Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor J.Doubrava

/ #9714 že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor J.Doubrava

2016-05-29 05:42

Další americký konvoj projíždí přes území Česka do zemí Baltu na cvičení NATO Saber Strike. „Jednou se vzbudíme a uvidíme, že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor Jaroslav Doubrava.

Doubrava: Tyto konvoje ve skutečnosti Čechy, kteří mají tradičně ostražitý vztah k cizím vojskům na svém území, provokují. Je to ale provokace i proti Rusku. Já začínám mít obavy, konečně jako i mnozí moji spoluobčané, že těmito nekonečnými „průjezdy" vojsk a těžké americké techniky, vší tou vojenskou „show" uspávají naši ostražitost. Abychom si zvykali. Jednou se vzbudíme a uvidíme, že vojska USA u nás zůstala navždycky.

Sputnik: Česko společně s partnery z V4 zformovalo rotu k tomu, aby byla neustále přítomna v Pobaltí (návrh bude pronesen na summitu NATO ve Varšavě). Sobotka řekl svému litevskému kolegovi, že Česká republika je připravena přikrýt svým křídlem vzdušný prostor baltských republik kvůli ruské hrozbě. V českých médiích se projednává možnost Ruska během tří dnů okupovat Litvu, Lotyšsko, Estonsko… Co to znamená?

NEDĚLEJTE ZNÁS BLBCE

Jaroslav Doubrava (senátor) mezi fašistama a Sluničkářema v nepovedene komedii!!!!!!A bez placky proti islamu se prochazi dále a přihlíží pak jde směr Sluníčkáři za motorkama  1:08-1:10-12 OD 1:00 DO 1:08 jak lžou proamerická media že procházel atd lidi nejsou blby a vidí!!!!Pak fotka Senatora s Plackou proti Islamu pořízena dne 7.2.2016 jasně fake postoj Proamerických medii!!!!!aby voliče zblbnuli!!!!!!

VICE--Policií organizovaná "provokace" při demonstraci 6.2.2016 v Praze pro ČT! 

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Více: Další americký konvoj projíždí přes území Česka do zemí Baltu na cvičení NATO Saber Strike. „Jednou se vzbudíme a uvidíme, že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor Jaroslav Doubrava.