Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10751 Re:

2016-08-11 09:26

#10749: -  

 Ještě se uvidí.


Nepřihlášený uživatel

#10752

2016-08-11 11:44

Evropská unie je ryze protievropský projekt, dělá vše pro to, aby oslabila jednotlivé národy, naředila je co největší masou ničím neprospěšných a nebezpečných muslimů a negerských negramotů. Současná EU přináší mnohem více zla než užitku. Jo původně to byl dobrý projekt, ale chytli se ho špatní lidé a ti jej vedou do nejzazších pekelných hlubin, odkud již není návratu. Jedinou možností, jak v tomhle šílnství alespoň trochu přežít je zavčas z té potápějící se bárky vystoupit a třebas založit svoji vlastní Visegradskou unii, ale již na nových principech, ne protievropských, na jakých je stavěna současná EU. Potom bychom snad měli nějakou šanci, ale jinak nás tenhle moloch schlamstne, ani se nestčíme nadechnout.


Nepřihlášený uživatel

#10753 Re: Re:

2016-08-11 12:29

#10747: 1882LFC - Re:  

 Ty špinavý Havlistický šmejde z kavárny, jdi se spláchnout za WC!


Nepřihlášený uživatel

#10754 Re:

2016-08-11 12:30

#10749: -  

 Kreténe!!!

JoseF

#10755 Re: Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-08-11 14:08

#10664: Ďábel v rouše papežském - Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 Ano. Papež olizuje nohy vrahounům z islámu za to , že vraždí nevinné lidi a došlo i na faráře a jeptišky !!!!! Proč jim pořád lezou naši představitelé do zádele , když musí být každému jasné že ono nepřestanou vraždit dokud sami nebudou mrtví !!!!! Je to , no to ani není víra , to je jistý způsob fanatismu pod hlavičkou islámu !!!!! Asi tak jako USA pod hlavičkou DEMOKRACIE rozvracejí chudé státy aby mohli schramstnout celý svět !!!!! Nadávejte si na PUTINA ale to bude jedinný představitel státu který nás na rozdíl od AMERIKY zachrání před vyvražďováním od vrahů z afriky , kdyby nevyhnali bílé kolonizátory tak dnes jsou daleko vyspělejší a bohatší !!!!! Afričané nedokázali nic jiného než se zabíjet navzájem , rozvrátili Afriku a kde nic tu nic , nic nemají tak hrrr na Evropu a naši papaláši jim za to budou lízat nohy !!!!! Je to fuj hnus a už si za to papeže nevážím !!! Klesl v mé mysli na nejnižší dno společně s vedením Evropy a naším !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#10756 Re:

2016-08-11 15:26

#10746: -  

 Jasně, jsem šovinista, páč nechci na svým území islamistický prasata, co vraždí v západní Evropě pomalu obden při teroristických úrtocích, nechci, aby se na ulicích poflakovaly hromady výrostků osahávajících a znásilňujících naše ženy, aby tady radikální imámové hlásali nenávist k naší kultuře a civilizaci, ale kdybych slastí uchcával z militantního  islámofašismu a plíživé genocicdy domácího obyvatelstva, to bych byl jistě velkej frajer. Koukám, že sis dnes ještě nevzal prášek. Ihned to běž napravit, ťulpasi.

Phar Lap

#10757

2016-08-11 18:00

Zbožné přání několika hnědých blbečků - vaše petice. Kde jste vy lůzo byli, když se hlasovalo v referendu o vstupu do unie? Já vám to povím vy šmejdi - seděli jste v hospodě u piva a šoupali bačkorama, dementi ! Teď se vám zachtělo vystoupit z unie, když by sem mělo přijít pár stovek nevinných uprchlíků, protože se jich bojíte vy chátro, že vás vystrnadí, protože na rozdíl od vás jsou to slušní a pracovití lidi, lepší než vy! A vaší xenofobie využívají manipulátoři jako Zeman, Babiš, nebo Konvička. Je mi z vás na blití, hnědá česká pivní chátro !!!!!!!!!!!! 

(skoro) Nikdo už nevěří, že migranti jen prchají před válkou !
Nepřihlášený uživatel

#10758 Anketa v ČR

2016-08-11 18:57

Migranti chtějí jen dávky. Hranice by se jim měly uzavřít, myslí si většina Evropanů

Evropané nejsou blbí (jen mnozí politici)
Nepřihlášený uživatel

#10759 Re: Až se jednou všichni probudí !!! ... (až to dojde i sluníčkářům a kavárenským povalečům)

2016-08-11 18:59

#10758: -  

 Většina uprchlíků, kteří se valí do Evropy, přicházejí z ekonomických důvodů, myslí si 51 procent Němců. Stejný názor sdílí většina obyvatel Itálie, Francie, Belgie, Velké Británie, Polska, Maďarska či Turecka, kde společnost Ipsos uskutečnila průzkum, jehož výsledky zveřejnil ve čtvrtek deník Die Welt. Česko nebylo do průzkumu zahrnuto.

Úspěšné integraci běženců do společnosti věří minimum Evropanů. Lidé jsou také většinově přesvědčeni, že se mezi příchozími skrývají teroristé.

Uzavření hranic by proto podpořili čtyři z deseti Němců (44 procent). Podobně dopadl průzkum i v dalších státech. Hranice by uzavřelo 55 procent Maďarů, 44 procent Švédů, 40 procent Poláků, 45 procent Francouzů a 48 procent Italů či 38 procent Belgičanů.

Autoři upozorňují, že se průzkum uskutečnil před útoky v Nice, Würzburgu a Ansbachu, tyto události se proto do odpovědí nepromítly. Lidé se obávají, že s masou uprchlíků se zvyšuje bezpečnostní riziko, do zemí se podle jejich názoru dostávají teroristé. To si myslí například 71 procent Němců.

Největší obavu z útoků, které mají na svědomí teroristé vydávající se za uprchlíky, mají Turci (83 procent). Podobně velké obavy panují v Maďarsku (72 procent).

V úspěšnou integraci běženců do společnosti věří minimum občanů, například ve Francii je to pouhých 22 procent. Ve všech zkoumaných zemích převládá u lidí pesimismus. V Německu je o nezdaru integrace běženců přesvědčeno 51 procent obyvatel.

"Většina migrantů, kteří přicházejí do mé země, nejsou ve skutečnosti žádní uprchlíci. Přicházejí z ekonomických důvodů nebo s cílem vydělávat na našich sociálních dávkách. S tímto tvrzením souhlasí lidé v osmi z deseti zkoumaných zemí," uvedl autor výzkumu Robert Grimm. Tuto obavu nesdílí pouze Švédsko a Španělsko.

Analytici společnosti Ipsos poukazují na polarizaci evropské společnosti v otázce uprchlíků. „Solidarita na jedné straně, ale také strach z terorismu a násilí ovlivňují mínění ve všech evropských zemích,“ tvrdí Grimm. Podle něj se bude uprchlická krize promítat do politiky dlouhodobě. "Zacházení s žadateli o azyl, tedy připravenost společnosti přijímat je a integrace příchozích do evropské společnosti trvale ovlivní budoucí politické diskuse. Tato otázka bude patřit i mezi témata nadcházejících voleb do Spolkového sněmu v roce 2017," uzavřel Grimm.

Průzkum se uskutečnil v období od 24. června do 8. července a zúčastnilo se ho 16 040 osob ve věku 16 až 64 let.

Phar Lap

#10760 Re:

2016-08-11 19:14

#10758: -  

Táhni už s tou ruskou propagandou zpět za tím hnusným skřetem do Kremlu, ty rudohnědá sračko !!!!


Nepřihlášený uživatel

#10761 Re:

2016-08-11 19:18

#10757: Phar Lap -  

 Ty si asi nějakej rodilej Čech, že se jmenuješ Phar Lap, Ty Xindle !!! ... (Ksindle !!!)

Realista

#10762 Re: Re: Pěkně potichoučku, polehoučku ... se realizují kvóty

2016-08-11 20:59

#10589: - Re: Pěkně potichoučku, polehoučku ... se realizují kvóty 

 Jakékoliv snahy o protlačení povinných kvót je třeba rázně odmítnout, jak ze strany Vlády, ze strany Parlamentu, tak především ze strany občanů ČR, kterých se to týká nejvíce! K tomu však potřebujeme vytvořit dostatečný tlak. Ukázat vládě, že nám není lhostejno, jaký bude další osud naší země, že nám záleží na tom, v jakých podmínkách budou vyrůstat naše děti, vnuci. A jsou to petice, masové demonstrace, stávky, kterými můžeme dát svůj nesouhlas jasně najevo. Ve výsledku je třeba prosadit, aby se v tak závažných tématech vždy vyhlásilo závazné referendum, kde občané budou mít právo se v takto zásadní otázce pro jejich budoucnost, jakou je umísťování imigrantů nadiktované Bruselem, rozhodnout a potažmo odmítnout. Pokud ne, tak nežijeme, v demokratické zemi!

Situace je velmi vážná! V celé Evropě nebezpečně vzrůstá vliv islamistů. Saúdská Arábie už má na výplatní listině celou evropskou komisi a proto plán islamizace pokračuje i přes nesouhlas drtivé většiny evropských obyvatel. Islám představuje pro Česko největší ohrožení svobody a evropských hodnot od pádu komunismu. Islám se infiltruje do veřejného života nenápadně, ale o to zákeřněji. Získává vliv, buduje sítě, ekonomickou základnu. V posledních letech jsme svědky silné radikalizace, a to nejen v jejich domovině, ale i v Evropě. Tisíce evropských muslimů odjely bojovat do Islámského státu. Dokážeme vůbec domyslet, co se bude dít v Evropě, až se vrátí zpátky domů? Evropští politici se nám snaží namluvit, že islám je mírumilovný a všechny nás obohacuje sluncem a láskou. Strach z netolerance islámu jim vadí, avšak bující islámská nenávist nikoliv.

Zatímco fanatici přebírají mešitu po mešitě, šíří praktiky jako kamenování a věšení obětí, znásilňování, zabíjení, polévání žen kyselinou, likvidaci homosexuálů, učí mladé zabíjet a stát se sebevražednými bombovými zabijáky, civilizovaný svět dělá, že tohle nevidí a strká hlavu do písku. Ale brzy už předtím nebude možné zavírat oči, neboť půjde o realitu v naší zemi, v našich městech, ulicích. Je tohle skutečně Evropa, kterou chceme přenechat svým dětem? Já říkám rozhodně ne! Nechci to kvůli svým dětem. Chci, aby žily v bezpečné, demokratické zemi. Nechci, aby se každým dnem strachovaly o svůj život a trpěly v područí fanatiků, tak jako nyní pozvolna vymírající křesťanské komunity na Blízkém východě. Tohle po nás přece nemůže nikdo chtít!

Islám a mešity do Evropy prostě nepatří. Islám nedospěl na takovou úroveň tolerance, aby mohl být respektován v neislámských zemích, protože jde o víru netolerantní a zaostalou. Patří do středověku a ještě do raného středověku a ne do 21. století. Je to chyba Evropy, že něco takového dopustila. Pokud někde žiji, musím respektovat práva a zákony dané země a ne, že se bude přizpůsobovat ona mně. Kdo chce žít v Evropě, musí chtít být Evropanem. Kdo nechce být Evropanem, neměl by být do Evropy vpuštěn jinak než jako turista či obchodník, tedy na omezenou dobu. A bez výjimky. Chceme-li zachovat evropskou civilizaci a chceme-li se těšit toleranci a svobodě, kterou máme, tak ji musíme aktivně hájit na základě hodnot, na kterých vznikla, jinak to nemůže fungovat.

Přitroublý a zcestný humanismus musí jít stranou. Vždyť nejde o nic víc než o budoucnost našich dětí. Přeje si snad někdo z Vás, aby za dvě desítky let souložil nějaký šejk Vaše vnučky a pravnučky, aby je fundamentální šovinisté kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku? Chceme, aby Evropa upadla do područí islámských fanatiků jen kvůli naší zbabělosti, lenosti, zabedněnosti, rezignovanosti? Je třeba se ozvat, než bude příliš pozdě!

Proto volám všechny občany, kteří mají smysl pro zodpovědnost k sobě samým a budoucnosti našich dětí a nás všech - pomozte, spojme se, musíme jít všichni společně proti ZLU, které nás chce porobit! Národ volá všechny občany! Bojujte! Jsme jen obyčejní lidé různého věku, pohlaví, sociálního postavení, životních stylů – spojuje nás však jedno, milujeme svobodu. Nechceme ve své zemi nenávistnou, netolerantní ideologii, která je s lidskou svobodou v rozporu. Jde nám o otevřenou diskusi a hledání řešení, ve kterém Evropa naprosto selhala. Šíření nenávistné ideologie je v Evropě pořád ještě trestné. Nacismus také nesmíte propagovat, šířit a vyučovat. A o to jde. Islám stojí před nutností reformace. Islám jako ideologie je špatně, šaría je neslučitelná s demokracií i podle Evropského soudu pro lidská práva. Je třeba, bychom zůstali jednotní, protože v jednotě je síla! Spojíme síly s lidmi celé Evropy a musíme tento boj vyhrát! Jsme to dlužni našim předkům i potomkům! Nedovolme, aby se naše země potápěly do středověké tmy! Dejme všichni společně vládě najevo, co od ní chceme a co nechceme! Má nás povinnost respektovat, přísahala, že tak bude konat!

Realista

#10763 Re: Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV

2016-08-11 21:20

#10631: - Re: a přitom to nejdůležitější navrhují "odborníci" nezveřejňovat = MOTIV 

 V podstatě souhlasím. Jen doplním jeden podstatný fakt. Západní Evropa musí především přestat s tou zbabělostí a politickou korektností. Kdyby se tvrdě zasahovalo proti všem potencionálním teroristickým buňkám hned v zárodku, vyhošťovali se radikální imámové, neustupovalo se žádným požadavkům muslimů, ať už jde o šátky ve veřejných institucích, modlitebny ve školách, halal porážky, zákaz vepřového apod., nikdy by jim takhle křidélka nenarostla. Jenže Evropa se snaží ukázat svoji vlídnou tvář a toleranci a přesně tohle oni vidí jako slabost, které hodlají náležitě využít.

Realista

#10764 Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-11 21:44

#10630: Proč nás fanatičtí muslimové nenávidí !? - Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

 Evropa by se měla konečně probrat! Že pár elit zahledělo do utopické vize multikulturalismu, neznamená, že takto zdegeneroval i islámský svět. Je to zcela odlišná kultura, mentalita, myšlenkově v hlubokém středověku, tuhle kultura není v žádném případě kompatibilní s tou naší. Kolik životů budeme muset ještě obětovat, než se i těm největším naivním zabedněným tupcům rozsvítí v makovici kontrolka a pochopí, že islámská ideologie není tím sluníčkovým konstruktem z jejich chorých mozků, nýbrž nebezpečným krvelačným monstrem?

Realista

#10765 Re:

2016-08-11 22:04

#10752: -  

 Když vystoupíme z EU, máme tu ještě Evropské sdružení volného obchodu (EFTA), ktré nám zajišťuje vše potřebné. Patří tam i země jako Švýcarsko, Norsko, Island či Lichtenštejnsko, které nejsou v EU. Je rozhodně lepší z EU vystoupit a vstoupit do EFTA, tenhle směr vidím do budoucna jako jediný možný. Volný obchod zboží a osob zajišťují separátní smlouvy a to Schengenská a smlouva o Evropském hospodářském prostoru. My jsme tyto smlouvy přijali zároveň se vstupem do EU, a proto si spousta lidí mylně myslí, že musíme být v EU, abychom využívali těchhle výhod. Ale zmíněná čtyřka tyto smlouvy využívá, ale členy EU nejsou. Takže bezcelní zóna by byla a pasové kontroly nejsou až takový problém, to je na hranicích minimální zdržení a je to velmi nízká daň za bezpečnost naší země. Víza by byly potřeba jen z/do rizikových zemí. Lepší ochrana vnějších hranic se měla zařídit už když se zřizoval Schengen. Mimoto hraniční země Schengenu mají povinnost zajistit hranice proti nelegálnímu vniknutí cizích osob. Ve Varšavě sídlí k tomu zřízený jakýsi výbor EU. Pokud ty země tak nečiní, ba naopak, ty osoby aktivně do svých zemí přivážejí, je to výhradně jejich problém. A pokud nám ty imigranty budou vnucovat, nezbyde nám nic jiného, než si naše hranice hlídat sami. Kvůli pár Rusům na motorkách se dělal takový tyjátr a tady připlouvají tisíce nebezpečných běženců týdně a EU dělá, jako by se vlastně nic nedělo. To je na hlavu uhozené. Evropa není nafukovací.

Realista

#10766 Re: Anketa v ČR

2016-08-11 22:14

#10758: (skoro) Nikdo už nevěří, že migranti jen prchají před válkou ! - Anketa v ČR 

 To už není žádné tajemství. Fakt, že jde v drtivé většině o ekonomické imigranty, přiznali i samotní bruselští bazilišci, když před pár dny Oettinger vyrukoval s tím, že je třeba narovnat výši sociálních dávek pro imigranty napříč celým kontinentem, aby pro ně nebyly tak atraktivní pouze Německo či Švédsko, popřípadě Rakousko nebo Británie, ale mohli žádat o azyl rovnoměrně v ostatních zemích. No, kdyby to byli opravdu tak chudí zbědovaní lidičkové, jak se nám snaží nepříliš přesvědčivě podsouvat média, s povděkem by se zastavili v první bezpečné zemi a byli by vděčni za azyl v místě, kde nezuří válka, nevyhledávali by přednostně Germany, protože tam přece lítají pečení holubi do huby, nezahazovali by darované jídlo, nepózovali by vesele před kamerama a posunkama by se nám nevysmívali. Pak ale nechápu, proč nám stále dokolečka zpívají tu písničku o solidaritě a potřebě pomáhat, když sami přiznávají, že o žádné válečné uprchlíky hodné soucitu nejde, nýbrž další vyžírky, kterých tady máme už teď víc než je zdrávo. A kdyby tenhle na hlavu postavený plán jednotných dávek náhodou prošel, co by to znamenalo v praxi? Že takoví imigranti v Bulharsku nebo Rumunsku by měli klidně třeba dvojnásobek průměrné mzdy a mnohonásobně vyšší dávky než důchodci, kteří celý život tvrdě dřeli a na svůj důchod si přispívali. To je něco zrůdného. A tihle sociální inženýři mají ještě tu drzost se zaštiťovat slovy jako solidarita nebo spravedlnost? Nicméně chápu, že bruselští darmožrouti, kteří jen parazitují na štrědrých eurokomisařských platech a nikdy nevymyslí nic, čím by byli Evropě skutečně prospěšni, se zastávají muslimských parazitů, vrána k vráně sedá.

podívej se do zrcadla

#10767 Re: podívej se do zrcadla !!!

2016-08-11 23:03

#10757: Phar Lap -  

 že prej: ... "Teď se vám zachtělo vystoupit z unie, když by sem mělo přijít pár stovek nevinných uprchlíků, ... protože na rozdíl od vás jsou to slušní a pracovití lidi, lepší než vy!"

... tomu snad ani nemůžeš sám věřit, těm blábolům, co tady píšeš, leda bys byl pod vlivem (nejen oficiální propagandy, ale i pod vlivem drog !?)

pro pedofilniho buzeranta
Nepřihlášený uživatel

#10768 Re:

2016-08-12 06:00

#10757: Phar Lap -  ty budeš určitě homosexual když podporuješ imigraci přičmoudliku běž radši onanovat domu nebo ti někdo da to tlamy pedofilni buzerante nebo si běž se svejma teplejma kamošema na gay pride 

 

Nekorektně

#10769

2016-08-12 07:27

Praha - Na pražském hlavním nádraží proběhl další z policejních zásahů proti imigrantům. Policie na místě zajistila 10 lidí ze Sýrie, kteří se vlakem pokoušeli dostat z Maďarska do Německa.

Dnes krátce před tři čtvrtě na jednu se strhla na hlavním nádraží v Praze, potyčka běženců s policisty převážně z oddělení cizinecké policie. Běženci, kteří přicestovali vlakem a které cizinecká policie chtěla zadržet a zkontrolovat nesouhlasili a začali se bránit napadáním policistů. Aktivní byl zejména mladý Syřan. Na pomoc tak vyrazili i policisté z okolních místních oddělení.      

Zdroj: Uprchlíci zaútočili v Praze na policisty, 10 zatčených

No koukám, jací jsou to milí, vůbec neagresivní lidičkové. Ti jistě obohatí evropskou kulturu o muslimskou pravdu a lásku, až se tady všichni budeme objímat a milovat v multikulturním ráji, jak si permanentně sjetí sluníčkoví feťáci představují ve svých chorých dutých zdredovaných palicích.


Nepřihlášený uživatel

#10770 Re: Re: Anketa v ČR

2016-08-12 08:48

#10766: Realista - Re: Anketa v ČR 

 Tady je jsně vidět, že ekonomických migrantů je většina, pro většinu z nich je hlavním rozhodovacím faktorem výše dávek. Jenže to se média bojí přiznat. Jednak byse ukázalo, že s tou srdceryvnou propagandou o zbědovaných uprchlících lhali, jednak vědí, že sluníčková Angela naprosto postrádá páky na vypakování ekonomických vyžírek zpátky, tak pořád dělají, že jsou tam všichni jakože oprávněně. Trapas.


Nepřihlášený uživatel

#10771 Re: Re: Až se jednou všichni probudí !!! ... (až to dojde i sluníčkářům a kavárenským povalečům)

2016-08-12 08:51

#10759: Evropané nejsou blbí (jen mnozí politici) - Re: Až se jednou všichni probudí !!! ... (až to dojde i sluníčkářům a kavárenským povalečům) 

 Jasně. To byly pořád velkohubé proslovy, že kolínské útoky na ženy nebo teroristické útoky nemají NAPROSTO ŽÁDNOU SPOJITOST s azylanty, až se nakonec ukázalo, že z nich je vtšina právě azylantů. Ale to se sluníčkovýmu mainstreamu jaksi nehodí do krámu, tak stále mlží a dělá z teroristů nevinné chudáčky. Hnus!


Nepřihlášený uživatel

#10772 Re: Re: Re:

2016-08-12 08:55

#10753: - Re: Re:  

 Prosím, nereagujte na trolly, je to pod vaši úroveň. Účelem těchto zamindrákovaných trollů je provokovat a vyvolávat konflikty, na nichž si ukájí své nicotné ego. Oni jsou vděční za každou vaši negativní reakci, která pohladí jejich ublížená ega, každou vaší reakcí se zviditelní a dají tak svému zbytečnému životu alespoň na pár prchavých okamžiků nějaký smysl. Nedopřejte jim to, je to pro jejich dobro. Nechte jej, ať se utopí ve své hlouposti, ono je to časem přestane bavit.


Nepřihlášený uživatel

#10773 Re: Re:

2016-08-12 08:58

#10761: - Re:  

 Prosím, nereagujte na trolly, je to pod vaši úroveň. Účelem těchto zamindrákovaných trollů je provokovat a vyvolávat konflikty, na nichž si ukájí své nicotné ego. Oni jsou vděční za každou vaši negativní reakci, která pohladí jejich ublížená ega, každou vaší reakcí se zviditelní a dají tak svému zbytečnému životu alespoň na pár prchavých okamžiků nějaký smysl. Nedopřejte jim to, je to pro jejich dobro. Nechte jej, ať se utopí ve své hlouposti, ono je to časem přestane bavit..


Nepřihlášený uživatel

#10774 Re: Re:

2016-08-12 09:01

#10768: pro pedofilniho buzeranta - Re:  

  Prosím, nereagujte na trolly, je to pod vaši úroveň. Účelem těchto zamindrákovaných trollů je provokovat a vyvolávat konflikty, na nichž si ukájí své nicotné ego. Oni jsou vděční za každou vaši negativní reakci, která pohladí jejich ublížená ega, každou vaší reakcí se zviditelní a dají tak svému zbytečnému životu alespoň na pár prchavých okamžiků nějaký smysl. Nedopřejte jim to, je to pro jejich dobro. Nechte jej, ať se utopí ve své hlouposti, ono je to časem přestane bavit. .


Nepřihlášený uživatel

#10775 Re: Re: Re:

2016-08-12 09:02

#10748: - Re: Re:  

  Prosím, nereagujte na trolly, je to pod vaši úroveň. Účelem těchto zamindrákovaných trollů je provokovat a vyvolávat konflikty, na nichž si ukájí své nicotné ego. Oni jsou vděční za každou vaši negativní reakci, která pohladí jejich ublížená ega, každou vaší reakcí se zviditelní a dají tak svému zbytečnému životu alespoň na pár prchavých okamžiků nějaký smysl. Nedopřejte jim to, je to pro jejich dobro. Nechte jej, ať se utopí ve své hlouposti, ono je to časem přestane bavit. ..