Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10634 Slovenské dráhy vytlačily z vlaků Kotlebovy hlídky

2016-08-03 13:19

Slovenské státní železnice se rozhodly vypudit ze svých vlaků hlídky nacionalistické Lidové strany (LSNS) Mariana Kotleby. Vydaly kvůli tomu nový přepravní řád, který v jejich soupravách zakazuje politickou agitaci. LSNS chtěla hlídkami zvýšit bezpečnost cestujících.

Hlídky zavedla strana v dubnu letošního roku po napadení 21leté dívky ve vlaku z Nových Zámků do Zvolenu. Členové hlídek měli označení LSNS, měli řádně zakoupené jízdenky a nebylo možné je vyloučit z přepravy. To umožňuje až zmíněný nový přepravní řád.

Vlakové hlídky LSNS se ukázaly být velmi účinným marketinkovým nástrojem Kotlebovy strany. Video, na němž členové hlídky pomáhají policistům při zásahu proti opilému Romovi, vidělo na sociální síti téměř půl miliónu lidí.

Kotleba připustil, že hlídky jsou prvním krokem k zavedení domobrany. Ta by měla podle něj působit tam, kde selhává policie.

Tak Kotlebovi, který jako jediný něco dělá pro bezpečnost a blaho občanů, opět hází klacky pod nohy. Papaláši žijí naprosto odtržení od reality a tohle je výsledek. Dokud nějaký čmoud neznásilní jejich milovanou dcerenku, tak se nic nestane. Sami mají své ochranky a bezpečnost "plebsu" jim je naprosto ukadená. Jak dlouho si ještě tuhle aroganci moci necháme líbit? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10646 Re: Slovenské dráhy vytlačily z vlaků Kotlebovy hlídky

2016-08-04 07:37:21

#10634: - Slovenské dráhy vytlačily z vlaků Kotlebovy hlídky  

 Stejné svinstvo jako u nás. Občané se nesmí bránit grázlům, ani pomáhat policii, když nemůže být všude! Až bude policie dělat, co má, eventuelně procházet vlaky (jako je tomu v Německu), tak určitě nebude třeba, aby bezpečnost lidí ve vlaku chránily a zastupovaly jiné složky, třeba ty Kotlebovy hlídky. Lidem je úplně jedno, kdo je chrání, hlavně, že je někdo chrání.


Nepřihlášený uživatel

#10822 Re: Slovenské dráhy vytlačily z vlaků Kotlebovy hlídky

2016-08-19 10:48:02

#10634: - Slovenské dráhy vytlačily z vlaků Kotlebovy hlídky  

 Situace bude stále horší a horší. Stát kašle na ochranu lidí a ještě sem ty čmoudy chce klidně pustit. Tak co? Nedá se nic jiného dělat, než vzít právo do vlastníh rukou. Je potřeba se připravit. Už brzo to máme tady. Sobotka sem už lifruje první tisíce obohacovačů z Turecka a to ještě budeme přebírat z Německa. Přesně tak jak jsem říkal už před skoro rokem. Německo se naplní a pak se ta špína roztáhne všude okolo. Tady je Evropa a tady je Česko. Pokud to zákonodárci nechápou, tak doufám že v dalších volbách dostanou distanc. Francii a VB jsem litoval už před deseti lety, teď to začíná být horké i u nás. Podbné hlídky bych zavedl i u nás, aby zenedocházlo k masakrům jako v Německu, kde Afghánské prase posekalo lidi sekerou několik cestujícíh nebo v Itálii, kde nějaký negr useknul průvodčímu ruku. Až sem tohle „obohacení“ dorzí, ještě budeme s povděkem vzpomínat na ožralé cigány..