Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#30

2016-10-22 20:39

Ještě by bylo třeba dodat, že jako kancléř biskupské konference prosazoval schválení bombardování suverénního Srbska americkými agresory.
Dále je třeba odsoudit jeho paktování se stranou zelených, která se projevuje agresivně proti Rusku a jejíž hodnotový žebříček je na opačném pólu než vyplývá z křesťanských hodnot Desatera a Přikázání lásky.
Podporou dalajlámy a islamizace Evropy je jeho další setrvání ve funkci v rozporu s demokratickými principy, které tento neuznává a svobodou, kterou tento přiznává toliko proamerickým osobnostem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#591 Re:

2016-10-29 12:56:00

#30: -  

 Proč Herman nechtěl po Havlovi (podle vyjádření Hermana jeho velmi dobrý přítel), aby dal metál jeho strýci? Nebo proč neorodoval u bývalého prezidenta Klause? To, co teď Herman provedl je úkol od někoho, to není nápad Hermana. Herman to jenom vyvolal svým strýcem (nebo kdo to je). Cílená akce odněkud (velvyslanectví USA v Praze) namířená proti Zemanovi a pokud možno jeho odvolání. O nic jiného nejde prolhanému Hermanovi a měl by být odvolán. Chce vyvolat puč proti Zemanovi a myslím si, že 17.11. to bude ještě horší. Kdo tě Hermane platí?.....jestli jsi tak čestný, jak o sobě říkáš, pak nám to všem řekni.