BOJKOT UMĚLCŮ

Quoted post

juno

#130 Re: Bojkot umělců

2016-10-30 07:38

#126: Dan Mach - Bojkot umělců 

 Vážený Dane Machu, z Vašeho psaní čiší jen pohrdání. Házíte do jednoho pytle všechny.Jsou tací co do divadla nechodí, na televizi nekoukají, někteří ji dokonce už nevlastní.A jistě spousta lidí nebyla na tom Vašem proslulém Václaváku na demonstraci. Jak jen se dá vysvětlit, že mezi takovými jsou i vysokoškoláci? Hmmm ?Každý si kulturu představujem jinak. Za sebe mohu říct,že v klasickém divadle jsem byla naposled snad před dvanácti lety. A víte, že mě to nějak nepoznamenalo? Mám knihy, jsou ochotnická divadla, kde za nízký až mrzký peníz tito lidé hrají s nadšením. A nestěžují si, že mají za hraní málo peněz.Chodí totiž ještě do práce a hrají pro radost, ne pro peníze. A jsou mezi nimi perly.A že jste nezaznamenal na rozboru žádný bojkot? Zatím opravdu stále o tom nejde. Takoví jako jste Vy, nám nadávají do spodiny a přitom "spodina" má víc rozumu než Vy sluníčkáři. Vy jste nejradši vrátili otrokářskou dobu a revoltujíci minimálně zahnali do ohrady, aby nepřekáželi  ve Vaší hře na knížata a šlechtu.Panu presidentovi jde o blaho naší celé země, kdežto Vy ji rozdělujete a kouskujete na sluníčkáře a povl. Pohrdáte lidmi, kteří Vás prakticky živí. (když nedáš půdě živiny, stane se neplodnou) To i pan Okamura je daleko větší vlastenec než Vy a já se stydím za Vás.

Odpovědi

Dan Mach

#134 Re: Re: Bojkot umělců

2016-10-30 08:23:37

#130: juno - Re: Bojkot umělců 

Jak si tady můžete přečíst pod peticí, jsou tady tací, kteří pohrdají všemi bez rozdílu. Stačí, pokud jsou umělci nebo pokud se vyjadřují negativně k osobě prezidenta. A nekončí to jen u pohrdání. Následuje označení za sluníčkáře či pražskou kavárnu, jak vám to předepsal váš prezident prostřednictvím svého mluvčáčka, pak následují výhružky a demonstrace se šibenicemi. Nevšiml jsem si, že byste se od toho někdy distancoval. To je ta demokracie podle vašeho?

Já se vyjádřil pohrdavě jen k osobám, které se podepsaly pod tuto komunistickou petici. A těm patří mé pohrdání, a to všem. A že se za mě stydíte? Vždyť vy se tady stydíte i podepsat, tak nechápu jak mě tady můžte známkovat. Jsme malý národ, ale můžeme být i hrdý národ. A hrdý národ se nemá co stydět, když někdo kritizuje prezidenta, který si to svou činností zaslouží.

Okamůru, toho tuneláře vlastní strany, je snad zbytečné zmiňovat. Ten sebere prachy a zmizí do Japonska. Ale aspoň vím, jaký typ vlastenců uznáváte.