Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Proč nás fanatičtí muslimové nenávidí !?

#10630 Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-03 07:25

Proč vás nenávidíme? Teroristé z Islámského státu vysvětlují vraždění civilistů na Západě

Jinověrství, liberálnost, ateismus či invaze na muslimská území. Tak extremisté z Islámského státu (IS) v posledním vydání propagandistického magazínu Dábiq vysvětlují svou nenávist k Západu a odůvodňují, proč proti němu bojují a útočí na civilní cíle.

V aktuálním čísle svého periodika teroristé z IS odmítají výroky o tom, že by byl islám náboženstvím míru a tolerance, jak občas zaznívá z úst některých muslimských duchovních a západních představitelů.

„Zločin z nenávisti? Ano. Akt terorismu? Rozhodně. Muslimové mají přikázáno terorizovat nevěřící nepřátele Alláha,“ stojí ve vydání Dábiqu s podtitulem „Zlomte kříž“, který je jasnou narážkou na křesťanství.

Ve vydání, které vyšlo 31. července, tvrdí, že jim nejde o to vyvolat atmosféru strachu či nenávisti k muslimským přistěhovalcům, ale o naplnění vůle Alláha.

Za největší důvod nenávisti k obyvatelům Západu považují ateismus a jinověrství.

„V první řadě a ze všeho nejvíc vás nenávidíme proto, že jste bezvěrci. Odmítáte jedinost Alláha. Ať už si to uvědomujete, nebo ne, tím, že po jeho bok stavíte jiné bohy, rouháte se. Tím, že tvrdíte, že měl syna (Ježíše, pozn. red.), šíříte pomluvy o jeho následovnících,“ míní radikálové.

My nepřestaneme

Jedinou šancí, jak se uchránit před islámským terorem, je podle autorů Dábiqu konverze k jejich výkladu islámu.

„Ani v případě, že nás přestanete bombardovat, věznit, mučit, urážet a uzurpovat naše země, nepřestaneme vás nenávidět. Hlavní důvod naší nenávisti nezmizí, dokud nepřijmete islám,” varují.

„Mnoho obyvatel Západu už si uvědomilo, že řeči o nesmyslnosti útoků, otázky na příčiny nenávisti a důvody boje se Západem nejsou ničím jiným než politikařením a nástrojem propagandy,“ píše se v 15. vydání magazínu.

... a tož tak, a tolik nám vzkazuje "mírumilovný islám" !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10678 Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-05 15:53:59

#10630: Proč nás fanatičtí muslimové nenávidí !? - Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

 Základní myšlenkou islámu je obrátit všechny na jejich "pravou" víru. Právě proto, že my nežijeme podle jejich představ, mají oni povinnost sem jezdit a zařídit, aby to tady bylo podle Koránu. A i když tady o ně nebudou stát ani sluníčkáři, i když je odtud budeme vyhánět, i když jim tady budeme zatápět, je jejich povinností sem jezdit a šířit islám. Islám nemá hranice, cílem je zachvácení celého světa.

Občan

#10738 Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-10 15:33:15

#10630: Proč nás fanatičtí muslimové nenávidí !? - Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

 Proč nevedou stejný džihád třeba proti Číně, která je jako ateistická velmoc mnohem horším protivníkem? Protože Čína jednak nevpouští n svoje území žádné imigranty, jednak v Číně nemají takové politické slabochy jako u nás. V Číně kdyby došlo k nějakému teroristickému útoku, tak všechny osoby do něj jakkoliv zapletené shromáždí na stadionu a jednoho po druhém nemilosrdně popraví, kdežto my jim dáme náramky a pustíme je opět na svobodu, aby mohli dál vraždit. To je čirá debilita. To bude taky ten důvod, když říkal pan prezident Zeman, že si bere v Číně inspiraci, jak stabilizovat společnost. Naše chorá Evropa, která připisuje nepříteli více práv, než domácím obyvatelům, nemá naději na světlou budoucnost. 

Realista

#10764 Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-11 21:44:10

#10630: Proč nás fanatičtí muslimové nenávidí !? - Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

 Evropa by se měla konečně probrat! Že pár elit zahledělo do utopické vize multikulturalismu, neznamená, že takto zdegeneroval i islámský svět. Je to zcela odlišná kultura, mentalita, myšlenkově v hlubokém středověku, tuhle kultura není v žádném případě kompatibilní s tou naší. Kolik životů budeme muset ještě obětovat, než se i těm největším naivním zabedněným tupcům rozsvítí v makovici kontrolka a pochopí, že islámská ideologie není tím sluníčkovým konstruktem z jejich chorých mozků, nýbrž nebezpečným krvelačným monstrem?