Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Dan Mach

#135 Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ...

2016-09-25 17:24

#130: - Re:  

 ... a nepapouškuje fráze, které mu někdo sype do hlavy. Co provádí běženci v azylových zemích? I kdyby do Evropy nepřišli, tak statistiky budou nadále stejné. Jednotlivé útoky tady byly už před loňskou utečeneckou krizí a samozřejmě se proti těmto jednotlivcům musí tvrdě zasahovat. Hovoří ale statistiky o tom, že došlo k milionu trestných činů, či půlmiliony nebo čtvrtmilionu? Tak totiž vypadá to, co tady tvrdíte. Ale jakou kriminalitu páchají utečenci u nás? Ano, ruská kriminalita je problém, a jak proti ní zasáhnout, by se naše policie měla učit na západ od nás.

Jinak bohuže odvádíte pozornost od toho, co se děje v Čechách. Dochází zde k půlmilionu znásilnění ročně a nikoho to netrápí. Stoupá počet únosů (často mladistvích) a nikoho to netrápí. Stoupá běžné přepadávání, vyhrožování a podobné akce ve jménu zachování čistých Čech, jako jsou třeba ataky na brněnské zastupitele za "Žít Brno", a nikoho to netrápí. Ale vy tady budete neustále opakovat vsugerované kecy o tom, jak nás ohrožuje islám. To neuvěříte do doby, než se stane něco někomu známému nebo blízkému? Nebo do doby, než sem zase z východu dorazí tanky? To už asi bude pozdě.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136 Re: Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ...

2016-09-25 17:32:25

#135: Dan Mach - Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ... 

Dan Mach se koukl pod postel a našel tam - co jiného! - ruského agenta. Následně mu pan primář nasadil svěrací kazajku a byl klid.  


Nepřihlášený uživatel

#174 Re: Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ...

2016-09-27 05:34:04

#135: Dan Mach - Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ... 

 Nejde o to, co dělají teď, kdy se snaží uchytit, ale o to, co budou provádět v budoucnosti. To se vehementně snažíte zakrýt. Jste jejich pomocník. Buďte proklet, kolaborante organizovaných hromadných vrahů a odřezávačů klitorisů. 


Nepřihlášený uživatel

#189 Re: Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ...

2016-09-27 18:40:27

#135: Dan Mach - Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ... 

 No jo, akorát s tím rozdílem, že vlivem našich vrahů neumírají lidi po stovkách a týden co týden, kvůli našincům není vyhlašován každou chvíli výjimečný stav, naši lidi nevyhrožují, že tady zavedou svoje středověké zvyky, kvůli našim nemáme strach zdobit vánoční stromečky a vystavovat o Vánocích ve školách jesličky. A co jsem slyšel, tak napadáni levicovými extrémisty nebo je jimi vyhrožováno, sprejováno na zeď atd. je především členům vlasteneckých stran (DSSS, ND, BPI, …). Jen ubozí feťáci z antify slabošsky napadají lidi vracející se z demonstrací jen proto, že nesou českou vlajku.