Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10801 Re: Re:

2016-08-15 18:08

co maji stejne slimaci a muslimaci ad už jsou v zahradě nebo v nějakem státě tak vše zniči ad už něco vypěstovaneho v zahradě nebo rozvinutou civilizaci v evropě 

 takže moje rada je hubit hubit a hubit třeba pomuže kvalifikovanej zahradnik na červa stejně tak nějakej vojak kterej bude plnit funkci statu a bude střilet muslimaky jako havět ktera do evropy nepatři tak si vemte mou radu k srdci a začněte konat 


Nepřihlášený uživatel

#10802 Re: Nedejme se !!!

2016-08-16 05:56

#9679: pozor na islám !!! - Nedejme se !!! 

 soulasím jindrichmatejka@seznam.cz

žížala

#10803 Re: Re:

2016-08-16 09:34


Nepřihlášený uživatel

#10804 Co by bylo zapotřebí z vojenského hlediska vyhladit o konvoj ISIS

2016-08-16 15:16

Co by bylo zapotřebí z vojenského hlediska vyhladit o konvoj ISIS bez účinných schopností protiletadlové?

 Bez pochopení vojenských otázkách, zdravý rozum zvítězí.

Kdyby chtěli eliminovat brigády islámský stát, t hej by mohla mít "koberec" bombardovaly jejich konvoje Toyota nákladní auta, když přešli poušť ze Sýrie do Iráku v červnu. 

Odpověď je docela zřejmé, ale ani jedna VICE-mainstreamová média uznal ho.

Syro-Arabská poušť je otevřena území (viz mapa nahoře). 

S nejmodernější proudových stíhacích letounů (F15, F22 Raptor, F16), bylo by to - z vojenského hlediska - "kus koláče", což je rychlé a účelné chirurgický zákrok, který by měl zdecimovala konvoje islámský stát v několika hodin.

Místo toho, čeho jsme svědky, je průběžně čerpané z šesti měsících vytrvalé nálety a bombardování a terorista "nepřítel" je zřejmě stále neporušené . Ve srovnání s tím bombardování NATO v Jugoslávii v roce 1999 trvalo asi tři měsíce (březen 24, 10.6.1999).

A my jsme vedly k domněnce, že islámský stát nemůže být poražen mocným USA vedl vojenskou koalici 19 zemí .

  • Kampaň vzduchu nebyla určena decimovat islámský stát

  • Mandát pro boj proti terorismu je fikce

  •  VICE- Amerika je číslo jedna "stát podporující terorismus"

Islámský stát není pouze chráněn USA a jejich spojenců, to je vyškolen a financována USA-NATO, s podporou spojenců Izraele a Washingtonu Perského zálivu. 


Nepřihlášený uživatel

#10805

2016-08-16 15:33

Kdo je Obama?

Politická lhář a válečný zločinec. Obamovy skriptované projevy jsou šikmé zkreslení. Realities se obrátil vzhůru nohama. Válečnými událostmi jsou ohlašoval jako mír-dělat operace ... Paradoxní je, že text 14. září 2001 Congressional rozlišením (viz výše) nevylučuje soudní řízení a vyšetřování trestné činnosti namířené proti sponzorů US-NATO mezinárodního terorismu, včetně prezidenta Obama, který využili tragické události 9/11 jako záminku k vedení,

"Válka bez hranic" v rámci humanitární hlavičkou "globální válka proti terorismu" (GWOT).

 Obama proti Romney

. Ve volební kampani protivníka Barack Obama Mitt Romney, Osama a "hrozba Al-Káidy" bude "v první řadě" S podporou pečlivě budovaný kampaní pro styk s veřejností, každý z prezidentských kandidátů bude prezentovat - v říši svět čiré ​​fantazie - jejich "Al-Káida Global válka s terorismem platforma" americkému lidu. V tomto rituálu, Al-Káida se stává ústředním tématem v této kampaně; budou vhodně side-přistoupil všechna reálná hlavní problémy, včetně hospodářské krize, chudoba v Americe a devastations války. Obamův projev 1. května:VICE-Kdo byl Usáma? - Kdo je Obama ?

 

Ve hře falešné teroristické skupiny zasadil do země agitovat vlády na místě tato metoda projevily jako obyčejný.Spolu s al-Káidy vynálezu , VICE-Usáma bin Ládin byl cvičen CIA a pracoval pro ně jako operativní. V roce 2008Milt Bearden řekl Dan Rather, že "mýtus Usámy bin Ládina" byla vytvořena americkou vládou.

 VICE-Obama Používa CIA financovaných z al-Kájdy útokov v Jemene, aby určil, stav národnej núdze


Nepřihlášený uživatel

#10806 FAKTA O 11.ZÁŘÍ.2001

2016-08-16 15:35

FAKTA O 11.ZÁŘÍ.2001

Hon na bin Ládina" Národný Shame zatím co byl skryt v Bílem Domečku v USA a je tam furt

Kolik z Ameriky tragédie je svázán s těmito dvěma dětmi bohatých, děti z rodin dlouho připojil přes peněz a přátelství, Bushových a bin Ládina klanů. Jeden syn zemřel v odlehlých horách, jiný žije v Dallasu předměstí doufat, že nikdo nebude poslán po mu. Jedním z nich je bojový veterán, jeden nikdy se pevný postoj, pokud není provedeno z bezpečí a pohodlí. Islám jednou viděl bin Ládina jako velký vůdce.Teď je většinou zapomenut.

Co se Amerika rozhodla o Bushovi?

Víme to: Bin Ládin vždy popíral jakékoliv vazby na 9/11 a ve skutečnosti nebyl nikdy obviněn v souvislosti s 9/11. Nejenže popřel zapojení, ale dělal tak, zatímco živý, 4krát a bylo důrazně odsoudil ty, kdo byli zapojeni do útoku. To je na veřejném záznamu, veřejnosti v každé svobodné zemi s výjimkou naše. My, místo toho, ukázal filmy natočené podle placených herců , vyrobený tak, aby vypadaly poněkud podobný bin Ládinem, herci, kteří vyvrátily velmi veřejným prohlášením bin Ládina, herci předstírají, že jsou bin Ládin ještě dlouho po bin Ládinova smrt. Ty byly provedeny na pomoc ospravedlnit výdaje, represivní zákony, mučení a jednoduchá krádež. po celá léta jsme zaútočili na pákistánskou vládu za to, že loví někoho všichni věděli, že je mrtvý . Bin Ládinova smrt zasáhla noviny v Pákistánu dne 15. prosince 2001.

  • Jak myslíš, že náš spojenec cítil, když oni byli neustále spílal za to, že dopadnout a otočit někoho, kdo neexistoval?

  • Co si myslíte, že to udělal pro americkou důvěryhodnost v Pákistánu a přes islámský svět?

  • Byli jsme viděli jako zločinci, lháře nebo prostě hlupáky?

  • Který z nich je nejlepší?- "

  • VICE-Hon na bin Ládina" Národný Shame - Bin Ládin nikdy zmienil sa McChrystal správe alebo Obama Speech


Nepřihlášený uživatel

#10807 ODHALENI TERORU NA POPULACI

2016-08-16 15:45

  • Oklahoma město bombardovat

  • 9/11

  • Londýn 7/7 bombardování

  • vlakové pumového útoku v Madridu

  • Usáma bin Ládin snímání / Death

  • 2011 Norsko Útoky

  • Charlie Hebdo

  • boston bombardování

  • Sandy Hook

  • JFK

  • RFK

  • MLK

  • Pearl Harbor

  • Lusitania

  • USS Maine

  • Tonkinském zálivu

  • USS Liberty

  • střelba Aurora CO

  • kostel střelba Charleston

  • Tucson (AZ) střelba

  • Port Arthur, AUS,

... všechny velmi reálné iluze. Účelem tohoto článku je rozebrat falešné události vlajky do jejich částí, rozebírat je. Přitom pak vytvořit šablonu o tom, jak ke studiu událost a určit, zda se jedná o falešnou vlajkou. Normálně, když si člověk myslí, nebo mluví o falešnou vlajkou případě, že jsou s odkazem na Main Event.

Tato prezentace je o celé operace nebo plánu, jehož Main Event je ale jedné straně.

Poznámka : To, co následuje, je však krátký nebo shrnutí mnohem většího projektu. Já jsem toto vysílání ke komunitě zeširoka se inspirovat ostatní, aby proměnit tuto plnohodnotného projektu, který by mohl obsahovat webové stránky, prezentace (video) a knihu.

Další podrobnosti lze nalézt na konci tohoto článku.

VICE-Stručná história falošnou vlajkou Terror

VICE-Anatómia pod falošnou vlajkou akcie ..


Nepřihlášený uživatel

#10808

2016-08-17 13:20

zatim co v evropě probihaji utoky proti obyvatelum z muslimske strany tak italove chytaji z moře černoušky 

 vyte vubec někdo proč evropa pomaha africe nebo islámskym zemim z jidlem vodou humanitarni pomoci když každej normalni člověk vy že pro nas by neudělali nikdy nic a ještě by do nas střileli a řezali nam hlavy dejte my někdo vědět nedava my ten přenanej humanizmus žadnej smysl 


Nepřihlášený uživatel

#10809 Re:

2016-08-17 18:53

až zase přijede okupačni a valečny pakt nato vystrčte na ně svuj zadek 

 

PRO ZASLEPENOU OVCI

#10810 Re:

2016-08-18 14:39

#10808: -  

 PRO ZASLEPENOU OVCI

2014-2015-2016

Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

Wikileaks , dokument, unikající organizace, která již dříve vydala vnitřní vojenské videa USA, v neděli je popsáno více než 75.000 důvěrné soubory spojené s válkou v Afghánistánu. Skupina poskytla dokumenty předem The New York Times, německý Der Spiegel a britský Guardian noviny, které nezávisle na sobě potvrdilo jejich pravost.

VICE-The Guardian s názvem zpřístupnění za "zničující portrét nefunkčního válce v Afghánistánu," říká, že odhaluje, jak se US-vedené koalice zabily stovky civilistů v nehlášených incidentů, Taliban útoky vzrostly, a velitelé NATO se obávají, že sousední Pákistán a Írán jsou napomáhání povstání. o 76.900 souborů - což je skupina nazývá " VICE-afghánské války deník" - objevila na Wikileaks.org kolem 4 hodin PDT. Wikileaks říká, že má zpoždění uvolnění dalších 15.000 souborů, které mají umožnit jména a další citlivé informace, které mají být odstraněny. Spojené království veřejnoprávní stanice Channel 4provedl vlastní analýzu z depeší z jednotlivých vojenských útvarů, které pokrývají válku z roku 2004 prostřednictvím Koncem roku 2009, a dospěl k závěru, že byly hlášeny 15,506 nepřátelské úmrtí.
Nejméně 4,232 civilistů bylo zabito a 1.138 vojáci NATO byli zabiti

VICE-Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov


Nepřihlášený uživatel

#10811 Re:

2016-08-18 14:48

#10808: -  

 PRO ZASLEPENOU OVCI

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation


Nepřihlášený uživatel

#10812 Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-08-18 14:51

#10498: - Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 V pohledu na imigranty se naprosto liší názor politiků a bezpečnostních analytiků. Nesmíme přehlížet rizika, každý muslim se může pod vlivem nesplněného očekávání radikalizovat. Zatím to vidíme v zemích západní Evropy. Zatím. V otevřeném schengenském prostoru máme nyní už jen jedinou možnost - chránit své hranice a muslimům pomáhat v jejich vlasti. Něco pro to ale musí udělat i oni sami a neutíkat od svých problémů. Už žádného dalšího muslima v naší zemi.


Nepřihlášený uživatel

#10813

2016-08-18 15:41

Seznam Sórošovo neziskovek je venku! Rozvracejí zevnitř i Česko a Slovensko. Magnát si „zaplatil“ i Transparency International!

O tom, že George Soros (foneticky Sóroš) je hlavním sponzorem prosazování globalistických konceptů NWO v Evropě, není vůbec žádných pochyb. Náš server se věnuje Sórošovi [1] a rozkrývání aktivit českého neziskového sektoru už dva roky a ještě nikdy se nestalo, že by za nějakou neziskovkou, které se dostalo mediální pozornosti, nestál právě finanční americký mogul s maďarskými kořeny, který zbohatl v roce 1992 na spekulaci proti britské libře a proti Bank of England, která mu vynesla za jediný den 1 miliardu USD [2]. George Soros se ovšem v posledních letech věnuje budování tzv. „NGO Army“, která se má stát hlavní silou barevných převratů v zemích EU. Jeho financování stovek a stovek neziskovek v Evropě a v USA už si všímají i bezpečnostní služby, když právě britská MI-5 označila Sórošovy neziskovky za trojské koně islamizace Evropy.

VICE-Seznam Sórošovo neziskovek je venku! Rozvracejí zevnitř i Česko a Slovensko. Magnát si „zaplatil“ i Transparency International!

VICE-VIDEO: Sóroš zaplatil 500,000 USD novinářům v Evropě, aby hledali důkazy o tzv. Ruské stopě v Evropě! Uniklé emaily dokazují, že vliv jeho fondu je ještě horší, než se myslelo! [CZ Titulky]

 


Nepřihlášený uživatel

#10814

2016-08-18 15:56

VIDEO: Mluvčí amerického ministerstva zahraničí ztratil řeč, když měl vysvětlit, jestli USA pořád trvají na odchodu Asada, když ho teď podporuje i Čína! [CZ Titulky]

V Sýrii začala vznikat mohutná pro-asadovská koalice, která lehce kopíruje obrysy sdružení BRICS. Rusko, Indie, Čína a také Írán nově podporují syrskou legitimní armádu a podporují Bašára Asada, zatímco Američany vedená koalice podporuje tzv. umírněné rebely. Čína nabídla Damašku materiální pomoc, včetně výcviku vojáků a spolu s Ruskem, které nově startuje svá letadla ze základny v Íránu, tak roste na straně Damašku velká koalice, se kterou se opravdu musí počítat. Nejlépe to zachycuje uvedené video nahoře, které se zabývá rolí Číny v syrském konfliktu. Mluvčí amerického ministerstva zahraničí Mark Toner totiž na dotaz novináře, jestli USA stále trvají na odchodu Bašára Asada od moci, když ho teď podporuje i největší obchodní partner USA, tj. Čína, reagoval zcela zmateně. Mluvčí byl opravdu zaskočený, protože otázka mířila opravdu na nejcitlivější bod americké zahraniční politiky. Na skutečnost, že největším ekonomickým partnerem a zároveň zahraničním věřitelem USA je právě komunistická Čína, a ta právě podpořila Asada.

VICE-VIDEO: Mluvčí amerického ministerstva zahraničí ztratil řeč, když měl vysvětlit, jestli USA pořád trvají na odchodu Asada, když ho teď podporuje i Čína! [CZ Titulky]

VICE O SYRII CO JE VÁM UTAJENO A O ROZVRATU-Návrat ke skutečnému syrského Case


Nepřihlášený uživatel

#10816 USA zahájily stahování jaderných zbraní z Turecka, přesouvají je do Rumunska. Bukurešť

2016-08-18 16:02

USA zahájily stahování jaderných zbraní z Turecka, přesouvají je do Rumunska. Bukurešť informaci ostře popřela, bojí se nepokojů v ulicích. Skončí taktické zbraně z Incirliku nakonec na Moravě?


Se znepokojivou, ale zato prakticky očekávanou, zprávou přišel evropský server EURactiv [1], což je bruselský think-tank s těsným napojením na Evropskou komisi a bezpečnostní složky EU. Podle dvou na sobě nezávislých zpráv dvou insiderů v bruselské centrále NATO zahájily USA v režimu nejvyššího utajení stahování jaderného kontingentu cca. 50 jaderných hlavic z turecké základny Incirlik do nového stanoviště, na leteckou základnu Deveselu v Rumunsku. A právě na této jmenované základně otevřely USA už v květnu tohoto roku provoz základny protiraketové obrany AEGIS [2], která je sice oficiálně namířená proti Íránu, ale i vrabci si štěbetají na střeše, že jde o protiraketové postavení proti Rusku.


VICE-USA zahájily stahování jaderných zbraní z Turecka, přesouvají je do Rumunska. Bukurešť informaci ostře popřela, bojí se nepokojů v ulicích. Skončí taktické zbraně z Incirliku nakonec na Moravě?


Nepřihlášený uživatel

#10817

2016-08-18 18:50

Souhlasím se všemi,kdo jsou proti migraci vyžírků a vraždících zrůd do Evropy a hlavně do naší České vlasti.Jsem pro referendum o vystoupení z šíleného paktu NATO proradné,zkorumpované EU.Důvodů je spousta,ale hlavní je obava o budoucnost našich dětí a vnoučat.
bukadub

#10818 Re: Nedejme se !!!

2016-08-18 19:59

#9679: pozor na islám !!! - Nedejme se !!! 

 ja to tady nechci lide povstan


Nepřihlášený uživatel

#10819 Re: Nedejme se !!!

2016-08-18 21:15


Nepřihlášený uživatel

#10820 Re: Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované

2016-08-18 23:24

#10633: - Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované 

 Ať americké volby dopadnou jakkoliv, D.Trump zveřejňuje Američanům takové skutečnosti, které nemá americký občan k dispozici. Trump by preferoval podle svých slov po zvolení prezidentem USA souhlas s připojením Krymu k Rusku, zrušení embarga, které považuje za škodlivé, přestal by podporovat "ukrajinské živly", NATO, EU a spolu s Ruskem by zintenzivnil boj proti IS. Když nic jiného, tak alespoň takto se americká veřejnost dozví skutečnosti, které americká propaganda tají a podává veřejnosti USA a světu lživé informace. Možná, že kdyby byl Trump zvolen prezidentem USA asi by ihned zařadil zpátečku, protože zprotivit se vojensko-průmyslovému komplexu, finančnímu kapitálu a nadnárodním monopolům, znamená v Americe rozsudek smrti.

Kazatel

#10821 VOLBY V USA BUDOU ZMANIPULOVANE PODVODEM H.CLITON TO VYHRA A BUDE SOUŽENÍ!!!!!

2016-08-19 04:00

VIDEO: Hillary Clinton hrozí obžaloba z křivé přísahy. Ukrajina se snaží očernit šéfa Trumpovy volební kampaně! [CZ Titulky]


Ve Spojený státech se dějí věci. Republikánští předsedové komor amerického Kongresu sepsali dopis, který má sloužit jako základ obžaloby Hillary Clintonové z trestných činů křivé přísahy a spiknutí. Pokud by byla shledána u soudu vinou, hrozilo by jí až 20 let za mřížemi. FBI má podle informací insiderů blízkých vyšetřování dostatek důkazů pro podání obžaloby. Hlavní slovo bude mít ale federální soud, který takovou obžalobu nemusí přijmout, pokud nebude soudní vůle takovou žalobu projednat. Podle Republikánů se Hillary Clinton dopustila křivé přísahy vloni v říjnu, když při slyšení v Kongresu celkem 4x lhala pod přísahou. Spiknutí se navíc měla dopustit tím, že úmyslně ve spolupráci se svými právníky vymazala ze svého privátního serveru tisíce tajných emailů, které by ji mohly usvědčit z toho, že nepřímo zavinila smrt amerického velvyslance v Libyi, když byla ministryní zahraničí USA.


VICE-VIDEO: Hillary Clinton hrozí obžaloba z křivé přísahy. Ukrajina se snaží očernit šéfa Trumpovy volební kampaně! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#10822 Re: Slovenské dráhy vytlačily z vlaků Kotlebovy hlídky

2016-08-19 10:48

#10634: - Slovenské dráhy vytlačily z vlaků Kotlebovy hlídky  

 Situace bude stále horší a horší. Stát kašle na ochranu lidí a ještě sem ty čmoudy chce klidně pustit. Tak co? Nedá se nic jiného dělat, než vzít právo do vlastníh rukou. Je potřeba se připravit. Už brzo to máme tady. Sobotka sem už lifruje první tisíce obohacovačů z Turecka a to ještě budeme přebírat z Německa. Přesně tak jak jsem říkal už před skoro rokem. Německo se naplní a pak se ta špína roztáhne všude okolo. Tady je Evropa a tady je Česko. Pokud to zákonodárci nechápou, tak doufám že v dalších volbách dostanou distanc. Francii a VB jsem litoval už před deseti lety, teď to začíná být horké i u nás. Podbné hlídky bych zavedl i u nás, aby zenedocházlo k masakrům jako v Německu, kde Afghánské prase posekalo lidi sekerou několik cestujícíh nebo v Itálii, kde nějaký negr useknul průvodčímu ruku. Až sem tohle „obohacení“ dorzí, ještě budeme s povděkem vzpomínat na ožralé cigány..

bohnicka psychiatrie
Nepřihlášený uživatel

#10823 Re: VOLBY V USA BUDOU ZMANIPULOVANE PODVODEM H.CLITON TO VYHRA A BUDE SOUŽENÍ!!!!!

2016-08-19 13:38

#10821: Kazatel - VOLBY V USA BUDOU ZMANIPULOVANE PODVODEM H.CLITON TO VYHRA A BUDE SOUŽENÍ!!!!! 

 neřikej hillery clinton ale hitlery clinton vždyt se chova jako magor z bohnic a take se tak směje hitlery clinton patři do blazince  nasadit svěraci kazajku a klistyr a pod silnejma lekama se sluničkařema

pro loutku

#10824 Re: VOLBY V USA BUDOU ZMANIPULOVANE PODVODEM H.CLITON TO VYHRA A BUDE SOUŽENÍ!!!!!

2016-08-19 14:49

#10821: Kazatel - VOLBY V USA BUDOU ZMANIPULOVANE PODVODEM H.CLITON TO VYHRA A BUDE SOUŽENÍ!!!!! 

 skutečně věřiš na druhy přichod ježiše krista něco ti řeknu uplně všechna naboženstvi a cirkve co na světě existuji slouži na ovladani mas lidi malem jsem take nato naletěl když jsem věřil adventistum ale když světi sobotu došlo my že světit jen jediny den v tydnu je blbost bohu patři všechny dny ne jen sobota takže ponděly až neděle protože je to stvořitel jinak skutečna smrt neexistuje když člověk zemře lidska duše bude existovat dal navěky buh existuje ale člověk nepotřebije naboženstvi ani cirkve buh udělal lidi svobodne takže naboženstvi ani cirkve nepotřebujem války na světě vznikaly kvuli naboženstvi pokud nepočitame minule stoleti třeba islám byl vytvořen jen kvuli boji proti civizizovanemu světu protože inteligntni lidi narody kultury nelze zotročit tak jak by si světova elita přala proto proti civilizovanemu světu byl vytvořen islám nejlepe se da ovladat lidi podle naboženstvi a cirkvi k tomu si přidej svět ovladany penězi a myt statni hranice že bez pasu nemužeš po světě cestovat vše na světě slouži ke kontrole lidi nechci ti něco řikat ale nikdo svět spasit nepřijde to lide musi dat svět do pořadku je neuvěřitelne když křestane mluvi o rovnosti nad všemi lidmy na světě ale v bibli to tak neni take jsem si koupil bibli a tam se piše o bezbožnych že skonči zatraceni co je tohle za boha že vraždi ateisty všichni jsme si rovni křestane jsou pokritci podobni muslimum pravej buh nikoho neodsuzuje a pravdu o bohu nemužeš znat nezna ji nikdo nebo snat skutečně věřiš že vy se svojimi lidmi v cirkvi mate snat lepši šanci žit v nebi jen kvuli tomu že se chodiš modlit to ti v ničem nepomuže dobra a zlo je v každem člověku tomuhle se řika empatie že mame schopnost lasky a nenavisti radosti a smutku spravedivy člověk a nespravedlivi člověk

To je vůl

#10825 Korunovaný

2016-08-19 20:35

Ať jsou USA znovu světovým četníkem, vyzývá bývalý šéf NATO

Bývalý dánský premiér a generální tajemník NATO z let 2009 až 2014 Anders Fogh Rasmussen ve svém videu na Facebooku tvrdě kritizoval amerického prezidenta Baracka Obamu. Současně vyzval, aby se Spojené státy opět ujaly role světového četníka, protože uprázdněného místa se snaží chopit Rusko a využívají ho teroristé.