Petice proti rasovému násilí v České republice

Nepřihlášený uživatel

/ #150 Re: Re: Re: Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT

2011-11-17 02:04

#121: Boža - Re: Re: Re: UDĚLEJTE SI VLASTNÍ STÁT

A nebo ty jsi zkus nekdy popremyslet v cem se ty mylis, pred cim zaviras oci, komu nadrzujes a nepodlozene urazis. Ja take cestuji. A tve zkusenosti cikani versus bili jsou zcestne. Svuj narod si obhajujes, ale na nepravem miste. A jeste ti pripominam, ze ciny politiku jsem nepocitala, mluvila jsem o kriminalite beznych bilych smrtelniku a vasich lidi,  ne politiku.  Takze si precti jeste jendou co jsem napsala a trochu ze zamysli. O politicich jsem nemluvila. A nezapomen premyslet i nad nazorem dalsich rozdilu psane kurzivou. A tezko ti v cizine reknou kdo je bilej, oni vetsinou vi ze jsme vsichni cesi a nedelaji rozdily, kdo je cigan o kdo bilej. Takhle si to preci prejete, nedelat rozdily. Pro ne je cech snedej i svetlej. A nechtej znat dalsi zkusenosti treba z Kanady, jenze to by jsi zase privrel oci, a rekl "to my ne, to ti druzi". Nakonec by jsi taky rekl, ze cigani do Kanady temer nejezdily, pro tebe by to mohli byt zase belosi. A taky jsem mela tu cest se setkat uz i s bilym ciganem. Michate se s belochama. To pro vas neni diskriminace? Ja mam mindraky jenom z vas. Takze tak bez viny nebudete. Bily me serou taky, ale ti nezpivaji pisen o diskriminaci, ti vetsinou vedi zaco dostali trest, ikdyz to mnohdy popiraji, ale netvrdi - ti kriminalnici, ze je nekdo diskriminuje. Ostatni se uci teprve od vas - takhle chovat (diky vam).