Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9701 Re: Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie

2016-05-27 10:56

#9689: - Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie 

 Pan prezident tento názor zastává už dva roky. I s tím dovětkem,že pomoc by měla být cílena do oblastí s problémem a ne podporou migrantů. Kupodivu podobný názor včera, jako novinku, vyslovil i Bělobrádek a stále častěji ho vyslovuje stále více Evropských politiků.

Jen se stále ponechává fakt, že v prvopočátku byl tento názor našemu prezidentovi vytýkán a jaksi automaticky je stále osočován ž odpory "populistických a extremistických" názorů (bez bližšího vysvětlení a bez ohledu na to, že jeho názory se távají v Evropě téměř většinovými).

Ochrana Evropy a ochrana kulturních a tradičních Evropských hodnot, jsou dnes stejně důležité, jako v době, kdy se před islámem bránila obležená Vídeň a celá Evropa se sjednocovala v obraně před Osmanskou říší.

Jenom to Islamisté dnes dělají propracovaněji a nebezpečněji, se zbraněmi a vražděním pouze na okraj, k vyvolání strachu.


Nepřihlášený uživatel

#9702 Re: Jsem pro zákaz islámu v celé unii

2016-05-27 11:14


Nepřihlášený uživatel

#9703 Re: Za demokracie v EU budou z kostelů mešity !?

2016-05-27 11:38

#9700: Za Komančů byly z kostelů skladište - Za demokracie v EU budou z kostelů mešity !? 

 Nesmíme dopustit, aby naše svatostánky znesvěcovali pohanští muslimští gauneři!

Smrtelná dávka 598% demokracie v Rakousku. Českem jedou cizí vojska a zvací dopisy už nejsou trendy

#9704 Smrtelná dávka 598% demokracie v Rakousku. Českem jedou cizí vojska a zvací dopisy už nejsou trendy

2016-05-27 15:56

Smrtelná dávka 598% demokracie v Rakousku. Českem jedou cizí vojska a zvací dopisy už nejsou trendy. Rakouské volby prezidenta byly zmanipulované na objednávku! Savčenková povede Ukrajinu a NATO do války s Ruskem!

Kolona amerických vojsk v ČR na ochranu ideologie

Proto se v ČR nepořádají vojenské přehlídky. Nejde ani o to, že by nebylo co předvádět, ale ani v minulých letech, když ještě armáda nebyla ve stavu v jakém je dnes, si generalita netroufala na pořádání vojenských přehlídek. Dostat tolik vojáků na jedno místo v Praze na Letnou, dát jim zbraně a vojenskou techniku, mohli by jí obrátit proti režimu. A tak úlohu vojenských přehlídek převzala americká armáda. Vysloužilé vraky transportérů Stryker se natankují palivem a s burácením se vydají na východ. Lze tady spatřovat jistou paralelu s německým Wehrmachtem. Ten také pořádal přesuny z Německa na východ po vlastní ose, zejména po spáchání atentátu na R. Heydricha. Demonstrace síly a souručenství s Říší musela být demonstrována silou a průjezdy bojové techniky.

Protektorátní vláda také nemusela psát žádné zvací dopisy, protože Němci průjezd pouze oznámili na říšské zastupitelství v Praze. Američané o průjezdu informují pro změnu ministerstvo obrany. Na rozdíl od minulého roku ale tentokrát prý Američany doprovodí čeští vojáci. Zřejmě jako doprovod kolony. Tak je to správně. Souručenství s USA musí být prezentováno tak, aby ho ruská propaganda nemohla zneužít. Ale už nyní se ukazuje, že situace se radikálně mění a vojenské přesuny mají ujistit vlády jednotlivých zemí, že až se to začne lámat a propukne válka s Ruskem, tak že americká vojska přijedou bránit politické garnitury u moci. Jenže to je naivní představa. Nikdo nepřijede.

VICE-Smrtelná dávka 598% demokracie v Rakousku. Českem jedou cizí vojska a zvací dopisy už nejsou trendy. Rakouské volby prezidenta byly zmanipulované na objednávku! Savčenková povede Ukrajinu a NATO do války s Ruskem!

STÁTNÍ TERORISMUS

#9705 STÁTNI TERORISMUS

2016-05-27 16:23

Na uliciach Paríža boli údajne aspoň dvaja strelci kričiac "Allahu Akbar", zatiaľ čo vystrieľali oblasť. Títo strelci údajne išli po redakcii časopisu Charlie Hebdo.PODVOD STÁTNÍ TERORISMUS PÁCHÁN FRANCII

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila


Nepřihlášený uživatel

#9706

2016-05-27 17:05

už běží na TV turecké telenovely: "Velkolepé století" a jiné muslimské seriály ...

už chodí Pražské děti na exkurze do mešity ...

už jedna přiblblá učitelka v hodině dějepisu (oblečená v burce) učí děti, jak se muslimsky modlit ...

už představitel muslimů v ČR chce povolit zákon šaria u nás ...

a to nepočítám to nadržování slimákům v ČT, a jiných médiích, na Min. Kultury ČR, školství, a jinde ...

už nastal čas:

SE BRÁNIT !!!

kdo si neváží ...

#9707 Re: Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie

2016-05-27 17:21

#9689: - Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie 

Souhlasím s panem prezidentem. Je to člověk na svém místě!

Stydím se za ty, kteří mu nadávají hodně a sprostě, protože to jsou hlupáci, kteří si nevidí ani na špičku nosu! Netuší, před čím nás chce náš prezident bránit! (Na rozdíl od jidášských, proradných zaprodanců = politiků a Bruselu = EU v čele s Makrelou Adolfovou, Junckersem, Tuskem, a jinými "politiky" !!!) ... Možná by jim to došlo až v okamžiku, kdy by někdo z "mírumilovných a potřebných, válkou postižených uprchlíků" odpálil vedle nich bombu, nebo jim zrovna odřezával hlavy!?

A prezident musí snášet takové snůšky idiotských nadávek na svou adresu!

Takže to vypadá, že dneska je všude neúcta k autoritám a neúcta k hodnotám, zvláště (křesťanským)!

perly z talmudu

#9708

2016-05-27 18:30

židé vládnou světu 

 nežidé byli stvořeni aby sloužily židum jako otroci 


Nepřihlášený uživatel

#9709 Re: Protože politici nejsou neúplatní a bojí se o koryta, bojí se demokracie !!!

2016-05-27 21:54

#9695: To se nikdy neuplatní !? - Protože politici nejsou neúplatní a bojí se o koryta, bojí se demokracie !!! 

 To je na hovno. Poměrný volební systém je omyl, který nikde na světě nefunguje, a už vůbec ne tak, jak slibovali ti kutilští mašíblové a perpeťáci, co ho vymýšleli. Ať to byli pitomci, nebo lotři, výsledkem byl vždy kocourkov a hulvátov, který na všech stranách plodí škody, a poškozuje všechny voliče.  Státy s poměrným volebním systémem jsou ve skutečnosti odstrašující příklady.

 


Nepřihlášený uživatel

#9710 Re: Re: Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie

2016-05-27 23:31


Nepřihlášený uživatel

#9711 Re: Smrtelná dávka 598% demokracie v Rakousku. Českem jedou cizí vojska a zvací dopisy už nejsou tre

2016-05-27 23:35

total recall

#9712

2016-05-28 17:46

už mě ta islámská invaze začina srat dejte my někdo kulomet dejte mě k hranicim evropy a zbavim evropy problemu 

 zabiješ 1 jseš sračka. zabiješ 10 jseš frajer. zabiješ 100 jseš borec. zabiješ 1000 jseš hrdina. zabiješ jich milion budeš legenda. a pokud zničiš celej skurvenej islám jseš buh 


Nepřihlášený uživatel

#9713 Re:

2016-05-29 04:12

zakladatel evropske unie je nacista hellstein

 

že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor J.Doubrava

#9714 že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor J.Doubrava

2016-05-29 05:42

Další americký konvoj projíždí přes území Česka do zemí Baltu na cvičení NATO Saber Strike. „Jednou se vzbudíme a uvidíme, že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor Jaroslav Doubrava.

Doubrava: Tyto konvoje ve skutečnosti Čechy, kteří mají tradičně ostražitý vztah k cizím vojskům na svém území, provokují. Je to ale provokace i proti Rusku. Já začínám mít obavy, konečně jako i mnozí moji spoluobčané, že těmito nekonečnými „průjezdy" vojsk a těžké americké techniky, vší tou vojenskou „show" uspávají naši ostražitost. Abychom si zvykali. Jednou se vzbudíme a uvidíme, že vojska USA u nás zůstala navždycky.

Sputnik: Česko společně s partnery z V4 zformovalo rotu k tomu, aby byla neustále přítomna v Pobaltí (návrh bude pronesen na summitu NATO ve Varšavě). Sobotka řekl svému litevskému kolegovi, že Česká republika je připravena přikrýt svým křídlem vzdušný prostor baltských republik kvůli ruské hrozbě. V českých médiích se projednává možnost Ruska během tří dnů okupovat Litvu, Lotyšsko, Estonsko… Co to znamená?

NEDĚLEJTE ZNÁS BLBCE

Jaroslav Doubrava (senátor) mezi fašistama a Sluničkářema v nepovedene komedii!!!!!!A bez placky proti islamu se prochazi dále a přihlíží pak jde směr Sluníčkáři za motorkama  1:08-1:10-12 OD 1:00 DO 1:08 jak lžou proamerická media že procházel atd lidi nejsou blby a vidí!!!!Pak fotka Senatora s Plackou proti Islamu pořízena dne 7.2.2016 jasně fake postoj Proamerických medii!!!!!aby voliče zblbnuli!!!!!!

VICE--Policií organizovaná "provokace" při demonstraci 6.2.2016 v Praze pro ČT! 

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Více: Další americký konvoj projíždí přes území Česka do zemí Baltu na cvičení NATO Saber Strike. „Jednou se vzbudíme a uvidíme, že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor Jaroslav Doubrava.

Hnutí Svět bez válek

#9715 Hnutí Svět bez válek

2016-05-29 05:44

Hnutí Svět bez válek se obrátil s otevřeným dopisem na americké vojenské příslušníky – účastníky konvoje, který jede přes území Česka do Pobaltí na vojenská cvičení NATO Saber Strike.

Jak řekla v interview pro Sputnik Dana Feminová, vedoucí Centrum Narovinu, které také patří do hnutí Svět bez válek, hodlají aktivisté oznámit obsah dopisu americkým vojákům mj. prostřednictvím velvyslanectví USA.

Více: Hnutí Svět bez válek se obrátil s otevřeným dopisem na americké vojenské příslušníky

Na schůzce s řeckým premiérem Alexisem Tsiprasem ruský prezident Vladimir Putin

#9716 Na schůzce s řeckým premiérem Alexisem Tsiprasem ruský prezident Vladimir Putin

2016-05-29 07:04

Na schůzce s řeckým premiérem Alexisem Tsiprasem ruský prezident Vladimir Putin prohlásil, že Rusko bude muset odpovědět na rozmístění amerických PRO v Rumunsku. Komentoval rovněž proces urovnání situace v Donbasu a vztahy s Tureckem.

O rozmístění americké PRO v Rumunsku

Vladimir Putin v průběhu konference informoval o tom, jak může být „změněn účel" zařízení PRO v Rumunsku.

„Horší ale je, že do těchto kompaktních zařízení mohou být umístěny útočné komplexy, útočné rakety, a to velmi rychle. A ty mají dolet 2400 kilometrů. A vyměnit jednu raketu za druhou se dá velmi snadno. Stačí jen vyměnit programové zabezpečení. Nikdo si toho ani nevšimne. Dokonce i Rumuni", podotkl ruský prezident.

Více: Rusko bude muset odpovědět na rozmístění amerických PRO v Rumunsku. Komentoval rovněž proces urovnání situace v Donbasu a vztahy s Tureckem.

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

 

VICE-Zajatec z Azova:Je tam většina nacionalistů, na Ukrajinu už nechci a budu pracovat pro Donbas

Pracovníci Rosselchoznadzoru zničili v Rostově na Donu 2,5 tisíce kilogramů zeleniny

#9717 Pracovníci Rosselchoznadzoru zničili v Rostově na Donu 2,5 tisíce kilogramů zeleniny

2016-05-29 09:48

Pracovníci Rosselchoznadzoru zničili v Rostově na Donu 2,5 tisíce kilogramů zeleniny a ovoce z České republiky.

„Během společných akcí s pracovníky Dopravní policie byl na dálnici M-4 Don zastaven dopravní prostředek, devítitunový kamion, převážející produkci ovoce a zeleniny. Podle dokumentů byla jako odesílatel uvedena firma Vesna (Jaro) z Moskevské oblasti. Automobil jel na Krym. Při prohlídce vozu bylo nalezeno 450 kg sladké papriky, země původu — Česká republika. A doslova za několik dní byl zadržen druhý kamion, také z Moskvy. Tentokrát k příjemci v Rostově na Donu s baklažány, paprikou, salátem, borůvkami a broskvemi vypěstovanými v České republice. Jakými záhadnými cestami se k nám dostalo (a Rostov na Donu se nachází ve vzdálenosti tisíc kilometrů od Moskvy) ovoce a zelenina, které se nesmějí dovážet do Ruska, to je záhada. Ačkoliv vše bylo výborné kvality, muselo být ovoce i zelenina zničeno na polygonu tvrdého odpadu. Jestli nám nebylo líto to ničit? Samozřejmě, bylo nám to líto, ale nedá se nic udělat, platí prezidentský výnos a zákon je zákon", řekl pan Sergej Šapovalov, vedoucí kontrolní služby Správy Rosselchoznadzoru pro Rostovskou a Volgogradskou oblast a Kalmyckou republiku.

Nejsou to první české ztráty v RF. V srpnu loňského roku se pokoušeli nezákonně převézt přes Kaliningradskou oblast na ruský trh 20 tun českých rajčat.


Více: NEZÁKONĚ DOVOZ ZELENINY NA RUSKÝ TRH Pracovníci Rosselchoznadzoru zničili v Rostově na Donu 2,5 tisíce kilogramů zeleniny a ovoce z České republiky.

USA VYZDOBUJE AMBITURIANSKE ALBUM HITLERA

#9718 USA VYZDOBUJE AMBITURIANSKE ALBUM HITLERA

2016-05-29 10:17

V americkém státě Pensylvánii vypukl skandál poté, co do alba abiturientů školy v Pittsburghu byly zařazeny výroky předáka Islámského státu a dvou „nejznámějších sériových vrahů v dějinách“, oznámil TribLive.

V albu se objevila slova připisovaná Josifu Stalinovi („Myšlenka je silnější než zbraň!"), Adolfu Hitlerovi a Abú Bakr al-Bagdádímu. Podle informace TribLive, vedení městských škol se omluvilo rodičům školáků a navrhlo buď nahradit peníze za album, anebo tyto „urážlivé citáty" zalepit.

Více: V americkém státě Pensylvánii vypukl skandál poté, co do alba abiturientů školy v Pittsburghu byly zařazeny výroky předáka Islámského státu a dvou „nejznámějších sériových vrahů v dějinách“

Nacistické kořeny "bruselské EU"

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

 

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

 

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation

 

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

#9719 Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

2016-05-29 10:41

Přitom je třeba naléhat na tyto politiky, aby se volby:

Buď se mohou zavřít oči k pravdě a tím, v důsledku nedbalosti podporovat převzetí Evropy diktatury firemních zájmů, nebo se může jednat na ochranu demokracie a zdraví a života zájmů milionů lidí.

Volba tito politici, aby s ohledem na jejich postavení na bruselské EU bude nejdůležitější rozhodnutí pro své politické kariéry. Po poslední pokus Kartelu řídit Evropu selhal v roce 1945, jeden z nejpoužívanějších výmluv od jejího politického zainteresované strany bylo, že "nevěděl". Po vydání této knihy, nicméně, žádný politik dnes může dělat takový požadavek na obranu své pokračující podporu pro "bruselské EU '. Z historického pohledu, co je nejvíce naléhavě zapotřebí teď je pohyb lidí. To je důležité zejména proto, že politici v mnoha zemích Evropy stali se ovlivněny korporátních zájmů Kartelu Oil and Drug; Tak, oni jsou už ne nezávislé obhájci zájmů lidu.

Pohyb lidí proto bude jediným garantem svobody, demokracie a nezávislosti pro lidi z obou Británie a Evropy.

 Přečtěte si celou zprávu (PDF - 11 MB):

Předseda plzeňské TOP09 mluví o okupantech z východu, ale současně vítá vlajkou NATO ty z Německa.

#9720 Předseda plzeňské TOP09 mluví o okupantech z východu, ale současně vítá vlajkou NATO ty z Německa.

2016-05-29 13:44

Předseda plzeňské TOP09 mluví o okupantech z východu, ale současně vítá vlajkou NATO ty z Německa. Máme pro něj nemilé překvapení! Co je horší? Kolona Strykerů nebo pátá kolona v české politice?


Předseda plzeňské TOP09 Ondřej Ženíšek popadl vlajku NATO a spolu s kolegou ze strany, který se vyzbrojil vlajkou americkou, vyrazil podle informací Parlamentních Listů [1] na silniční lávku u Ejpovic vítat projíždějící kolonu amerických Strykerů. V rozhovoru pro PL uvedl, že když USA poslaly od cizí země armádu, nikdy tam nezůstala natrvalo a netvrdily, že to (území) patří jim. Tento výrok je opravdu fatálním selháním elementárních znalostí a možná to pana Ženíška překvapí, ale dopustil se osudového omylu.


VICE-Předseda plzeňské TOP09 mluví o okupantech z východu, ale současně vítá vlajkou NATO ty z Německa. Máme pro něj nemilé překvapení! Co je horší? Kolona Strykerů nebo pátá kolona v české politice?

USA jsou jediným okupantem ve světě po II. sv. válce

#9721 USA jsou jediným okupantem ve světě po II. sv. válce

2016-05-29 13:47

USA jsou jediným okupantem ve světě po II. sv. válce

Panu Ženíškovi bych rád zopakoval lekci historie. A bylo by dobré, aby pozorně poslouchal, aby v budoucnu ze sebe opět nedělal hlupáka. Sovětská vojska byla na území ČSSR dislokována na základě mezistátní dohody a odsouhlasena vládou ČSSR. Nešlo tedy o okupační svaz, opět paradoxně na rozdíl od amerických vojsk tady v Německu, které tu už 71 let od konce II. sv. války působí na základě okupačního dekretu. Obsazení ČSSR ze srpna 1968 bylo okupací, ale vláda ČSSR pobyt legalizovala. Navíc, sovětská vojska po 23 letech z Československa už dávno odešla, zatímco americká okupační vojska v Německu nadále zůstávají a k odchodu se rozhodně nemají a ani o tom neuvažují. Jak je tedy možné, že pan Ženíšek z TOP09 tvrdí, že USA nikdy v cizí zemi nezůstaly? Uvědomuje si vůbec, jak absurdně zní tento jeho výrok v situaci, kdy americkou vlajkou a vlajkou NATO vítá právě okupační vojska jedoucí z Německa?

USA jsou jediným okupantem ve světě po II. sv. válce

#9722 USA jsou jediným okupantem ve světě po II. sv. válce

2016-05-29 15:01

Prečo má USA vyše 800 vojenských základní po celom svete?

“Už v počiatkoch vojenstva sa človek naučil, že najlepším receptom na víťazstvo je úderná sila, mobilita a vlastná ochrana.”

OKUPANTI ZE ZÁPADU-Prečo má USA vyše 800 vojenských základní po celom svete?

Germany: Turkish groups protest vote on Armenian genocide resolution

#9723 Germany: Turkish groups protest vote on Armenian genocide resolution

2016-05-29 16:00

Germany: Turkish groups protest vote on Armenian genocide resolution

Asi 1000 členů pro-tureckých organizací na ulicích Berlína, v sobotu na protest proti Bundestagu hlasování o rezoluci týkající se uznání arménské genocidy.

SOT, Yuksel Arslan, člen turecké asociace (německy):... "Parlamenty nejsou soudy a parlament není soud Poslanci nejsou ani soudci, ani historici Odmítáme politici soudě nás na našem soužití a turecké historie turecké historie nelze zapisovat politici . turecké historie má být umístěn do tureckých učebnic správně. Žádáme ze všech poslanců parlamentu bude spravedlivé a že nemohou soudit na základě historických událostí. "

VICE-Germany: Turkish groups protest vote on Armenian genocide resolution


Nepřihlášený uživatel

#9724 Re: Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie

2016-05-29 18:50

#9689: - Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie 

 Zeman je snad jediný normální člověk v politice.


Nepřihlášený uživatel

#9725 Re: Re: Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie

2016-05-29 19:19