Konec medvědích farem

Quoted post


Anonymous

#8

2016-10-29 14:46

Je to hrůza,snad jsme lidi a meli bychom se podle toho chovat.tohle týrání je proti přírodě i proti morálce.stydim se za nás,za lidi - medvěd by mi v přírodě asi ublížil jen pokud by měl hlad nebo se bál o mláďata, v obráceném případe bych se chovala stejně. Ale tyhle farmy jsou odporné a trestuhodné.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9 Re:

2016-10-29 14:59:15

#8: -  

 

ShabbaTot

#10 Re:

2016-10-29 15:28:46

#8: -  

 to co se děje v kožešinových farmách je holokaust páchaný na zvířatech.

Zvířata tam jsou stejně jako svého času lidé v koncentrácích vězněna za nelidských podmínek a jak jinak,dle návodu z koncentráků usmrcovány plynem-norci a elektrickým proudem-lišky.

Takže věznění,mučení,psych. teror a pak smrt v plynu a elektrickém ohradníku....kdeže k tomu asi kožešinové farmy  berou návod z minulosti ?

Odkaz na to je na Seznam pod stránkama SVOBODA ZVÍŘAT  ORGANIZACE NA OCHRANU ZVÍŘAT.

A na těchto stránkách pod článkem:Nový dokumentární film z Číny opět potvrzuje bezcitný přístup ke zvířatům.

A na těchto stránkách se přímo uvádí,že v Číně se stahují kožešinová zvířata za živa z kůže,protože kožešina je pak prý lepší a kvalitnější a stahují se tam takto z kůže denně a po statisících na farmách a tržištích.

K jezení zvířat za živa je odkaz na Lidovky cz pod článkem:

...............................................

Teplý opičí mozek nebo krysí mládě.Podívejte se,co všechno lidé sní.

...........................................

a tam se píše:Živá chobotnice,která  mrská chapadly ještě,když ji máte v ústech.Želva uvařená zevnitř nebo živá krysí mládata,která se polykají celá.

Dále je tam recept na Utopené krevety.

Krevety se utopí ve víně a pak povaří,anebo čerstvě utopené krevety se dají na talíř,polejí kořalkou  a pak jedí syrové.

Dále je tam recept na Zaživa usmažená ryba.

Je to Čínská specialita.Rybu místní kuchaři připraví tak,že ji ořežou kudlou a pak osmaží ve vroucím oleji za živa,pokapou omáčkou a podávají se salátem na talíři.Servírovat se pak musí ještě s mrskajícími ploutvemi.

 

Dále je tam recept na Krysí mládata

 Živá krysí mládata se napíchnou na rožeň a osmahnou v oleji,anebo se jedí jen tak ,živá a syrová,nutno rychle schroupnout ,spolknout a zapít rýžovou pálenkou.

 

Dále je tam recept na živou chobotnici.

Recept je následující..chobotnice se vytáhne živá z kádě ,dá na talíř  a pak se jí příborem,jen tak.

Odkaz na to na You Tube pod videem :The Ultimate Raw Fish National Geographic (pouze pro otrlé nátury!)

 

Další recept a to Želví polévka.

Do vařící vody se vhodí želva,ta se naloká vroucí vody a uvaří jak zevnitř,tak z vnějšku.

 

 

 

Dobrou chuť.

Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.