Petice proti plánované demolici souboru budov Na Růžku v Telči

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#19 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 12:46

#18: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ano, to je naprosto zjevné, nechápete ani svůj vlastní text.. Věta o zelených a komouších byla reakce na Vaši citaci ve Vašem příspěvku. Nikde jsem nepsal, že z ní vyplývá, že to tvrdíte Vy. Viz kopíruji :Rád bych také dodal, že pokud autor původního příspěvku poukazuje na diktaturu "zelených" a srovnává ji s diktaturou "komoušů", nemohl jsem jinak, než odpovědět. O sluníčkách jsem také nic nepsal. Pouze o partičce potížistů, věčných stěžovatelů a notorických hledačů problémů tam , kde nejsou...Toť vše..Již je Vám to doufám jasnější. Jinak ano, máte pravdu, zelení už holt mají image levicového extrémismu a to naprosto právem. To byla opět reakce na Vaši citaci, aby jste to opět naepochopil tak, že tvrdím, že to tvrdíte Vy...OK?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#20 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 13:38:39

#19: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ještě poznámečka k těm zeleným či nezeleným, on je velký rozdíl mezi racionální, objektivní, faktickou debatou a zeleným fanatismem. Právě proto o zásadních věcech mají rozhodovat nestranné subjekty, v tomto případě stát, úřady a další kompetentní a erudované složky. Ti také za své jednání nesou odpovědnost a tak je to správné. Vůbec nejde o to, zda mají tito pseudoodborníci  právo sepisovat petice či na něco poukazovat nebo ne. To jim nikdo nebere. Stejně tak mají právo i ostatní vyjádřit svůj názor, například na to, že to činí naprosto mylně, demagogicky a lživě. A jejich snahy o dehonestování majitele, jeho očerňování, napadání úřadů a ostatních posuzujících a schvalujících stran, je prostě nefér a ubohé, jak jsem již uvedl výše. A přesně ve stejném duchu jsou vedeny Vaše příspěvky... Nikde žádná racionální debata, žádná fakta, žádná čísla, prostě nic. Pouze 1000 x omleté fráze a poukazování na obavy z korupce, neschopnosti úřádů apod. Než to budete opět rozporovat, tak si znova přečtěte, co jste napsal a třeba Vám to dojde..