Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post

ShabbaTot

#902 Re: Re:

2016-11-01 18:11

#901: - Re:  

 pro Amerika apro Israel a ty si tomu říkej jak chceš !

Na vás není nic dobrého,haníte oběti holokastu a hrajete na kolektivní vinu,chcete  opět vraždit a zavírat za jinačí náror a ty komentáře zde jsou,střílet,věšet,zavírat,soudít !

Ale toto vysvětlovat botům je o ničem .

Podstatou  toho všeho je,že prezident zesměšnil a politicky ponížil obět nacistického vraždění a jeho sorta podporovatelů vyvolává kolektivní nenávist a je lačná krve.

Si šáhněte do svědomí a podívejte se co píšete na Novinky cz za svinstvo!

Pouze samá nenávist,rasizmus a podpora nacizmu,volání po smrti a válce a antisemitzmu.

Vše mám zdokumemtované a volně přístupné na internetu  !

Proti lidem jako takovým nic nemám a vím,že to okolí komunistů s kterým se osobně stýkám jsou slušní lidé,ale ta ideologie je mě odporná ...začíná Marxem,antisemitou,rasistou a nacistou,který volá po rasově čisté atisemitské  společnosti prostou Židů a afričany má za negry,pohlavně zneužíval svou nezletilou dceru !.

 Ale já nebudu jako oni a nenechám se ovládnou nenávistí a primitivní zlobou a protože vystupuji apoliticky proti lidské zlobě,zastal jsem se dokonce i těch komunistů před voláním po jejich vraždění a na to jsou také odkazy.

To si náš pan prezident pěkně zavařil,ten nálepku prezidenta,který znevážil obět války dostal a již se jí,pokud se neprokáže,že pan Herman lže-nikdy NEZBAVÍ!

Půjde s ním jako vizitka a může si jeho sorta podporovatelů u toho řvát jak chce,západní svobodný svět si bude stejně myslet své .

Ale ,toto,kam píšeme je ERETZ a já si své názory dokáži obhájit a něco mě říká,že Israel svým obětem holokaustu ubližovat nenechá  a já si k tomu také řeknu své,proti panu prezidentu jsem nikdy nic neměl a tím jsem se netajil a bylo by mě časem jistě i jedno jeho orientace na Čínu,nakonec je to obchod jako každý jiný,ale jestli ublížil oběti shoa,tam se  mě totálně odkopal a urazil můj idol.

Jak jsem sledoval,pan Brady měl veřejná vystoupení,kam chodila veřejnost a mezi nima je vyfoceno i spoustu dětí.

Oni si to ještě neuvědomují,ale pro ně je to velká čest říci i po 50-80 letech...ano...byl jsem to já,kdo se osobně setkal s obětí shoa.

A toto je čest,kreré se hrad dobrovolně zřekl !

(pokud ovšem pan Herma nelže...ale něco mě říká že ne !...uvidíse)

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#906 Re: Re: Re:

2016-11-01 18:50:10

#902: ShabbaTot - Re: Re:  

 Takový blbové jako nemohou našemu ublížit . Měl by Ti někdo ty  dokumenty o našem panu prezidentovi  (nadto kavárníkama lživě napsané ) namlátit pětikilem do análu . Jo a Hermanem si to ucpi . Plácáš hlouposti a vůbec si neuvědomuješ , jak znemožňuješ sebe a tu partičku kolem Tebe . Pan prezident Zeman je nejlepší prezident novodobé historie a přeji mu stálé zdraví a nadhled nad žvásty , které plodíš Ty a spol.  Úplně vidím Tvůj zlej , nasupenej obličej - kdyby jsi se postavil do řady samozvaných kandidátů na prezidenta , jeden by Tě od nich nerozeznal ... 

Antikavárník

#936 Re: Re: Re:

2016-11-01 23:43:49

#902: ShabbaTot - Re: Re:  

 Blbost. Pokud vím, tak za odlišný názor od oficiálního proudu (těch jediných správných demokratických evropských hodnot) tady pronásleduje akorát pravdolásková galérka, klub jakýchsi uměleckých kašparů sdružených kolem jejich nehynoucí modly Havla, jejich morálního vzoru pro svou zahálčivost, notorismus a děvkařství, čehož si dopřával hojně při četných opojných dýcháncích chartistické šlechty. A tohle morální bahno nás chce poučovat o nějakých demokratických hodnotách? Vždyť to je směšné!