Nemůžeme mlčet!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#237

2016-10-26 20:52

Podporuji prezidenta ČR Miloše Zemana a i když nesouhlasím vždy s jeho názory, je to první prezident za kterého se NEstydím! Díky němu se (možná) dostaneme s této morální, ale i ekonomické žumpy kam nás zavlekli všichni ti "odborníci" a povaleči pro které existoval jen jeden parametr: antikomunista. A je jedno jestli něco umí, či ne. Není tu tolik místa, ale: Klaus, Kraďousek, Vodra, Langr, Topolánek, Dalík, Bém, Drábek, Píková, ... a až současná vláda pochopí, že pořádek tu bude až alespoň 2/3 těchto "borců" bude v pruhovaném, tak pochopí i většinu poctivých lidí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#239 Re:

2016-10-26 20:57:56

#237: -  

 Moje řeč. Zeman je největší státník naší novodobé historie, přirozeně nepohodlný diskrétním elitám, proto ta permanentní protizemanovská štvanice již od jeho zvolení. Hysterický řev zaprodaných nýmandů z kulturní fronty ho nemůže ohrozit – psi štěkají a karavana jede dál!

Dan Mach

#240 Re:

2016-10-26 21:00:10

#237: -  

 Vy se chcete s Mylošem dostat s této morální žumpy, my ostatní bychom se raději s někým jiným chtěli dostat z této morální žumpy, V tom je rozdíl mezi mnou a vámi. Tak ať tam nezpadnete.

Vendulka

#604 Re:

2016-11-02 07:30:34

#237: -  

 Souhlasím s Vámi a zároveň souhlasím s peticí za odvoláním pana Hermana a to z těchto důvodů:

1) je to sprostý vyděrač, neboť vydíral prezidenta Zemana, řádně zvoleného v přímé volbě, že pokud nedá jeho strýčkovi státní vyznamenání, sejde se OFICIÁLNĚ s dalajlámou. Jak potvrdila kanadská ambasáda, žádná žádost o souhlas s udělením tohoto vyznamenáním od roku 1989 na uvedenou ambasádu nedorazila. Zřejmě ani předchozí prezidenti nebyli přesvědčeni o tom, že má pan Brady takové zásluhy, aby mu jej udělili.

2) je to lhář, neboť uvádí p. Bradyho jako svého strýčka. Pokud je to jeho strýček, musel mít pan Brady kromě Hany ještě jednu sestru nebo bratra. Měl by si své rodinné vazby řádně nastudovat a zároveň by měl svému "strýčkovi" vysvětlit své poklonkování v Německu.

3) je to rebel, který se nestyděl použít svého příbuzného k politickým hrátkám a nenávisti k prezidentovi, který má dosud největší podporu OBYČEJNÝCH lidí, kteří živí naši politickou i kulturní elitu. Zřejmě se chtěl strýčkovi odvděčit za svůj "přešlap" v Německu.

Co se týče p. Bradyho, toho je mi líto! Bohužel před 14 dny o něm většina národa, kromě lidí z jeho rodiště, neměla ani páru. Koncentračními tábory prošlo spousta lidí, někteří se vrátili domů, jiní bohužel ne. Pokud by se tedy měla dávat vyznamenání jen za to, pak tedy VŠEM! Mám pocit, že u pana Bradyho šlo o to, že v roce 1990 v Kanadě uspořádal sbírku a z té pak byly zakoupeny stroje do tiskárny Lidových novin. Pak by tedy měl dostat medajli od majitelů těchto novin. A jestli se za to dávají vyznamenání, pak navrhuji na vyznamenání všechny občany, kteří sbírají plastová víčka pro zdravotně postižené této republiky.

K těm, co nazývají prezidenta prasetem jen tolik: nikdo z nás nebude ve stáří vypadat, tak jako když se narodil. Přeji vám, aby ste ve stejném věku vypadali a mysleli alespoň tak, jako prase, pokud ovšem neprojdete plastikami jako většina naší kulturní elity, která si to narozdíl od obyčejných lidí může dovolit. My jim je platíme!!!! Bohužel mozky se plastikami nevylepší, tam buď je nebo není.

Buďme prosím rádi, že alespoň prezidenta si můžeme v přímé volbě volit, což se samozřejmě většině politiků nelíbí, protože jim tak zase ubyla jedna možnost, která jim sloužila k politickým hrátkám, třenicím a kupčení.