Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Realista

#9751 Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy

2016-05-31 13:16

Sedmnáct rodin francouzských obětí teroristických útoků z 13. listopadu 2015 v Paříži se chystá podat u belgických soudů žalobu na belgický stát. Žalující obviňují Belgii z toho, že nepřijala potřebná opatření na zabránění masakrům ve francouzské metropoli, jež připravily o život 130 lidí.

„Příbuzní obětí konkrétně obviňují Belgii ze selhání při sledování a monitorování bratří Salaha a Brahima Abdeslamových z bruselské čtvrti Molenbeek, účastníků uvedených útoků,“ napsal v pondělí belgický deník La Derniére Heure.

Podle žalující strany belgická policie i bezpečnostní služby měly o Abdeslamových dostatek informací na to, aby uvedly do pohotovosti všechny potřebné složky,“ doplnil francouzský rozhlas RTL.

„Navzdory hned několika upozorněním ze strany různých policejních složek na lidi, kteří by mohli provést ozbrojené akce, se nikdy neuskutečnilo trestní stíhání lidí, u nichž panovala téměř naprostá jistota, že se zradikalizovali,“ řekla francouzská advokátka Samia Maktoufová, zastupující 17 žalujících rodin.

Jen ať pořádně cálují, islámofašouni. To je daň za jejich politiku otevřené náruče pro kdejakou fanatickou havěť. Doufám, že se jim konečně rozsvítí v palici, že politika ústupků islámu je cestou do pekel. Jo když mají podezření na domácího občana, ihned zasáhnou, na naše lidi si troufnou, naše mladíky zatýkají, ale nebezpečné teroristy nechávají běhat po svobodě, dělají, že se nic neděje a pak se děsně diví, když se některý z nich někde odpálí a myslí, že jejich trpnými pochody proti nenávisti cokoliv vyřeší.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9763 Re: Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy

2016-06-01 13:48:56

#9751: Realista - Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy 

 Ano, měli by podat žalobu, ale nejen na belgický stát, ale i na jiné osoby. Předně na Angelu Merkelovou, která zcela bezprecedentně a svévolně porušila platná pravidla pro přijímání migrantů a zaplavila EU muslimy, kteří bez jakékoliv kontroly v počtu cca 1,200.000 lidí obsadili místa v buňkách islámských teroristů všude v západní Evropě, masových vrahů, kteří se připravují na likvidaci Evropy. Rovněž by měli podat žalobu na p. Hollanda, kterej je ozvěnou Merkelové, na J.C. Junkera, a P. Timmermanse, úředníky Evropské komise (ne volení politici!), kteří posvětili kroky Merkelové, aniž k tomu měli jakékoliv právo. Tito všichni jsou fakticky spolupracovníky masových vrahů, atentátníků, uřezávačů hlav a znásilňovačů žen a jako takoví by měli být zbaveni svých funkcí, souzeni a odsouzeni k vysokým trestům a náhradě všech škod, které lidské zrůdy, kterým pomáhali, způsobili.

SOUMRAK PITOMÉ MŮRY

#9788 Re: Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy

2016-06-02 22:09:13

#9751: Realista - Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy 

   Lidi, držme při sobě a vyhoďme Tomio Okamuru - jedině on může zradit naši malou zemičku! To, co předvádí ta slavná RF je prachobyčejná diktatura a genocida zbytku světa.


Nepřihlášený uživatel

#9891 Re: Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy

2016-06-10 13:15:50

#9751: Realista - Rodiny obětí z Paříže žalují Brusel. Neuhlídal teroristy 

 Belgii i s Bruselem vyloučit z EU ! Vedení EU, dokud bude existovat, přestěhovat někam , kde bude izolováno od normálních lidí! Jsou to šílenci! Jen slyším slovo Brusel, mám reflux jícnu!