Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor J.Doubrava

#9714 že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor J.Doubrava

2016-05-29 05:42

Další americký konvoj projíždí přes území Česka do zemí Baltu na cvičení NATO Saber Strike. „Jednou se vzbudíme a uvidíme, že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor Jaroslav Doubrava.

Doubrava: Tyto konvoje ve skutečnosti Čechy, kteří mají tradičně ostražitý vztah k cizím vojskům na svém území, provokují. Je to ale provokace i proti Rusku. Já začínám mít obavy, konečně jako i mnozí moji spoluobčané, že těmito nekonečnými „průjezdy" vojsk a těžké americké techniky, vší tou vojenskou „show" uspávají naši ostražitost. Abychom si zvykali. Jednou se vzbudíme a uvidíme, že vojska USA u nás zůstala navždycky.

Sputnik: Česko společně s partnery z V4 zformovalo rotu k tomu, aby byla neustále přítomna v Pobaltí (návrh bude pronesen na summitu NATO ve Varšavě). Sobotka řekl svému litevskému kolegovi, že Česká republika je připravena přikrýt svým křídlem vzdušný prostor baltských republik kvůli ruské hrozbě. V českých médiích se projednává možnost Ruska během tří dnů okupovat Litvu, Lotyšsko, Estonsko… Co to znamená?

NEDĚLEJTE ZNÁS BLBCE

Jaroslav Doubrava (senátor) mezi fašistama a Sluničkářema v nepovedene komedii!!!!!!A bez placky proti islamu se prochazi dále a přihlíží pak jde směr Sluníčkáři za motorkama  1:08-1:10-12 OD 1:00 DO 1:08 jak lžou proamerická media že procházel atd lidi nejsou blby a vidí!!!!Pak fotka Senatora s Plackou proti Islamu pořízena dne 7.2.2016 jasně fake postoj Proamerických medii!!!!!aby voliče zblbnuli!!!!!!

VICE--Policií organizovaná "provokace" při demonstraci 6.2.2016 v Praze pro ČT! 

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Více: Další americký konvoj projíždí přes území Česka do zemí Baltu na cvičení NATO Saber Strike. „Jednou se vzbudíme a uvidíme, že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor Jaroslav Doubrava.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9727 Re: že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor J.Doubr

2016-05-29 19:21:47

#9714: že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor J.Doubrava - že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor J.Doubrava 

  Když  Evropou projížděla horda ozbrojených motorkářů, kteří chtěli naprosto konfliktně uctít putina,  nacistická zvůle, tak kvůli nim propukla ze strany pivních radikálů a primitivních rusofilních hovad neskutečná hysterie, jako by měla začít světová orgie,  budou harašit. Po zuby obnažení rusáci se svými vojenskými onanami, v pořádku?