Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10633 Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované

2016-08-03 12:50

Kandidát republikánů na prezidenta Donald Trump v pondělí v Columbusu ve státě Ohio prohlásil, že listopadové prezidentské volby budou zmanipulované. Ještě předtím označil svou demokratickou soupeřku Hillary Clintonovou za ďábla.

Na vystoupení v Columbusu v Ohiu dal Trump v pondělí najevo obavy, že listopadové volby budou zmanipulované a nespravedlivé.

Ale to my přece moc dobře víme, stejně jako prezidentská fraška v Rakousku. Zase přijdou ke konci nějaké záhadné korespondenční lístky pro Clintonovou, nehledě na její neobjektivní mediální podporu, místo vyváženého prostoru pro předvolební kampaň pro oba kandidáty.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10657 Re: Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované

2016-08-04 10:25:57

#10633: - Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované 

 Je to jenom velké divadlo a komedie pro lidi, kdy je už stejně předem rozhodnuto, kdo bude prezident. Prezident je vlastně jenom jakýsi tiskový mluvčí vládnoucích světových elit, které ho dosadí do funkce. Bohužel to vypadá, že vyhraje ta krvežíznivka. Na ni toho totiž nejvíce vědí, její různé aféry jsou známé a tak bude vyšlapovat, jak si bude prediktor přát.


Nepřihlášený uživatel

#10676 Re: Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované

2016-08-05 14:02:58

#10633: - Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované 

 V kolébce světové demokracie zmanipulované volby? Tak to by byl gól do vlastní brány jak Brno, zvláště, kdyby se to někomu podařilo odhalit a dokázat. Amerika by přišla o poslední své pozlátko, kterým se ještě může navenek pyšnit.


Nepřihlášený uživatel

#10705 Re: Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované

2016-08-07 21:45:51

#10633: - Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované 

 Je to všechno fraška.Je to mocenský boj o nejvyšší koryto a největší masku maňáska světa.Žádný president nikdy moc toho neprosadil kromě presidentů od r. 1797 do roku 1909,tuto éru slušných presidentů USA zakončil president 1901-1909 Theodore Roosevelt.Pak už to byli jen mocenské boje,zbrojení,hra tajných agentů o místo na slunci.Korunu tomu dali oba Buschové.Politika je špína,marast a bahno,což bahno a humus v Rio de Janeiru je ještě čistá lázeň proti této špinavé hře,plnou pomluv,lží a nenávisti jeden k druhému.


Nepřihlášený uživatel

#10820 Re: Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované

2016-08-18 23:24:35

#10633: - Trump tvrdí, že volby budou zmanipulované 

 Ať americké volby dopadnou jakkoliv, D.Trump zveřejňuje Američanům takové skutečnosti, které nemá americký občan k dispozici. Trump by preferoval podle svých slov po zvolení prezidentem USA souhlas s připojením Krymu k Rusku, zrušení embarga, které považuje za škodlivé, přestal by podporovat "ukrajinské živly", NATO, EU a spolu s Ruskem by zintenzivnil boj proti IS. Když nic jiného, tak alespoň takto se americká veřejnost dozví skutečnosti, které americká propaganda tají a podává veřejnosti USA a světu lživé informace. Možná, že kdyby byl Trump zvolen prezidentem USA asi by ihned zařadil zpátečku, protože zprotivit se vojensko-průmyslovému komplexu, finančnímu kapitálu a nadnárodním monopolům, znamená v Americe rozsudek smrti.