Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Kde na to ten ... de bil ... přišel !?

#9871 fakt ujetý názor

2016-06-09 05:39

NOVINKY.CZ:

"Bez uprchlíků zdegenerujeme, říká německý ministr

Pokud nebude Evropa otevřená uprchlíkům, zdegeneruje v příbuzenských sňatcích. Týdeníku Die Zeit to řekl německý ministr financí Wolfgang Schäuble (CDU). ...

...

„Jen se podívejte na třetí generaci Turků, zejména na ženy. To je přece enormní inovační potenciál,“ dodal. ... tolik citát

... JO, JO: ... TY SEŠ JOJO ! ...

"(a někdo zase říká: S uprchlíky zdegenerujeme. ... holt tvrzení proti tvrzení :-)" 

...

Pane tento_ministře: ... Děkujeme, že jste nás seznámil se smutnými fakty o Vaši rodině, a nutnými Vámi plánovanými opatřeními: ... že bez migrantů zdegeneruje. Proto chápu Vaši starost a doporučuji Vám, nechte si oplodnit Vaši manželku, Vaše dcery a Vaše příbuzné od nějakých uprchlíků - nejlépe opakovaně. ... Zabráníte tím degeneraci Vaší rodiny! ... (myšleno jako humor, a doufám, že také tak pochopeno, když lidská blbost některých evropských tento_politiků nezná mezí !)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9872 Re: fakt ujetý názor

2016-06-09 05:42:06

#9871: Kde na to ten debil přišel !? - fakt ujetý názor 

 k tomu cituji jeden komenrář:

Chtěl bych jen podotknout,že oproti arabskému světu je u nás soulož mezi příbuznými zakázaná,dokonce trestná podle Trestního zákona.Taktéž zde není dovoleno mnohoženství,což znamená,že genetická výbava jednoho muže nemůže zplodit s jednou ženu příliš mnoho potomků,v arabském světě,má mnoho mužů klidně 20 až 30 dětí a je úplně jedno,že s více ženami, jejich genetický kód je u každého dítěte ze strany jednoho otce vepsán,umíte si živě představit,jak se jim tam geny poté potkávají?Takže prohlášení tohoto psychopata je velmi zcestné.
Také doufám,že většině už došlo,proč se jedná o invazi hlavně mladých arabských mužů,nad čímž se od prvopočátku zamýšleli a poukazovali odpůrci migrace.
Německo je stejně skvělá země,jednou chtěli spasit Evropu Árijskou nadrasou,tedy blonďáky s modrýma očima a výškou min.180 cm, nyní slevili a bude jim stačit křížení s hnědými Araby,Hitler se musí v hrobě otáčet jako ventilátor.
Máme skvělé přátele,opravdu,být ještě lepší,tak to už asi nevydržíme.

Riko

#9892 Re: fakt ujetý názor

2016-06-10 13:29:36

#9871: Kde na to ten ... de bil ... přišel !? - fakt ujetý názor 

 Zajímalo by mě, co nám tito pologramotní uprchlíci mohou krom zvýšení genové diverzity přinést prospěšného? Fanatickou víru, barbarské tresty v podobě šarii, nebezpečné viry a nemoci, negramotnost, nízkou inteligenci ... to můžeme stejně tak hledat spásu v naše romském obyvatelstvu, ale je to falešná idea. Naše společnost už zdegenerovaná je, konzumem, duchovním úpadkem, ztrátou hodnot a ideálů, nátlakem na morální hodnoty všemožnými genderovými hnutími, z čehož potřebujeme nutně vyléčit, ale ne importem fanatických, ve středověku zamrzlých barbarů, nýbrž návratem k tradičním hodnotám, opětovným nalezením ducha naší civilizace, znovunalezením národní, kulturní a společenské hrdosti, je třeba volit konzervativní strany, které naši zkaženou společnost dokáží vyléčit.