Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post

Jiří Žurman

#663 Hloupost herců je od nepaměti známá

2016-10-29 18:13

#1: -  

 O co se snažíte? O nový sametový převrat? A co lidem nabízíte? Že se budou mít jako ve Švédsku, či Německu? Že budou za názor vyhazováni z práce? Že na ulicích bude krásně multikulturně nebezpečno? To vážně lidem nabízíte? Děláte si prdel? Hodně, opravdu hodně riskujete. Nemáte žádnou podporu, krom pár opravdu těžkých bezmozků, či zaslepenců.

 

Vám nevadí, že v této době je už prakticky dokázáno, že Herman od začátku lhal? Vám nevadí, že tato bytost označuje Čechy za další spolkovou republiku? Dejte si pozor, to by pro vás mohlo mít fakt těžké dopady.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#664 Re: Hloupost herců je od nepaměti známá

2016-10-29 18:18:14

#663: Jiří Žurman - Hloupost herců je od nepaměti známá  

 Pane Žurman kandidujte a máte šanci vyhrát - mluvíte mi z duše .


Nepřihlášený uživatel

#671 Re: Hloupost herců je od nepaměti známá

2016-10-29 18:47:53

#663: Jiří Žurman - Hloupost herců je od nepaměti známá  

 Přesně o to se pseudoumělci snaží o naplnění vlastních koryt, když sami nevytváří žádnu hodnotu, musí jak pijavice někoho vycucávat, je to nejvíc prodejná sorta lidí s velkou hubou. Ani do řádných voleb nechtějí čekat a chtějí revoluci, pěkne vybarvenou ze západu podporovanou (made in USA).

On ten prostý lid tohle dobře chápe, že zpolitizovaným pseudoumělcům jde o vlastní koryta a o moc, že jim Horáček jako prezident nic nedá, ale že je uživí jen poctivá práce, půda a pěstování a je jedině dobře, že se obchoduje se zbožím na Východ i na Západ jak řídí mezinárodní spolupráci Zeman. Nůžky mezi chudými a bohatými jsou otevřené až dost.

A tak paradoxně show Krause a spol. + ten tyjátr s Horáčkem na Staromáku + lhaní fašouna Hermana udělaly  pro znovuzvolení prezidenta Zemana víc, než by dokázala ta nejlepší PR agentura. Po této trapné, ostudné, šikanozní akci proti Zemanovi se lidé o to více rozhodli volit Zemana.