Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#130 Re:

2016-09-25 16:18

#10: -  

 Soudný člověk, který nekouká bezmyšlenkovitě na neobjektivní, diktátem politické korektnosti zatížené zpravodajvství, ale spolíhá se na vlastní rozum, moc dobře ví, jaké riziko afričtí a syrští běženci představují, co provádí v azylových zemích, ví o statistikách kriminality, nočních nepokojích, teroru přistěhovaleckých gangů, snahám o zavedení šarie a zničení křehké evropské demokracie, .... O tom všem nám v našem slavném "objektivním" zpravodajství nikdy neřeknou, tam se jen chválí ukázkové soužití, aby hloupé ovečky dál svorně přijímaly vlky a myslely si, jakou že to dělají službu pro svět. Sluníčkoví zastánci migrace jsou ukázkovým případem toho, jak dokáže multikulti propaganda vymýt člověku totálně mozek.

Odpovědi

Dan Mach

#135 Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ...

2016-09-25 17:24:33

#130: - Re:  

 ... a nepapouškuje fráze, které mu někdo sype do hlavy. Co provádí běženci v azylových zemích? I kdyby do Evropy nepřišli, tak statistiky budou nadále stejné. Jednotlivé útoky tady byly už před loňskou utečeneckou krizí a samozřejmě se proti těmto jednotlivcům musí tvrdě zasahovat. Hovoří ale statistiky o tom, že došlo k milionu trestných činů, či půlmiliony nebo čtvrtmilionu? Tak totiž vypadá to, co tady tvrdíte. Ale jakou kriminalitu páchají utečenci u nás? Ano, ruská kriminalita je problém, a jak proti ní zasáhnout, by se naše policie měla učit na západ od nás.

Jinak bohuže odvádíte pozornost od toho, co se děje v Čechách. Dochází zde k půlmilionu znásilnění ročně a nikoho to netrápí. Stoupá počet únosů (často mladistvích) a nikoho to netrápí. Stoupá běžné přepadávání, vyhrožování a podobné akce ve jménu zachování čistých Čech, jako jsou třeba ataky na brněnské zastupitele za "Žít Brno", a nikoho to netrápí. Ale vy tady budete neustále opakovat vsugerované kecy o tom, jak nás ohrožuje islám. To neuvěříte do doby, než se stane něco někomu známému nebo blízkému? Nebo do doby, než sem zase z východu dorazí tanky? To už asi bude pozdě.