Petice proti rasovému násilí v České republice

Quoted post

Boža

#121 Re: Re: Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT

2011-11-07 19:07

#119: Kalinka - Re: Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT

Darebáci jsou všude, u vás to není lepší spíše horší, podívejte se na to jaké trestné činy dělají bilí a jaké romové,vy jste rozkradli republiku, ale mohou za to Romové ,vy zabijete nebo znásilníte ,mohou za to Romové,český národ byl vždy podlézavý a vždy se přidal tam kde stoho něco koukalo!Jezdím po evropě často a ono těch Romů moc necestuje  ale bílí cestují často a kradou kde s dá, ptal jsem v několika státech kdo nejvíce krade tak jsou to bílí češi a Poláci!

O romech moc nevědí!Ty tvé statistiky nemají pravdu ,je to úplně naopak!Kriminalita je u Vás o 70% vyšší než u Romů,tak příště piš pravdu a nepokoušej si léčit své mindraky i na nevinných lidech,ted nemluví o darebácích a lumpech jakékoliv barvy!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143 Re: Re: Re: Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT

2011-11-15 15:37:05

#121: Boža - Re: Re: Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT

Hanobit národ, kterého jste součástí, rozdělovat populaci na bílé a romy? Jak ubohé a rasistické! ...a s tím rozkrádáním...vy jste nesvéprávný a volební právo je vám odepřeno, že se distancujete od zlodějen politiků?


Nepřihlášený uživatel

#150 Re: Re: Re: Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT

2011-11-17 02:04:14

#121: Boža - Re: Re: Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT

A nebo ty jsi zkus nekdy popremyslet v cem se ty mylis, pred cim zaviras oci, komu nadrzujes a nepodlozene urazis. Ja take cestuji. A tve zkusenosti cikani versus bili jsou zcestne. Svuj narod si obhajujes, ale na nepravem miste. A jeste ti pripominam, ze ciny politiku jsem nepocitala, mluvila jsem o kriminalite beznych bilych smrtelniku a vasich lidi,  ne politiku.  Takze si precti jeste jendou co jsem napsala a trochu ze zamysli. O politicich jsem nemluvila. A nezapomen premyslet i nad nazorem dalsich rozdilu psane kurzivou. A tezko ti v cizine reknou kdo je bilej, oni vetsinou vi ze jsme vsichni cesi a nedelaji rozdily, kdo je cigan o kdo bilej. Takhle si to preci prejete, nedelat rozdily. Pro ne je cech snedej i svetlej. A nechtej znat dalsi zkusenosti treba z Kanady, jenze to by jsi zase privrel oci, a rekl "to my ne, to ti druzi". Nakonec by jsi taky rekl, ze cigani do Kanady temer nejezdily, pro tebe by to mohli byt zase belosi. A taky jsem mela tu cest se setkat uz i s bilym ciganem. Michate se s belochama. To pro vas neni diskriminace? Ja mam mindraky jenom z vas. Takze tak bez viny nebudete. Bily me serou taky, ale ti nezpivaji pisen o diskriminaci, ti vetsinou vedi zaco dostali trest, ikdyz to mnohdy popiraji, ale netvrdi - ti kriminalnici, ze je nekdo diskriminuje. Ostatni se uci teprve od vas - takhle chovat (diky vam).