Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9876

2016-06-09 16:41

Kéž by byla účinná a nepřišla pozdě.
EU NEMA CO VZNUCOVAT JAK EVROPSKE STATY MAJI KOMUNIKOVAT S RUSKEM

#9877 EU NEMA CO VZNUCOVAT JAK EVROPSKE STATY MAJI KOMUNIKOVAT S RUSKEM

2016-06-09 17:06

Předsedkyně francouzské Národní fronty Marine Le Penová vítá rezoluci francouzského senátu (horní komora parlamentu) s výzvou, aby byly zmírněny sankce proti Rusku. Francouzská politička to řekla v rozhovoru s dopisovatelem RIA Novosti.

Francouzský senát hlasoval pro zmírnění sankcí proti Rusku. FOTO

„Myslím, že takový výsledek hlasování o rezoluci na podporu zmírnění sankcí, jak již dříve hlasovalo Národní shromáždění, byl možný ve velké míře díky odvaze Národní fronty. Od samého začátku, když někteří se vyslovovali pro zpřísnění sankcí, naše strana byla toho názoru, že tyto

Více: EU NEMA CO VZNUCOVAT JAK EVROPSKE STATY MAJI KOMUNIKOVAT S RUSKEM

Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU LŽI

#9878 Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU LŽI

2016-06-09 17:17

Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, jsou naprosto neudržitelné, píše Focus s odkazem na názor expertů.

Podobný názor měli mnozí západní žurnalisté a politici, včetně amerického senátora Johna McCaina a komisaře EU Johannese Hahna. Podle jedné z verzí Moskva přesměrovává „své" migranty ze Střední Asie do Skandinávie, podle jiné — úmyslně generuje proud běženců ze Severního Kavkazu do EU.

Více: Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, jsou naprosto neudržitelné,


Nepřihlášený uživatel

#9879

2016-06-09 17:28

U hranice Sýrie s Tureckem natočil bezpilotní letoun Ministerstva obrany Ruska kolonu nákladních vozů, které převážely bojovou techniku k pozicím teroristů v syrských provinciích Aleppo a Idlíb.

Více: U hranice Sýrie s Tureckem natočil bezpilotní letoun Ministerstva obrany Ruska kolonu nákladních vozů, které převážely bojovou techniku k pozicím teroristů

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

 

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

Španělská policie zabavila celkem 20 tisíc souprav uniformy.

#9880 Španělská policie zabavila celkem 20 tisíc souprav uniformy.

2016-06-09 17:44

Vojenská uniforma určená pro teroristy IS a Fronty an-Nusrá, kterou nalezla španělská policie na začátku března, byla dopravena do Španělska ze Saúdské Arábie.

Podle informace španělských médií měly být kontejnery s uniformou převezeny mořem do Turecka, a pak pozemní cestou do Bab al-Hawa, pohraničního přechodu na syrsko-turecké hranici, oznámila agentura RIA Novosti.

Na začátku března nalezla španělská policie tři kontejnery, v nichž se nacházela vojenská uniforma schovaná mezi jiným oblečením. Španělská policie zabavila celkem 20 tisíc souprav uniformy.

Více: VIDEOVojenská uniforma určená pro teroristy IS a Fronty an-Nusrá, kterou nalezla španělská policie na začátku března, byla dopravena do Španělska ze Saúdské Arábie.

události z 11. září 2001, invazí Afghánistánu a Iráku, destabilizace Sýrie

#9881 události z 11. září 2001, invazí Afghánistánu a Iráku, destabilizace Sýrie

2016-06-09 17:46

události z 11. září 2001, invazí Afghánistánu a Iráku, destabilizace Sýrie a VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-CIA the central inteligence odhalení

Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala!

#9882 Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala!

2016-06-09 18:24

A je to tady! Evropský soud rozhodl, že zadržování nelegálních migrantů v detenčních centrech je v rozporu s Lisabonem. Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala!


Soudní dvůr Evropské unie v Lucemburku v precedenční kauze zadržené uprchlice z Ghany rozhodl, že detence uprchlíků zadržených při anebo po nelegálním překročení vnitrozemských hranic zemí EU je nezákonná a v rozporu se směrnicí EU, která se týká navracení uprchlíků [1]. Tato směrnice tzv. návratové politiky vychází z charty lidských práv zakotvených v Lisabonské smlouvě. Podle ní nesmí být perzekuován nebo vězněn ten, kdo chce žít v jiné zemi, než ve které se narodil. Právo na migraci je totiž v chartě ukotveno jako právo regulované, kdy EU přijímá uprchlíky na základě konsenzu. Ovšem nesmí uprchlíky trestat za to, že jsou uprchlíci. A detence uprchlíků je trestem, protože dochází k zabránění volného pohybu běžence. Toto průlomové rozhodnutí lucemburského evropského dvora tak doslova hodilo granát do celé debaty, co s uprchlíky.


VICE-A je to tady! Evropský soud rozhodl, že zadržování nelegálních migrantů v detenčních centrech je v rozporu s Lisabonem. Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala!

Victoria Nulandová na plnou hubu prozradila, že USA mají v Evropě výcvikové kempy pro novináře

#9883 Victoria Nulandová na plnou hubu prozradila, že USA mají v Evropě výcvikové kempy pro novináře

2016-06-09 18:27

VIDEO: Victoria Nulandová na plnou hubu prozradila, že USA mají v Evropě výcvikové kempy pro novináře, aby psali proti Rusku! No to je překvapení! [CZ Titulky]


Náměstkyně ministra zahraničí USA Victoria Nulandová se rozpovídala včera při slyšení v americkém kongresu. Probíraly se tam ruské hrozby, ruská dezinformační propaganda a vliv ruského éthosu na lidi, především v zemích východní Evropy. Celé její vystoupení bylo o tom, jak americké orgány nemají dostatek peněz na svoji vlastní propagandu a jak štědré peníze prý dostává ruská stanice RT. Jak se však ukázalo, Victoria Nuland měla špatná čísla, protože americká propaganda má více peněz,  než jakákoliv jiná propaganda. Broadcasting Board of Governors (BBG), což je dozorčí orgán americkou vládou sponzorovaných neziskovek, disponuje více než 750 miliony dolarů.


VICE-VIDEO: Victoria Nulandová na plnou hubu prozradila, že USA mají v Evropě výcvikové kempy pro novináře, aby psali proti Rusku! No to je překvapení! [CZ Titulky]

Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nuland

#9884 Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nuland

2016-06-09 18:29

Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nuland. Panoptikum periferního mainstreamu, amerických neziskovek a fiat-alternativy!


Včerejší článek s videem, kde Victoria Nulandová odhalila detaily procesů řízení americké propagandy v Evropě, vyvolal značný zájem mezi čtenáři. Hned poté jsme byli do redakce upozorněni, že v článku zmíněné „nalejvárny“ a tzv. propagandistické kempy pořádá v ČR i nadace Bakala Foundation pro studenty a obyčejné lidi, ve spolupráci s časopisem Respekt, který spadá rovněž pod Bakalovo vydavatelství Economia. Akce se jmenuje Respekt Tour a jde o putovní dezinformační cirkus redaktorů Respektu a jejich pozvaných hostů, jejichž cílem je protiruská kampaň a posilování amerických tezí v Evropě, které v podobném duchu zaznívají jen v jiném kabátku z obrazovek České televize a z rozhlasových vln Českého rozhlasu.


VICE-Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nuland. Panoptikum periferního mainstreamu, amerických neziskovek a fiat-alternativy!

SIT POC4 NETWORK

#9885 SIT POC4 NETWORK

2016-06-09 18:47

POKUD MATĚ POC4 NAPICHNUT VE VAŠI SÍTI UŽ NEMATE SOUKROME PŘIPOJENI SE SITI DOMA

VICE-NOVÉ SLODOVÁNI UŽIVATELU NA PC A NA NETU


Nepřihlášený uživatel

#9886

2016-06-09 20:49

Protože je to důležité pro NASI REPUBLIKU

Nepřihlášený uživatel

#9887 Re: Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU

2016-06-10 07:03

#9878: Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU LŽI - Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU LŽI 

 Američany podporovaný útok kurdsko-arabských Syrských demokratických sil (SDF) na město Manbidž ovládané Islámským státem může způsobit humanitární katastrofu. Podle Úřadu OSN pro koordinace humanitárních záležitostí (OCHA) může vyhnat skoro čtvrt miliónu lidí.

OCHA v pondělí uvedl, že operace už vyhnala z domovů 20 000 lidí. Může k nim ale přibýt dalších 216 000. Varoval, že vyhnaní mohou čelit překážkám, když se pokusí opustit území ovládané Islámským státem, a že budou zoufale potřebovat přístřeší, pitnou vodu, jídlo a zdravotní péči.


Nepřihlášený uživatel

#9888 Re: Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-10 08:34

#9869: - Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek 

 Dobytek který nám vládne mi dal za 42 let starobní důchod 6100 kč .Starobní důchod vypočítávají až od roku 1986 ,do průměru mi nezapočítali 18 let šachta .lom a montáže ve výškách . Započítali jen roky . Vím že jako OSVČ jsem platil předepsané ale kde mám peníze které za mne odvedly podniky do důchodového systému ? Platil jsem nejvyšší daně . naše peníze do důchodového systému 300 miliard stát rozkradl ,ukradl nám naše úspory a Marksová tvrdí že si OSVČ platili málo. Ano platil jsem málo ale kde mám peníze za celý pracovní život ? Zkorumpovaná zlodějská vláda nevypočítá starobní důchod z celého pracovního života musela by nám dát více .Sami politici za to nic nedělání si vyplácí měsíčně základ 100 000 kč a nic zde mimo rozkradené republiky neudělali.V uplynulých 26 letech naši republiku dokonale rozkradli . Nemáme nic jsme montovna cizích firem. Neziskovky vydělávají miliony a vlastizrádná česká vláda se Sobotkou v čele je podporuje .Ted nám sem cpou Islamisty a my je máme živit ?

Japanese go!

#9889 Re: Angola – první země světa, která zákonem zcela zakázala islám

2016-06-10 09:06

#3962: - Angola – první země světa, která zákonem zcela zakázala islám 

 Není to jen Angola, ale i v Japonsku nemají kozomrdi na růžích ustláno:

Už jste někdy četli v novinách, že politický vůdce nebo premiér islámského národa navštívil Japonsko? Už jste někdy našli zprávu, že prezident Íránu nebo katarský princ nebo princ Saúdské Arábie navštívil Japonsko?

Japonsko je země, která nemá islám. Japonsko uložilo přísné omezení islámu a všech muslimů.

Důvody jsou následující:

1.) Japonsko je jediný národ, který neuznává občanství pro muslimy.

2.) V Japonsku muslimům nejsou udělována povolení k trvalému pobytu.

3.) Je silný zákaz šíření islámu v Japonsku.

4.) Na univerzitě v Japonsku se neučí arabština nebo jiné islámské jazyky.

5.) Nelze importovat Korán psaný v arabštině.

6.) Podle údajů zveřejněných japonskou vládou bylo vydáno povolení k přechodnému pobytu jen 2.000 muslimům, kteří musejí dodržovat japonské právo platné v zemi. Tito muslimové musí mluvit japonsky a vykonávat své náboženské rituály pouze v jejich domovech.

7.) Japonsko je jediná země, která nemá řadu zastupitelských úřadů v nevýznamných islámských zemích.

8.) Japonci nejsou přitahováni islámem.

9.) Muslimové žijící v Japonsku jsou zaměstnáni pouze zahraničními společnostmi.

10.) Nejsou poskytována pobytová víza muslimským lékařům, inženýrům nebo manažerům zasílaných zahraničními společnostmi.

11.) Ve většině společností je v jejích pravidlech, že žádný muslim by neměl být přijat na práci.

12.) Japonská vláda je toho názoru, že muslimové jsou fundamentalisté a dokonce i v éře globalizace nejsou ochotni změnit své muslimské zákony, tj. přizpůsobit se do jiné kultury.

13.) Muslimové nemohou ani pomyslet na pronajmutí domu v Japonsku.

14.) Pokud někdo přijde na to, že jeho soused je muslim, celá čtvrť je bdělá.

15.) Nelze vytvořit islámskou školu nebo "Madrasu" v Japonsku.

16.) Zavedení šaría, islámského práva v Japonsku je nemožné.

17.) Pokud si Japonka vezme muslima, pak je považována za vyvrhele, a to navždy.

18.) V Japonsku panuje přesvědčení, že islám je netolerantní náboženství a jeden by se měl držet od nejdál.


Nepřihlášený uživatel

#9890 Re: Re: Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence,

2016-06-10 12:51

#9887: - Re: Hypotézy o tom, že Rusko se úmyslně snaží destabilizovat Evropu tím, že tam posílá běžence, SOU  

 

Od srpna 2014, US Air Force s podporou koalice 19 zemí neúnavně vedli intenzivnější leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu. Podle Defense News , více než 16.000 nálety byly prováděny od srpna 2014 do v polovině ledna 2015.
Šedesát procent z letecké údery byly provedeny americkým letectvem pomocí pokročilých stíhačka a bombardování schopnosti (Aaron Mehta, " VICE-A-10 Provedení 11 procent anti-ISIS výpady ." Defense News, 19. ledna 2015) The nálety mají byly nedbale popsal v médiích jako součást "měkké" protiteroristické operace, spíše než akt totální války namířené proti Sýrii a Irák.

VICE-Obama odmieta "Spolupráca" s Putinom o Sýrii - Washington vojna proti terorizmu je výmysel, Zero ISIS ciele Destroyed ...

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami


Nepřihlášený uživatel

#9891 Re: Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy

2016-06-10 13:15

#9751: Realista - Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy 

 Belgii i s Bruselem vyloučit z EU ! Vedení EU, dokud bude existovat, přestěhovat někam , kde bude izolováno od normálních lidí! Jsou to šílenci! Jen slyším slovo Brusel, mám reflux jícnu!

Riko

#9892 Re: fakt ujetý názor

2016-06-10 13:29

#9871: Kde na to ten ... de bil ... přišel !? - fakt ujetý názor 

 Zajímalo by mě, co nám tito pologramotní uprchlíci mohou krom zvýšení genové diverzity přinést prospěšného? Fanatickou víru, barbarské tresty v podobě šarii, nebezpečné viry a nemoci, negramotnost, nízkou inteligenci ... to můžeme stejně tak hledat spásu v naše romském obyvatelstvu, ale je to falešná idea. Naše společnost už zdegenerovaná je, konzumem, duchovním úpadkem, ztrátou hodnot a ideálů, nátlakem na morální hodnoty všemožnými genderovými hnutími, z čehož potřebujeme nutně vyléčit, ale ne importem fanatických, ve středověku zamrzlých barbarů, nýbrž návratem k tradičním hodnotám, opětovným nalezením ducha naší civilizace, znovunalezením národní, kulturní a společenské hrdosti, je třeba volit konzervativní strany, které naši zkaženou společnost dokáží vyléčit.


Anonymous

#9893 Re: Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-06-10 13:40


Nepřihlášený uživatel

#9894 Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-10 13:41

Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje za ČSSD, se vyjádřil k mediálním fabulacím o uctění památky padlých osvoboditelů od nacismu na Ústředním hřibitově v Brně spolu s generálním konzulem Ruska Budaevem, motorkáři a členy Klubu vojenské historie. Zde vidíme propagandu ČT v praxi. Vážně síla, kdyby měl nějakou páteř a soudnost, tak se musí zpoza toho stolu propadnout hanbou do země. Netřeba dalších slov. Každý ať si udělá názor dle svého rozumu.

Hejtman Hašek v ČT


Nepřihlášený uživatel

#9895 Re: Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nula

2016-06-10 13:57

#9884: Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nuland - Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nuland 

 Všechny Bakalovy média zařadit na seznam nebezpečných zpravodajských elementů šířících zákeřnou proamerickou propagandu, pečlivě sledovat a popř. všechny zúčastněné osoby obvinit z vlastizrady za prosazování zájmů cizích států na naší půdě!


Nepřihlášený uživatel

#9896 Re: EU NEMA CO VZNUCOVAT JAK EVROPSKE STATY MAJI KOMUNIKOVAT S RUSKEM

2016-06-10 14:14

#9877: EU NEMA CO VZNUCOVAT JAK EVROPSKE STATY MAJI KOMUNIKOVAT S RUSKEM - EU NEMA CO VZNUCOVAT JAK EVROPSKE STATY MAJI KOMUNIKOVAT S RUSKEM 

 Marine Le Pen je jediná možná adeptka na příštího prezidenta Francie. Po tom socanským kašparovi, co to tam vede od desíti k pěti, by si to vážně zasloužili. Otázka, zda volby nezfalšují jako v Rakousku, aby se do čela dostal zase nějaký bezpáteřní eurohujerský chcípák.


Nepřihlášený uživatel

#9897 Re: Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala!

2016-06-10 14:21

#9882: Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala! - Státy EU budou muset pustit migranty na svobodu. Apokalypsa Evropy začala! 

Vidíte taky tu neuvěřitelnou posloupnost? Nejdřív směrnice na regulaci legálně držených střelných zbraní (odzbrojení obyvatel) a nyní směrnice, že migranti nesmějí být zatýkáni. Co bude dál? Směrnice, že každý imigrant nemusí dělat zbroják, aby mohl být držitel střelné zbraně? Aby se ta genocida Evropanů rozjela konečně naplno? Všechno je to součástí jednoho dopředu připravenýho velkýho plánu hoši, nedělám si iluze ;) Pokud to našinci schválí, jakože asi jo, abysme nemuseli platit sankce, no tak logicky začne vzrůstat černý trh se zbraněmi a každý se podle toho zařídí sám! Pokud zavčas nevystoupíme z Unie - tak jsme v hajzlu a na cestě do pekla!

Karel

#9898 Re: Re: Angola – první země světa, která zákonem zcela zakázala islám

2016-06-10 14:29

#9889: Japanese go! - Re: Angola – první země světa, která zákonem zcela zakázala islám 

 Ten hoax o Japonsku byl asi 1000x vyvrácen, jak to může někoho pořád bavit kopírovat dokolečka?

Karel

#9899 Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-10 14:32

#9894: - Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Prý jen tak obyčejní motorkáři a členové klubu vojenské historie .. A co ta vlajka separatistů, se kterou se fotili?


Nepřihlášený uživatel

#9900

2016-06-10 17:40

Ať celá EU táhne do pekla!