčenec říká :

Doporučuji zahájit okamžité léčení . V případě prodlevy s  léčením  Vaší choroby Vám hrozí totální debilita --- Tak mne napadá -  neproběhla už ta prodleva ? Nejseš Ty vlastně Dan Mach ?!

Odpovědi

ShabbaTot

#902 Re: Re:

2016-11-01 18:11:54

#901: - Re:  

 pro Amerika apro Israel a ty si tomu říkej jak chceš !

Na vás není nic dobrého,haníte oběti holokastu a hrajete na kolektivní vinu,chcete  opět vraždit a zavírat za jinačí náror a ty komentáře zde jsou,střílet,věšet,zavírat,soudít !

Ale toto vysvětlovat botům je o ničem .

Podstatou  toho všeho je,že prezident zesměšnil a politicky ponížil obět nacistického vraždění a jeho sorta podporovatelů vyvolává kolektivní nenávist a je lačná krve.

Si šáhněte do svědomí a podívejte se co píšete na Novinky cz za svinstvo!

Pouze samá nenávist,rasizmus a podpora nacizmu,volání po smrti a válce a antisemitzmu.

Vše mám zdokumemtované a volně přístupné na internetu  !

Proti lidem jako takovým nic nemám a vím,že to okolí komunistů s kterým se osobně stýkám jsou slušní lidé,ale ta ideologie je mě odporná ...začíná Marxem,antisemitou,rasistou a nacistou,který volá po rasově čisté atisemitské  společnosti prostou Židů a afričany má za negry,pohlavně zneužíval svou nezletilou dceru !.

 Ale já nebudu jako oni a nenechám se ovládnou nenávistí a primitivní zlobou a protože vystupuji apoliticky proti lidské zlobě,zastal jsem se dokonce i těch komunistů před voláním po jejich vraždění a na to jsou také odkazy.

To si náš pan prezident pěkně zavařil,ten nálepku prezidenta,který znevážil obět války dostal a již se jí,pokud se neprokáže,že pan Herman lže-nikdy NEZBAVÍ!

Půjde s ním jako vizitka a může si jeho sorta podporovatelů u toho řvát jak chce,západní svobodný svět si bude stejně myslet své .

Ale ,toto,kam píšeme je ERETZ a já si své názory dokáži obhájit a něco mě říká,že Israel svým obětem holokaustu ubližovat nenechá  a já si k tomu také řeknu své,proti panu prezidentu jsem nikdy nic neměl a tím jsem se netajil a bylo by mě časem jistě i jedno jeho orientace na Čínu,nakonec je to obchod jako každý jiný,ale jestli ublížil oběti shoa,tam se  mě totálně odkopal a urazil můj idol.

Jak jsem sledoval,pan Brady měl veřejná vystoupení,kam chodila veřejnost a mezi nima je vyfoceno i spoustu dětí.

Oni si to ještě neuvědomují,ale pro ně je to velká čest říci i po 50-80 letech...ano...byl jsem to já,kdo se osobně setkal s obětí shoa.

A toto je čest,kreré se hrad dobrovolně zřekl !

(pokud ovšem pan Herma nelže...ale něco mě říká že ne !...uvidíse)