Proti zákazům vstupu do lesa.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13

2016-05-25 14:03

Aby si na mě vyskakoval nějakej vychlastanej, polodementní geront, kterej má papíry na to, že je myslivec, že jsem vlezl do lesa a chtěl po mě za to 30 000, to bych v tu chvíli přestal mít úctu ke stáří a nakopal bych ho do míst, kde záda ztrácí svoje ctěný jméno. Hlavně by ale potřebovali nakopat ti, kteří tento zákon vymejšlejí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17 Re:

2016-06-04 20:04:20

#13: -  

 Jednou jsem takového zeleného mužíka potkal v lese.  Náhodou jsem se otočil  překvapil ho, jak šmíruje. Do té doby jsem o něm neměl nejmenší tušení. On se bleskurychle zdekoval. Zmizel jako když ho smaže. Jako krtek v trávě. Malinko  pajdal, nejasno proč.  Možná ho jiný zelený mužík někdy předtím střelil do zadku. Skrýval tvář. Obával se prozrazení. Scházel se tam poblíž s jednou paní. Jestli ho střelil ten její, netuším.

      Jiného zeleně oděného mužíka  jsem potkal u zžíceniny.  Provozoval v lese loupežnické řemeslo. Vlastně  neparkoviště bez dalších služeb. Pořídil si za tím účelem ceduli s taxou. Taky asi udával trampy; těžko  dokazovat, ale do místa jeho působiště udeřila STB nejméně jednou hromadně.

 Tihle zelení mužíci dovedou být hodně nebezpeční. Ozbrojení až po zuby jsou i bez pomoci dalšího zákona.