BOJKOT UMĚLCŮ

Quoted post

Dan Mach

#134 Re: Re: Bojkot umělců

2016-10-30 08:23

#130: juno - Re: Bojkot umělců 

Jak si tady můžete přečíst pod peticí, jsou tady tací, kteří pohrdají všemi bez rozdílu. Stačí, pokud jsou umělci nebo pokud se vyjadřují negativně k osobě prezidenta. A nekončí to jen u pohrdání. Následuje označení za sluníčkáře či pražskou kavárnu, jak vám to předepsal váš prezident prostřednictvím svého mluvčáčka, pak následují výhružky a demonstrace se šibenicemi. Nevšiml jsem si, že byste se od toho někdy distancoval. To je ta demokracie podle vašeho?

Já se vyjádřil pohrdavě jen k osobám, které se podepsaly pod tuto komunistickou petici. A těm patří mé pohrdání, a to všem. A že se za mě stydíte? Vždyť vy se tady stydíte i podepsat, tak nechápu jak mě tady můžte známkovat. Jsme malý národ, ale můžeme být i hrdý národ. A hrdý národ se nemá co stydět, když někdo kritizuje prezidenta, který si to svou činností zaslouží.

Okamůru, toho tuneláře vlastní strany, je snad zbytečné zmiňovat. Ten sebere prachy a zmizí do Japonska. Ale aspoň vím, jaký typ vlastenců uznáváte.

Odpovědi

juno

#147 Re: Re: Re: Bojkot umělců

2016-10-30 10:03:18

#134: Dan Mach - Re: Re: Bojkot umělců 

 Vážený pane Machu.Mluvit negativně a sprostě je velký rozdíl. Vždyť se vyjadřují prakticky v tom smyslu, že je to největší zločinec. To z čeho jej obviňují, to už by se mělo dokázat. Protože ho nemáte rád, sbíráte všechny drby o něm a máte radost, že si přihřejete polívčičku.Věříte ochotně všemu, co vypouštějí z pusy Vaši "soukmenovci"Nepleťte sem mluvčího,i když to je možná trochu neštěstí,. Já sleduji hlavně prezidenta. Tolik urážek co už se o něm prohlásilo, to nezažil snad nikdo.Mnohé jsou už na soud. Dráždí Vás, že je velice inteligentní a přemýšlivý. Já Vás neznámkuji, jen píši, jak to objektivně vidím já.Neznamená, že souhlasím nekriticky se vším, co pan president řekne, ale nesvádějte na něj vše, co se Vám nelíbí.Taky jste se ozýval, když se tady po revoluci začala rozkrádat naše země ve velkém? Slavná provatizace, pochlebování američanům, kdy se dokonce mluvilo že by tuším, že to byla Madelaine Albrigth kdo by nám dělal  prezidentku. Jako by jsme neměli dost vlastních dobrých lidí. Nebo "knížepán", až takhle hluboko se kavárenští a jim podobní ponižují a skládají své kosti až k zemi. Proto se za takové stydím.Opakuji, že pan president vidí hodně daleko dopředu, což nikdo z Vás neumí.A pan Okamura se jmenuje tak jak píši, nikoliv tak , jak se ho snažíte zesměšnit. Dělá pro nás daleko víc, než kdokoli ze sluníčkářů.Tak jako já, nepatřím mezi komunisty, tak možná vy nepatříte mezi "kavárnu".Ale tuto petici jsem podepsala i se svým jménem a telefonem. Takže já se nestydím podepsat pane Machu, pokud se tak opravdu jmenujete. Jen do diskuze jsem napsala přezdívku, což není neobvyklé.

Vlastenec je ten, kdo stojí za svou zemí, nepoklonkuje cizincům, jak je zde  poslední leta zvykem. Měl by být hrdý na to že je Čech. Pokud nejste hrdý, děláte něco špatně. Ne ti druzí, ale Vy.