Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10631 Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-03 08:48

#10610: Blbostí omlouvaná cenzura!? - a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 Klaním se taky k názoru, že je třeba sdělovat, že se nejedená o žádný muslimský džihád, ale o výzvy a činy bláznů a nevěnovat útokům více než jednu zprávu, neukazovat oběti. Prakticky, 80 mrtvol je hrůza, ale ve Francii zemře 80 lidí za týden na silnicích. IS brutalitu a oběti používá jako propagandu džihádu, chce jen oslovit další cvoky, takže média a politici by jim v šíření té propagandy neměli pomáhat, a lidi by měli pochopit, že to není omezování svobody informací, ale forma mediální války s IS. Nejdříve je záměr, pak útočící ruka, čili je třeba zpochybnit/nešířit ten záměr. Ve Francii je každý 10. muslim, čili útok na dav není džihád. V rámci mediální války by bylo dobré ukázat a propírat v médiích nějaké to utrpení, zbabělost, strach členů IS, nebo jejich konverzi ke křesťanství "alláh mi otevřel oči a já ho uviděl jako krista na kříži", klidně i fingované, je třeba nejdříve zničit myšlenku a v tom je západ zatím málo kreativní. V boji s IS nemůže být tak (mediálně) korektní, není to jen válka zbraní a výzbroje, ale propagandy.

Odpovědi

odpověď

#10636 Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-03 14:22:10

#10631: - Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 To byste měl pravdu, ovšem v normální společnosti, kde je ještě jakž takž selský rozum ... (a ten chybí)

Pokud ale sluníčkáři naivně chtějí přijímat migranty (především muslimy) a ignorují zkušenosti s islámem ze světa a z historie, pokud někteří představitelé církve plácají nesmysly o křesťanské lásce a milosredenství, které máme projevovat "potřebným" 

pokud jsme z médií (oficiálních - ČT)  masírováni, jak je islám sluníčkově neškodný, mírumilovný a podobné kecy o další cestě k Bohu skrze islám, o multikulti obohacení a soužití, ...

... pokud se z oficiálních i neoficiálních míst propaguje islám i do škol, ... a mohl bych pokračovat (v mešitách i u nás hlásá nenávist)

... pak byste nechtěl zakrývat souvislosti terorismus a islám = jdou si ruku v ruce ! ... Terorismus ve jménu boha, terorismus ve jménu víry ...

... viz, co nám vzkazují a proč nás nenávidí !

... příspěvek pod názvem: "Proč nás fanatičtí muslimové nenávidí !?" zde pod č. #10630

(ALE, CO SE TÝKÁ 2. pol. Vašeho příspěvku, nebo jeho závěru = PLNĚ S VÁMI SOUHLASÍM !)

Realista

#10763 Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-11 21:20:33

#10631: - Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 V podstatě souhlasím. Jen doplním jeden podstatný fakt. Západní Evropa musí především přestat s tou zbabělostí a politickou korektností. Kdyby se tvrdě zasahovalo proti všem potencionálním teroristickým buňkám hned v zárodku, vyhošťovali se radikální imámové, neustupovalo se žádným požadavkům muslimů, ať už jde o šátky ve veřejných institucích, modlitebny ve školách, halal porážky, zákaz vepřového apod., nikdy by jim takhle křidélka nenarostla. Jenže Evropa se snaží ukázat svoji vlídnou tvář a toleranci a přesně tohle oni vidí jako slabost, které hodlají náležitě využít.